Εμ......:whistle:
Printable View
Παιδιά ξεχνάτε κάτι.
Μιλάμε για την ελληνική πραγματικότητα. Μπορεί να θεωρούνται πολυτέλεια τα 2000 κυβικά αλλά ακόμα και με την αξία να πάνε τα πραγματα κάπου θα παιζουν ρολο τα κυβικά. Δεν πιστεύω π.χ. ενα Μ5 να την γλυτωσει ποτέ στο ελλαδισταν.
Θα μου πείτε κρινεις αμάξι με βάσει την φορολογία; Στο ελλαδισταν δυστυχώς ΝΑΙ, πρωτα ξεκινας απο κει και μετα κοιτάς τα υπολοιπα.
Και μην μου πει κάποιος οτι του κακοπεφτει το AMG. Δεν μιλάμε για τενεκεδολαμαρινοταξιά....
Δεν θα μου κακόπεφτε αλλά και εξωτερικά δεν μου αρέσει καθόλου...ειδικά μπροστά τα τεράστια φώτα του...
Αν είχα να διαλέξω σε 2000cc θα έπερνα μια 3άρα...ή ακόμη και ένα Evo...:original:
Επειδή παγωτατζιδικο δεν παίρνω ουτε τσαμπα να μου το δώσουν, εναν τέτοιο συνδυασμό μεσα-εξω το χτυπαγα χθεςthumb
(σε μαυρο χρωμα θεωρώ οτι θα χάνονται οι γραμμές της σχεδίασης) .
https://www.youtube.com/watch?v=f5E3...e_gdata_player
Ναι γιατί όχι.. thumb
Αν και 3άρα εννοώ την F30 σαν ανταγωνιστή της CLA και 4πορτη :original:
Τα EVO είναι για "ανήσυχους" οικογενειάρχες!!!
Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλά αν φτάνουμε να συγκρίνουμε σχεδιαστικά το evo με αυτο, τι να πω....
Απλα χάσμα δεκαετιών.
Για την ιστορία μιλάω για το 9...διάβαζα ένα άρθρο για τα αμάξια του 93' vs 13' χάσμα δεκαετιών όπως είπες...
Αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ τα περισσότερα καινούργια μοντέλα "too much" και "ακραία" ως προς την σχεδίαση τους...