Το edc δε προσφέρει και πολλα !!!
Οι περισσότεροι τις αλαζουν με coilovers !!!
Για μενα παρε χωρίς edc γιατι μετα δεν θα μπορείς να κανεις
Και πολλα με αυτη την ανάρτηση
Printable View
Το edc δε προσφέρει και πολλα !!!
Οι περισσότεροι τις αλαζουν με coilovers !!!
Για μενα παρε χωρίς edc γιατι μετα δεν θα μπορείς να κανεις
Και πολλα με αυτη την ανάρτηση
Τα 46αρια οι Αμερικανοι τα ειχαν χαρακτηρισει time ticking bombs. Μεταλλα, vanos, γραναζια vanos, smg pumps, πατωματα ειναι καποιες απο τις σοβαρες ζημιες που ειναι αρκετα ακριβες για να επισκευαστουν.
Για τα 92αρια το μονο σοβαρο προβλημα που εχει ακουστει ειναι τα μεταλλα (αλλα μοιραιο για τον κινητηρα ομως)
Και εγω εχω φιλο που αλλαξε προσφατα μοτερ σε 92αρι και δυστυχως ηταν εκτος εγγυησης.
Φυσικα σε αυτην την κατηγορια με τις τοσο υψηλες αποδοσεις ανα λιτρο και τις καινοτομες τεχνολογιες που εφαρμοζουν, και αλλες εταιρειες εχουν προβληματα με την αξιοπιστια των μοτερ τους (Ferrari, Nissan GTR 1ης γενιας κιβωτια) και καποια απο αυτα τα προβληματα ειναι εν μερη αναμενομενα και ισως δικαιολογημενα.
Η προσωπικη μου γνωμη ομως ειναι οτι ειναι ανεπιτρεπτο ενα προβλημα (μεταλλα) που υπαρχει ακομα και απο το Ε36 Μ3, να συνεχιζει να υφισταται 2 γενιες μετα.
χαχα..όχι ρε, υπερβάλω λίγο για να δώσω έμφαση σε αυτό που λέω..όμως γίνονται πολλές βλάβες, σπαστικές πολλές φορές και λες ''είναι δυνατόν ρε, τόσα λεφτά,τόση τεχνολογία?'' δεν τίθεται θέμα για καταστροφική αστοχία κλπ...εξαιρετικά σπάνια να γίνει κάτι τέτοιο..απλά λέω οτι και κάτι τέτοιο χαλάει και ποιο συχνά απ'οτι νομίζουμε! Και με τι συντήρηση ε?? ε τι να σου κάνει και ένα αμαξάκι? χαχα
edo milane perisotero gia dkg spasimata, gia kinitira oute mia allagi ego sto toulaxiston, poly periergo auto ,ti na nai? mipos o krios o aeras edo alla den nomizo oti arkei gia diafora
a kai na min xehaso oti lene kai gia frena , thelei anabathmisi
Βασιλη,ειναι ανεπιτρεπτο οτι και να λεμε τωρα.
Εγω μιλαω ΠΑΝΤΑ (εκτος και αν προκειται για Μ3 Ε30 χαχα) χωρις παρωπιδες.
Αργκον στο πορτ-μπαγκαζ για αμαξι 100.000+ ευρω??????
Δεν υπαρχει αυτο παιδια οτι και να λεμε (λετε) και μην μου αρχιζετε ''τα ταλαιπωρουνε κτλ'' γιατι θα πω τα S2K και τα ΜΧ-5 τί τα κανουνε????
Βεβαια ,μην μου πει κανεις ''αλλη ιπποδυναμη το ενα αλλο το αλλο'' γιατι θα φαει μουτζα με τα 2 χερια.Αν ειναι να μην αντεχει το πλαισιο την ιπποδυναμη του κινητηρα τοτε για τί μιλαμε ακριβως???
Εγω ξερω απο 320 μεχρι και 4κυλινδρα (περισσοτερο 4πορτα) Ε46 που ειχαν κοψει πατωμα.. Οχι μονο Μ3 Ε46..
Απαραδεκτα πραγματα για BMW..
Για να λεμε ομως και τα πραγματα οπως πρεπει..
Βεβαια εκει παιζει ρολο και ο ιδιοκτητης.. διοτι εχουν αρχισει να χαλανε τα συνεμπλοκ πισω και εχουν ξεκινησει τα γκαπ γκουπ, αλλα στα @@ του.. σου λεει BMW πηρα..