Κανένα θέμα γιατί είναι τεχνολογίας Σπούτνικ όλα. Και moonshine του Jesse Duke να 'βαζες πάλι ok θα 'ταν. :tt1:
Printable View
Και γω βάζω 100ρα και στα δυο .
Στη ζετα μάλιστα εχω δει διαφορά στην απόδοση απο αυτή της shell όπου τελευταία μου έκανε χουνέρια 2-3 φορές και το Μ5.
95αρα.....και κατι Κορολλες τις εχω για πρωϊνο!!!:v:
Τιποτα άλλο εκτός απο την
Και καλα 100αρα
Στο βαλβετρονικ 100
Στο Μ3 100
Στο e90 100
Ποτε απλή
Εδώ δεν μπορεί να κόψει τα πειράκια που λες ότι χτυπάει, υποστηρίζεις - και θες να πιστέψουμε δλδ - ότι :
1)ο εγκέφαλος του Corolla διαβάζει την ποιότητα του καυσίμου. Και όταν του βάζεις απλή σου κάνει μουτράκια, ε συγνώμη πειράκια.
2)(βάση του πρώτου συλλογισμού φυσικά, και εννοείται από τον εγκέφαλο της Corolla) καταλήγεις ότι εκεί στην ADAC κάνουν λάθος.
Ενδιαφέρον. Έχουμε, γενικά, κανένα άλλο παράδειγμα να κλείσουμε κανένα TUV, ISO, CE κτλ κτλ;
Bασικά το Τολουόλιο είναι ένας ισχυρός διαλύτης που χρησιμοποιείται σε χρώματα, βερνίκια κλπ. Όντως χρησιμοποιείται αρκετά ως βελτιωτικό οκτανίων, μιας και με τα 114 οκτάνιά του ανεβάζει την αντικροτικότητα του καυσίμου στο ρεζερβουάρ. Bασικό του μειονέκτημα είναι ότι σαν ισχυρός διαλύτης που είναι, το τολουόλιο καταστρέφει σταδιακά τα πλαστικά μέρη του κυκλώματος καυσίμου με οποία έρχεται σε επαφή (ντεπόζιτο, σωληνάκια, o-rings, στοιχεία της αντλίας κλπ). Σε αυτοκίνητα δρόμου συνήθως χρησιμοποιείται σε αναλογίες μέχρι 30% μέγιστο στη βενζίνη μιας και σε μεγαλύτερες αναλογίες παύει να δρα ευεργετικά στην ενεργειακή απόδοση του κινητήρα (λόγω αύξησης της αντικροτικότητας) επειδή η χαμηλότερη θερμογόνος δύναμή του σε σχέση με τη βενζίνη ρίχνει το ενεργειακό περιεχόμενο του μίγματος. thumb
Στο Μ3 πάντα 100άρα, μιας και η DME του S54 παίρνει input από τους knock sensors και ανάλογα καθυστρεί το output προς τους πολλαπλασιαστές, οπότε έχεις κέρδη στο αβανς. Στο 316 μόνο φθηνή 95άρα...αφού δεν καταλαβαίνει τίποτα...:original:
Σωστος ο γιατρος για το πορκυ. Και γω την ιδια διαπιστωση ειχα κανει. 2/3 ο καλυτερος συνδυασμος
send from my S4 mini
όσες φορές έχω βάλει 95άρα, έχω πολλά πυράκια. με 100άρα κανένα πρόβλημα.