Αν κατεβει κανεις απο 19/7 εως 29/7 προς Μεσσηνια κανονιζουμε καφεδακι,βολταthumb
Printable View
Αν κατεβει κανεις απο 19/7 εως 29/7 προς Μεσσηνια κανονιζουμε καφεδακι,βολταthumb
Σαντορίνη έχουμε κάποιον να γράψει τα islands must??
Μπριζόλα στον Κρητικό είναι το πιο σημαντικό για Σαντορίνη :D
εγω θα παω κεφαλλονια εχω σπιτι εκει κ δεν την αλλαζω με τιποτα :) αλλα ολο τον αυγουστο αθηνα θα μαι παλι λογω της δουλειας που δεν με αφηνουν να λειψω..
Ελαφονησο καμπινγκ
Παντοφλα και μαγιω ολη μερα.
Τελος
Απο σήμερα και για 10 μερουλες είμαι στην Ζάκυνθο,επιστροφή Αθήνα και μετα τον 15αυγουστο πάλι εδω σχεδόν μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.
Τελευταία φορά που είχα πάει ήταν το 2005 και έμεινα (που αλλού; ) στο γυφταριό της Περίσσας. Φέτος θα μείνω σε ένα χωριό παραδίπλα που μοιράζεται την ίδια άθλια παραλία με την Περίσσα. Εν κατακλείδι, περίσσα = φαλιράκι Ρόδου (ελαφρώς λιγότερο κιτς), αλλά με φθηνή διαμοΝή.
Σίγουρα πρέπει να επισκευθείς τα αρχαία στο ακρωτήρι (εκεί που είχε πέσει η στέγη και σκότωσε κάποιον τουρίστα). Επίσης είναι υπερβολικά ήρεμο για διαμοΝή.
Μιας που θα κάνεις τον κόπο να πας στο νησί, πήγαινε κ μία ηφαίστειο (εγώ δεν θα πάω, μια φορά πήγα και μάλιστα με σαγιονάρα και ήταν αρκετή)
Φηρά θα πας για κοζερί διότι για να μείνεις αν θες θάλασσα κοντά δεν βολεύει.
Ημεροβίγλη είναι επίσης καλά για διαμοΝή και/η βόλτα.
Λεπτομέριες πολλές δεν μπορώ να θυμηθώ, ήμουν σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν πήγα οπότε δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή.
Είχα το αμάξι και πήγαινα παντού, σταματούσα, κόβαμε βόλτες κ μετά σε επόμενο χωριό.
Αν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω.
Mπουλ κανε κανα οδηγο Ταξιδιωτικο..!! thumb