Σιγά μη την έλεγαν και Merito.
Printable View
Σιγά μη την έλεγαν και Merito.
xaxaxaxaxa σατανιαρη δεν υπαρχεις ρε τυπε:hystericalbs1::hystericalbs1:
Τα λεγόμενα ladyboys που αφθονουν στην Ταυλανδη. Αχαχαχα ωραίος Άρη
Άντε παιδιά, κανενας άλλος ιστορία? :hystericalbs1:
μιλαμε για ιστορια βγαλμενη απο το hangover.δεινοσαυρους θα ξερναγα
Κλαίω απο τα γέλια!!!!
Χαχεχαχαχαχχαχα
Άρη είσαι αλλού φίλε! Στο φωτο φινις με το Χαντε σε κόβω!
Η δική μου ιστορία δεν έχει σεξ ποτά και δολλάρια αλλά έχει πάρει πολλά OSCAR.Λαύριο 2002 Ιούλιος στήνουμε μια καινούργια μονάδα για τσιμεντοπροιόντα του Αλαφογιάννη.Το αφεντικό χεσμένο
που τον κάναμε πελάτη έχει κατεβάσει 10 μονταδόρους για να στήσουν αλλά μόνο δυο ηλεκτρολόγους,εμένα και τον Θανάση.Αναμενόμενα μείναμε πίσω οπότε κάτσαμε το Σ-Κ για να
προχωρήσουμε.Όχημά μας ένα τέτοιο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...855270f8-1.jpg
Σάββατο πρωί είμαστε παρτάλια ψυχολογικά και σωματικά μιας και όλοι ήταν για μπανάκι αλλά εμείς τρίτο Σ-Κ χωρίς ανάσα.Κάποια στιγμή στέλνω τον θανάση(παιδικός φίλος και νυν κουμπάρος μου)
με το καντυ στην άλλη μεριά του εργοταξίου να φορτώσει μερικές σχάρες.Περνάει αρκετή ώρα...άφαντος ο Θανάσης.Πάω να δω και τον βλέπω από μακριά έρχεται με τα πόδια.
Φτάνει με την γλώσσα έξω και μου λέει ρε μλκ έχει μείνει μέσα η όπισθεν στο μπουρδέλο,ο λεβιές είναι σαν τον έκανες ηλεκτροκόλληση! Πάμε μαζί και όντως μετά από πολλές προσπάθειες τίποτα...
Τώρα..? πέρνουμε τηλ. τον υπεύθυνο του εργοταξίου για βοήθεια.Οδική είχαμε αλλά να το πάμε που? Μας λέει ότι έχει ένα βουλκανιζατέρ στο Λαύριο που κάνει και τίποτα ψιλοσέρβις μήπως βοηθήσει.
Τηλ. την οδική και πάμε μέσα στο Λάυριο στον παίχτη.Το σηκώνει και κάτι σφυριά από δω κάτι καλέμια από εκεί την ξεκουμπώνει την όπισθεν! Έλα ρε ντερβίση να το δεις μου λέει,πιάνω τον
λεβιέ πρώτη δευτέρα τρίτη και φαρμακερή κλείδωσε μέσα :th_Laie_67-1: Δεν κουνιέται χιλιοστό ο λεβιές.Μου λέει ο Θανάσης ρε συ δεν πάει έτσι το ρημάδι?? Κάλα μπροστά το πατινάρουμε,
στην όπισθεν τι κάνουμε?? Δεν είχαμε και άλλη επιλογή το βουτάω και βουρ για περιπέτεια :hystericalbs1: Πάμε στο εργοτάξιο πατινάροντας και το κάντυ δεν δείχνει να μασάει.Ωραία λέμε θα βγάλουμε
έτσι το Σ-Κ και Δευτέρα βλέπουμε.Το ξενοδοχείο μας ήταν στο Σούνιο δίπλα στη θάλασσα σε ένα γκρέμι που ο δρόμος είχε 39% κλίση για να κατέβεις! Μέσα στην ζαλάδα και την κούραση
κατεβάινουμε και μόλις σβήνω τον χάρο κοιτιόμαστε με τον Θανάση και κάνουμε την ίδια σκέψη....πως θα ανέβει ρε μλκ το ρημάδι??? Κάνουμε μπανάκι και κατεβαίνουμε κάτω να δούμε
τι σκατά θα κάνουμε...Το ξενοδοχείο αυτό στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ χαι κλας αλλά είχε σταματήσει ο χρόνος στην δεκαετία του 70 γιατί κάπου εκεί το έκοβα ότι φτιάχτηκε.Είχε λοιπόν μπροστά
του ένα μεγάλο φοίνικα στο κέντρο του προαύλιου χώρου και γύρω εκεί παρκάριζαν τα αυτοκίνητα.Σκέφτομαι και λέω τον Θανάση...θα κάνω μερικές γύρες από τον φοίνικα να φορτώσει καλά
η τρίτη και μετά σανίδα για τον ανήφορο και αν τον βγάλει τον έβγαλε!!! Είσαι καλά ρε μλκ μου λέει θα ψοφήσει το καντυ (4αρι σαζμαν ε!) Ρε μη μασάς του λέω μπες μέσα.Δίπλα από το
ξενοδοχείο είχε κάτι ταβερνάκια που λόγω Σαββάτου είχαν αρχίσει να γεμίζουν.Πως θα περάσουμε από εκεί ρε παπάρα μου λέει ο Θαν. θα πατήσουμε κανένα γκαρσόνι :hystericalbs1:
Άσε που πριν τις ταβέρνες είχε ασφάλτινα σαμαράκια πως θα τα περάσουμε αυτά??? Εγώ αποφασισμένος να ανέβω αρχίζω τις σβούρες γύρω από τον φοίνηκα και μόλις αισθάνομαι το λάστιχο
έτοιμο να ξεζαντάρει βάζω στόχο την ανηφόρα αλλά.......τζίφος.Στο δρόμο είχε συνέχεια κόσμο από τις ταβέρνες.Σταμάτα μου λέει ο Θαν. θα πάω εγώ να κόψω την κίνηση και μόλις σου κάνω
σήμα έλα !! Μετά θα ανέβω με τα πόδια! Πάλι εγώ γύρω από τον φοίνικα και
μόλις μου σηκώνει το χέρι ο Θαν το ισιώνω και βουρρρρ :drive: τα σαμαράκια τα πέρασα με καμιά 60αρα και μπροστά από τις ταβέρνες είχα κοντά 80
θύμιζε κάτι από Ακρόπολις με τους θεατές να στενεύουν το δρόμο και τους φωτογράφους να τρώνε χαλίκι στη μάπα :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Ο κόσμος κοιτούσε έντρομος το σκηνικό χωρίς να
βγάζει άκρη τι γίνεται και από τον Θαν. έλειπε μόνο η καρό σημαία!! Το κάντυ έβγαλε την ανηφόρα με όση ροπούλα είχε το 16αρι μοτεράκι του ίσα-ίσα.Ο Θαν. έκανε κανα μισάωρο να μιλήσει από
το λαχάνιασμα που είχε.Στο Λαύριο πάρκαρα κανονικά και είχα για όπισθεν το κουμπαράκι μου.Και το αποκορύφωμα ήταν το πρωι της Κυριακής που άρχισα πάλι να κουρδίζω την τρίτη γύρω από τον φοίνικα
ένας πακιστανός που σκούπιζε την αυλή νόμιζε ότι ήθελα να τον πατήσω και πέταξε την σκούπα και μπήκε μέσα στο σαλόνι :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
Mια απο στρατο..
Αξυπ σε καποιο νησι μας βραδυ Σαββατου καλοκαιρι 91 ?? βγαζω το χαρτακι με τις εξοδους και παω να ξαπλωσω πριν την βραδυνη μαλα$$σμενη εφοδο - γυρο του στρατοπεδου...
Παρατηρω οτι λειπη ο ενας και ανεπαναληπτος μονιμα στερημενος εξοδους και ησυχος αραζω στο ντιβανακι ,βαζω τιβι και αρχιζω να σκεφτομαι την αδεια μου και τα φιλαρακια τις βολτες την οικογενεια κλασικες δλδ σκεψεις παραμεθοριων περιοχων για οσους εχουν υπηρετησει σε τετοιοες..
Χτυπαει η πορτα και επανερχομαι στην πραγματικοτητα..
-Δοκιμε να σου μιλησω..
-Ελα ρε Χατζητρομπετα..(για ευνοητους λογους αλλαζω λιγο το επιθετο)
-θελω να βγω αποψε..
-που να βγεις ρε συ ,δεν εισαι μεσα ..
-καλα το ξερω αλλα ειναι αναγκη ..
-καλα και πως θα σε βγαλω ??
-ελα μωρε γραψε με και ασε να παω μια βολτα σε παρακαλω,θα γυρισω γρηγορα μην αγχωνεσαι..
Το παληκαρι με σκυμενο κεφαλι σαν τον φανταρο στο Λουφα και Παραλλαγη που πηγαινε συνεχεια αγγαρειες και βαραγε νουμερα..
-Δλδ τι ωρα θα εισαι εδω?
-1 το πολυ μιαμιση σε παρακαλω ασε με..
Τι σκ@τα λεω δεν βαριεσαι ρε γμτ κριμα τον εχουν ξεσκισει την ιστορια λιγο πολυ την ξερουμε ολοι εκει, αστον λεω ρε γμτ θα βγει και θα γυρισει μιας και μου ετυχε τωρα εμενα ας κανω κατι καλο..
-ασε τις παπαριες και το πολυ 2 να εισαι εδω εκεινη την ωρα βγαινω για την γυρα ενταξει?? μην μου κανεις καμια λαδια ρε..
-στον λογο μου δοκιμε ..ευχαριστω
Τον γραφω στο τσατσοχαρτο και ξανα αραζω επιστρεφοντας σε τοπους μακρινους και ομορφες περιπλανησεις..
Κατα τις 1.30 - 2 παρα ακουω πατημασιες στο γαρμπιλι εξω απο τους θαλαμους και αρχιζω να ντυνομαι για την γυρα..
Βγαινω στην πορτα ετοιμος και βλεπω δυο παληκαρια απο Θεσσαλονικη να γυριζουν ολο κεφι και χαρα,,,,παω κοντα και τα λεμε..
-τι εγινε ρε παιδια ολα καλα,περασατε ομορφα κατω στην πολη ειδατε τπτ καλο??
-μια χαρα δοκιμε πολυ ομορφα ηπιαμε και απο τρεις μπυρες χαζευαμε κατι κορμια..
-ωραια ρε σεις αντε να πηγαινω και εγω.....ααααα ο Χ"τρομπετας ρε γυρισε ειναι μεσα???
Πεφτει μια ξαφνικη σιωπη μερικων δευτερολεπτων απο αυτες που καταλαβαινεις οτι κατι κακο θα ακουσεις η οτι θα γινεις ρεζιλι..
-καλα δεν εμαθες τπτ δεν σε ειδοποιησαν??
Παγωνει η πλατη μου και αρχιζω να μουδιαζω..
-κατεβηκαμε μαζι και χωριστηκε απο την παρεα,τον ειδαμε σε κανα δυο μπαρακια για λιγο και μετα τον χασαμε αλλα ακουσαμε για κατι φασαριες και τρεχαματα σε αλλο μαγαζι με καποιον φανταρο,μαλλον αυτος ειναι..εκανε λεει σαματα και τραβηξε μαχαιρι αλλα δεν ξερουμε τι εγινε..
Μλκ μου λεω κανε ταμα να μην ειναι αυτος ,την π@@τσισαμε και αρχιζω να σκεφτομαι ΣΦΑ πειθαρχικα και αλλα ομορφα..
Ταυτοχρονα χτυπαει το οφωνο στο αξυπαδικο και σαλταρω να το πιασω..
αναφερομαι και ακουω το αμιμητο !!!
-καλα ρε μαλα κα εσυ τον αφησες να βγει εξω τον Χ"τρομπετα??
-εε ξερετε..νομιζω..εε...ηταν...
Στην αλλη γραμμη σχης γνωστος μου απο Καλαματα ο οποιος με εχει γνωρισει και μιλαμε καθε μερα στα γραφεια ..
-μαλα κα εσφαξε κοσμο ενα μπαρμαν και μια ταναπου ευτυχως οχι σοβαρα ,αλλα τωρα τον ψαχνουν ολοι και ακομα να τον βρουν..
Ακουσε με προσεκτικα..αν ..ΑΝ ...ΑΝ ΤΥΧΟΝ ερθει απο εκει πριν τον μαζεψουν ,παρε τζιπακι με οδηγο και κατεβασε τον απεναντι κατευθειαν σε μενα ...
-μαλιστα .....
ψιθυρισα και πρεπει να τουρμποκλανισα 3 σμαρτακια εκεινη την στιγμη που ψελιζα σαν πυροβολημενος η καλυτερα σαν ετοιμος για το εκτελεστικο αποσπασμα που φανταζομουνα απεναντι μου...
Αρχιζω να τρεχω να τελειωσω την γυρα και σε 20 λεπτακια ειμαι πισω χεσμεντεν ..
Το ρολοι το χω κανει κομπολοι και περιμενω στα σκαλια μην ΤΥΧΟΝ και ερθει με την βοηθεια του Θεου και ολων των Αγιων πισω στο στρατοπεδο..
Εχει παει 5 και ξαναμπαινω στο δωματιακι αναρωτιεμαι αν εχουν καλα δωματια στην ΣΦΑ αν θα παω με καραβι δεμενος η με αεροπλανο ο παπαρας:th_Laie_67-1:συνοδεια με κανα ντερεκι αστυνομο....και ομως καταφερνω και αραζω στο κρεβατι ντυμενος και με τα αρβυλα λες και θα χτυπαγε συναγερμος να πιασουμε τα ορυγματα...
Και οντως χτυπησε ....το γμμενο το γαρμπιλι κανει θορυβο και πεταγομαι σαν ελατηριο να δω ποιος ερχεται..
Βλεπω σκια με κατι ακατανοητα ασπρομαυρα σχηματα και μυρωδια πετρελαιου η πισσας μαζι με χωματα και αναμαλιασμενο κεφαλι ,,το συνολο εδενε με ασπρα μοκασινια να εισαι με την καμερα να τραβας να του δωσεις και ενα βιβλιο να κραταει να παρεις πουλιτζερ..
-δοκιμε τους γμσα
-τι εκανες ρε
-τους γμσα σου λεω του φουστηδες τους ξεφτυλες ρε να πανε να γμθουν την γκ@@@@ια και ολο το στρατο
-ηρεμησε ρε τι εγινε κατω>??
-μια ταναπου που κερναγα με εβρισε και ορμησε και ενας μπαρμαν ,εβγαλα το φιλαρακι μου και καθαρισα...
Αμαν αμαν λεμε ο μορτης ο Γιωργαρας ο Φουντας φυγε κραταω μαχαιρι ρε που μπλεξαμε...
-καλα ρε και σε κυνηγανε αλλα δεν σε βρηκανε και γυρισες εδω σε μαυρο χαλι που κρυφτηκες??
-ασε τι να σου λεω μπηκα σε βαρελια μεσα επεσα κατω απο σταγιερ το εκοψα ποδαρατο απο κατι χωραφια με σκισανε τα βατα αλλα ξεφυγα ...
-καλα ρε δεν ειπες θα πας και θα γυρισεις για λιγο τι μλκιες εκανες ...τωρα τι κανουμε..πρεπει να παμε απενατι σε περιμενουν..
-παμε ρε δεν μασαω εγω τωρα καθαρισα δεν φοβαμαι..
-καλα αντε να δω πως θα καθαρισω εγω ρε τωρα...
ο θαλαμος να ειναι ολος εξω ακουγανε ολοι σαν να ημασταν σε καμια εκκλησια το κυριακατικο κυρηγμα :hystericalbs1:
παιρνω ενα οδηγο με τζιπακι ,,κινηση για απεναντι να παμε στον σχη υπηρεσιας εγινε χαμος μολις φτασαμε τον μπαγλαρωσανε αμεσως και με χειροπεδες εφυγε απο εκει για κατω στην πολη αστυνομια κλπ...
Ο σχης ευτυχως με καλυψε εξαφανισε το τσατσοχαρτο και ειπαμε οτι το εσκασε μονος του ,στεναχωρηθηκα αλλα κοιταξα να μην την πληρωσω σαν λακαμας και εγω..φυσικα εκεινη την βραδια ειπα οτι τετοια ψυχικα δεν ξανακανω και μεχρι να φυγω προσεχα πιο πολυ ...