ο μηχανικός μου ειπε οτι γλίτωσα επιδι δεν μπήκε νερο στον κινητήρα :shok:
Printable View
οχι μπορεις κι'εσυ να πας το κεφαλαρι σ'ενα ρεκτιφιε να το κανει και να συμφωνησης με το μηχανικο ποσα θαλει μονο για τη δουλεια καθως και το μπλοκ γιαλοχαρταρετε το κατω επισης και τη φλαντζα κεφαλης μπορεις να την παρης εσυ θα βγη πιο φθηνα,,,,
Αν εισαι θεσ/κη μπορω να σου πω ενα δικο μου ,ειδικος πιανη μονο μπ εμ βε και νταλαβερτζης σε τιμες,,,, δουλεια εγγυημενη
αλλα η δουλεια πιστευω δεν θα βγη 400 , λιγωτερα
ρε παιδιά...συγνώμη, αλλά εγώ δεν κατάλαβα. ο φίλος είπε ότι η θερμοκρασία είναι στην μέση, ή εγώ κατάλαβα λάθος?
εγώ πάντως αυτό που ξέρω, είναι ότι αν καεί η φλάντζα έχουμε και ανεβασμένη θερμοκρασία.
ο εύκολος τρόπος για να δείς αν το μοτέρ τραβάει τα νερά του ψυγείου, είναι να ανοίξεις το καλοριφές και να δείς αν βγάζει ζεστό αέρα στην καμπίνα...αν δεν βγάλει ζεστό αέρα, σημαίνει ότι bye bye τα νερά του ψυγείου.
μου φαίνεται κουλό πάντως να κάψει φλάντζα σε σημείο να μην πηγαίνει το αμάξι και να μην ανεβάζει θερμοκρασία...
εκτός απο μπουζί φίλε κοτανίδη τσεκάρατε ότι άλλο έχει σχέση με την ανάφλεξη? δλδ πολαπλασιαστές είδατε? ήταν οκ?
δεν είναι στάνταρ να σ ανεβάζει θερμοκρασες , μια φορά είχα καμένη φλάντζα κ το κατάλαβα όταν μου άναψε λάμπακι λαδιού ψάχνοντας που πήγαν τ λάδια ανακάλυψα ότι σχεδόν όλα ήταν μέσα στ ψυγείο σε μορφή του φραπέ δε γνωρίζω σε ποιο ακριβός σημείο την έκαψε γιατί το μοτερ δε φτιάχτηκε πότε αλλά το μόνο σίγουρο ότι στ χέρια μου δεν έχει ανεβάσει καθόλου θερμοκρασία (χειμώνα - καλοκαίρι) πάντα ήταν στ μέση
οντως θερμοκρασια παντα στανταρ ητανε..στη μεση και σε μενα ....απλα...την μερα που ξεκινησε και το προβλημα ειχε φτασει στο θεο.!!απο κει και μετα που γεμισα νερο το ψυγειο...και μεχρι να παρω χαμπαρι..μετα απο κανα διμηνο οτι εχω προβλημα η θερμοκρασια ηταν μεση!οπως παντα δηλαδη!
καλησπέρα και από μένα.επειδή αναφέρθηκε το θέμα της φλάτζας και θερμοκρασίας,σε εμένα σε ένα fiat brava που είχα,κάηκε η φλάτζα ανάμεσα στους δυο κυλίνδρους,απ'οτι αποδείχθηκε τελικά.θέμα με την θερμοκρασία δεν είχα κανένα και επειδή με πέτυχε πάνω σε εκδρομούλα,έκανα αρκετά και κάποια μάλιστα ζόρικα χιλιόμετρα έτσι.
σήμερα που πήγα στον μηχανικό να ρωτήσω τιμή, με είπε να υπολογίσω περίπου απο 350 ευρώ στα 400 ευρώ. ειναι μήπως κάτι που πρέπει να προσέξω πριν δώσω το αυτοκίνητο για αλαγη φλάντζας?
Οπως τα λεει ο φιλος Γρηγορης.Τα φορτηγακια στη δουλεια εχουν καψει φλατζες απο 2 φορες το καθενα.Τις πιο πολλες φορες απ οτι θυμαμαι η θερμοκρασια δουλευει σε κανονικα επιπεδα πινοντας υπουλα και σιγα σιγα τα νερα,ωσπου καποια στιγμη η θερμοκρασια χτυπαει κοκκινα.Την τελευταια φορα που εκαψε φλατζα,συμπληρωναμε νερο μερα παρα μερα.Βαλαμε λοιπον τη μηχανη να δουλευει,ανοιξαμε το καπακι του δοχειου νερου και διαπιστωσαμε πως μολις τα νερα ζεσταθηκαν αρχισαν να ξεχειλιζουν (τα φουσκωνε στην αργκο των μηχανικων) .
τλκ τι έγινε το φτιάξες? πόσο πήγε το μαλλί?
οχι δεν το έκανα ακόμη γιατί δεν μπόρεσα να μαζέψω το ανάλογο ποσο ακόμη.
ειναι κάτω απ το σπίτι, και είδη έπιασαν μια στρώση σκουριάς μπρος πισο δισκόφρενα.
πονάω που το βλέπω σε τετια άθλια κατάσταση αλλά....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...7/rm2uj4-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/.../2ql7ouh-1.jpg