ρε μαλωνετε μετα....:ranting2:
σιταθη...θα μου το δωσεις εμενα?:whistle:
ρε ...για την τηλεοραση θα μου πει κανεις?:ranting2:
το φτιαξα το πισι....(προσωρινα λειτουργει αψογα)thumb
Printable View
ρε μαλωνετε μετα....:ranting2:
σιταθη...θα μου το δωσεις εμενα?:whistle:
ρε ...για την τηλεοραση θα μου πει κανεις?:ranting2:
το φτιαξα το πισι....(προσωρινα λειτουργει αψογα)thumb
Ειναι ενας αλλος κοσμος η φιλοσοφια της Apple γενικα .....! Αλλωστε μπορω με βεβαιοτητα να σας πω οτι απευθυνεται και σε αλλες τσεπες...!
Το μονο προνομιο απο ενα mac-imac-macbookpro ειναι το λειτουργικο του συστημα....ναι καλα διαβαζετε (μπορει και να μην το πιστευετε) εκει ειναι που παταει η apple.Ολα τα αλλα που ενσωματωνει ειναι κατι που υπαρχουν και σε ανταγωνιστικες αντιστοιχες εταιρειες....Θα πατουσα περισσοτερο σε κατι που εχει απο 2 χρονια εγγυση και πανω οπως Toshiba-Dell που μπορω να σου εγγυηθω την καλη λειτουργεια τους...αφου ερχομαι αμεσσα σε επαφη με αυτα τα μηχανηματα....!
Προσεξε δεν θελω να σε αποπροσανατολισω απο την ιδεα της αγορας ενως apple απλα για καλυτερη τιμη........μπαααααααα μην περιμενεις ανταγωνισμο μεγαλο διοτι μισοι παιρνουν απο Rainbow και αλλοι απο Infoquest (μεχρι να εξαγοραστει πληρως).Επεισης πρεπει να προσαρμοστεις στην φιλοσοφια του λειτουργικου τους (μπορεις να βαλεις και windows επανω κανονικοτατα)...οσο αφορα τα imac ακομα δεν εχουν βγει (στην αγορα) ενσωματονωντας τεχνολογιες οπως i3-i5-i7 , αλλαζωντας τις καρτες γραφικων ,ακομα και χρονιζοντας υψηλοτερα της μνημες.....
τα συγκεκριμενα παιζουν απο 1800-2200ε ....ενταξει...ο ανθρωπος θελει να παρει υπολογιστη....οχι να βαλει SMG στο αμαξι ....με τοσα λεφτα..
Συμφωνω ειναι μηχανακια καλα...!Γιατι και εγω εχω!
υπαρχει και αυτο που δεν εχει απαγορευτικες τιμες;)
https://multirama.gr/mlrimages/JPG_4...362744fbb4.jpg
Σωστα καλη λυση και αυτο...αλλα core2duo αν θελει για αμμεση αγορα (οσο απλη χρηση και να κανει).......θα το παρει που θα το παρει ας εχει πανω ενα i3 τουλαχιστον ,και μνημουλες στα 1600mhz...οτι παρεις σου μενει παντα αν εισαι στο σωστο budget ...σκοπος εδω δεν ειναι ουτε να κανουμε αντιπαραθεση διοτι ο πολεμος Apple vs PC ειναι κατι σαν τα TSI που μας ξετιναζουν στο δρομο αυτη την στιγμη..αλλα να δωσουμε στον υποψηφιο αγοραστη το βημα και το πατημα να παρει μια αποφαση σωστη!Αααααααα Βασιλη πες μας λιγο αν θα το χρησιμοποιουν και αλλα μελη της οικογενειας το pc!
μονο για συνδεση στο διαδικτυο....
ειναι αποκλειστικα δικο μου παιχνιδι το πισι...μεχρι να μεγαλωσει η κορακλα μου φυσικα......χεχε
Βασιλη εχεις και σκυλο????? :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: