X-type εχει.
Τον πεθανες τωρα.
Printable View
Αυτό πιστεύω εγώ. Και δεν νομίζω η jaguar να έκανε όνομα από το x-type.
Όπως δεν νομίζω και η bmw να έκανε όνομα από την 1 σειρα.
Πάντως φιλος με s-type μου λέει τα χειρότερα από αποψη αξιοπιστίας. Κατα λέξη: δεν υπάρχει φορα που να έχει πάει για service και να μην έχει χρειαστεί κατι έξτρα/έκτακτο. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ τετραψηφιος ο λογαριασμός στην αντιπροσωπεία.
Γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κανενας τι παιζει με το XKR
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας:Το X-Type ήταν το πρώτο Jag που κυκλοφόρησε ως station (προφανώς με τη βοήθεια της Ford).
Κι εμένα κάποια περίοδο μου άρεσαν πολυ οι Jaguar,αλλά θεωρώ ότι μετα τις Ford-Iνδία-καταστάσεις,το brand έχασε μεγάλο μέρος της αίγλης του.
χαχαχα ξερεις δεν θα κοιμηθω το βράδυ...
Η αντιπροσωπεία ζητά π.χ 408ευρώ εργασία για αλλαγή φλάντζας κάρτερ στο x-type. 250 για να αλλάξει μπαταρία Όταν το 2003 ήθελες 60-70κ για να πάρεις ένα φορτωμένο Χ ,δέκα παραπάνω για να πάρεις S και πάνω από 100κ για να πάρεις ΧΚ, πόσο περιμένεις να ζητάνε στην εργασία τους.
Η αξιοπιστία των jag στην Ελλάδα είναι κάτι σχετικό. Αν πάρεις μτχ από έμπορο θα γράφει 80.000 χλμ αλλά αυτά είναι που έχει κάνει στην Ελλάδα. Έχει κάνει βέβαια άλλα 200.000 στην Γερμανία αλλά αυτά δεν μετράνε...
Μετά από 10 χρόνια και καμία 90.000 χλμ (δεν θυμαμαι πόσα έχει) με ζημιές που δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ δεν μπορώ να έχω παράπονο.
Σου είπα το πρόβλημα είναι η αντιπροσωπεία.
Απορώ βέβαια πως ο φίλος σου έδινε 4ψήφια... αφού για να χρεώσουν πρέπει να κάνουν δουλειά, για να κάνουν δουλειά θέλουν ανταλλακτικά ...και αυτοί ανταλλακτικά δεν έχουν
Να κοιταξεις να παρεις κατι που να σε ευχαριστει.
Οχι να σε ταλαιπωρει.
Αντε να σου σκασει προβλημα στο αμαξι και να περιμενεις τον Αγγλο να στειλει το ανταλλακτικο.
Δεν εχουμε τη δυνατοτητα να ζουμε την πολυτελεια της συνεπειας στις σχεσεις μηχανικου πελατη σε αυτη τη χωρα.
Οποτε μαλλον κανεις στροφη και κοιτας αλλου.
Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν τώρα.
Στο ίδιο καζάνι βράζουν πάντως όλα αυτά τα αυτοκίνητα μη μαζικής παραγωγής. Ηταν που ήταν, τώρα πλέον στις εποχές αυτές και επίσημα out of stock ακόμα και οι αντιπροσωπείες. Οτιδήποτε εκτός φίλτρα-λάδια-μπουζί πάει παραγγελία.
Οντως δεν ξέρω αν αξίζει ΣΗΜΕΡΑ να πάρεις τέτοια αυτοκίνητα και νά βάλεις τέτοιο άγχος στην ζωή σου (πέρα του ότι πλέον είσαι δαχτυλοδειχτούμενος και μαγνήτης κλεφτρών και ενώ η παρέα θα έχει καθήσει για καφέ εσύ θα ψάχνεις για κλειστό πάρκιν) .
Παρε ενα SL μεχρι του 2003 και καθαρισες.
Ωραιο αμαξι και τιμες πατωμα.
μπαααααα είμαστε λαός.....δεν με βλέπω να βολεύει το αμιγώς διθέσιο. Πάρκαρε το ένα ξεπάρκαρε το άλλο αμάξι και στο τέλος θα καταλήγουμε για βόλτα με το οικογενειακό αστραχάν αντί με το "καλό" . Το έχω δει το έργο δέκα χρόνια τώρα.....
Οποτε επιστρεφουμε στο step1
BMW M5 που καλυπτει ολες τις αναγκες.
Θεσεις για 5, μεγαλο πορτμπαγκαζ, δυναμη και τιμη πατωμα πλεον.
Παμε να βρουμε το καταλληλο.