Ειμαι απο κινητο,δεν μπορω να ποσταρω λινκ...Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 500,χωρις να ειμαι σιγουρος ομως...
Printable View
ωχ.....
Ειναι αυτος που ποσταρα !
Αν δεν κάνω λάθος ο ΝΟχ δεν ενεργοποιεί το CEL. Επίσης δεν πιστεύω οτι θα το βρίσκει άλλο διαγνωστικό universal.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί σας έπιασε εμμονή ότι πρέπει τα μίγματα να είναι ''πειραγμένα''. Δηλαδή αν έχει πρόβλημα ο δεύτερος λ ,γιατί να έχει αυξημένη κατανάλωση?
Φίλε πήγαινε σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα έχει GT1 διαγνωστικό ...είναι κρίμα να πηγαίνεις ψάχνοντας.
Ειναι ο αιστητηρας πισω στην εξατμιση και δεν επιραζει την καταναλωση αυτο βγαζουν συνηθως οι ασσοι !
Παντος πανε καλητερα στην ΒMW να εισαι 100% τι ειναι !
Οτι θα πρεπει να παει σε αντιπροσωπεια η εξειδικευμενο για διαγνωση ειναι αυτονοητο,δεν του ειπε κανεις:"Φιλε,αυτο που σου λεω εγω ειναι σιγουρα,εγω ξερω,αλλαξε το και θα λυσεις το προβλημα σου".
Δεν μας λες κατι διαφορετικο φιλαρακι απο αυτο που ειπα κ εγω,λιγο το στυλακι σου ειναι διαφορετικο βεβαια,οτι η καταναλωση δεν ειναι αυξημενη,ολοι μας υποθεσεις κανουμε,μεχρι να ξαναπαει σε διαγνωστικο κ εχουμε νεοτερα...
Υ.Γ Για οσους δεν γνωριζουν προς αποφυγη παρεξηγησεων mpower 01 ειναι φιλαρακι μου,αλλα επειδη ειχαμε καιρο να "συναντηθουμε"σε θρεντ,ειπα να τον πειραξω λιγο:thumbsup:
Θα σε φτιάξω απο κοντά εσένα...
Νίκο κράτα δύο πράγματα ότι με τον ΝΟχ 99% δεν ανάβει λαμπάκι ( όσα έχω δει εγω το έβγαλαν απλώς στο gt1)
Και δεύτερον ότι αν την έχει ακούσει ο λ που ειναι μετα τον καταλύτη, δεν θα δει ποτέ διάφορα στην κατανάλωση ή στην λειτουργία του μοτέρ.
Φιλαράκι αυτά του λεγε και του Ντινου ο μπάουα με τον φίλο του τον σπάρα για την γκόλφω του και τώρα δεν έχει ούτε παπί να κινηθεί με τις συμβουλές τους
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...plosiono-1.gif
Θα περιμενω φιλαρακι...
Ναι Σπυρο,αυτο που σκεφτομαι εγω,ειναι οτι ουτε με προσωρινα σφαλματα στον nox αναβει λαμπακι,μονο στο διαγνωστικο φαινονταν,μοτερ,καταναλωση επισης ολα κομπλε,δεν ξερω μονο αν την ακουσει στερεοφονικα κ αναψει check.
Θα δειξει...