ρε βαγγελη η γυναικα σου δεν ουρλιαζει οταν της λες οτι παλι κατι θα φτιαξω στο αμαξι....??????????????
Printable View
ρε βαγγελη η γυναικα σου δεν ουρλιαζει οταν της λες οτι παλι κατι θα φτιαξω στο αμαξι....??????????????
Νίκο αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα κοντέρ «κλέβουν» (το δικό μου τα πραγματικά 97km/h τα «δείχνει» 100), με την κίνηση αυτή, πιο «πραγματική» ένδειξη θα έχω Απο το κοντέρ (τα 101 θα μου τα δείχνει 100 αλλά όχι 97...)
Όσο για το ύψος, θα «πάρει» 1cm πίσω, δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα...
εξαρι χρειαζομαι και γω με 170hp και πιο κοντο βημα απο του βαγγελη.
μια εκτη θα ηταν καλοδεχουμενη για μενα.
με 238 κοντερ βαραει κοφτη 5ης και λες "μια εκτουλα ρε παιδια,ισα να κρατησω τα χλμ με πιο λιγες rpm"
Ποσο μαλλον του Βαγγελη......και ας εχει και πιο μακρυ βημα!
6-άρι κιβώτιο σε Ζ3 κανονικά δεν χωράει χωρίς "κόψε-ραψε" (που κανείς δεν θέλει).
Στο συνεργείο που το πηγαίνω, ο μηχανικός ισχυρίζεται οτι μπορεί να χωρέσει "ορθόδωξα" το 6-άρι απο το Ζ3 3.0 (με τους 231 ίππους) το οποίο έχει ίδιες τις 5 πρώτες σχέσεις με αυτές του δικού μου και την 6η overdrive.
Μιλάμε όμως για ένα κόστος (μεταχειρ.κιβώτιο + εργασία) τουλάχιστον 2000 ευρώ. Δε νομίζω οτι αξίζει δεδομένου οτι το Ζ3 δεν το χρησιμοποιώ για ταξίδια.
Θέλω να διαφωνήσω και με τους 2 σας στο θέμα αυτό. Ο Βαγγέλης κάνει χρήση ...εχχμμμμμμ... καταλάβαμε..... :whistle:
Το να βάλει 6άρι σίγουρα θα βοηθήσει στις επιταχύνσεις. Αλλά σε ένα πάτημα Χ μέτρα θα έχει κάνει μια αλλαγή παραπάνω που κοστίζει χρόνο απο πολλές μεριές. Αν μακρήνεις το βήμα αλλα κρατήσεις το 5άρι θα απλώνεις καλήτερα την δύναμη χωρίς μια παραπάνω αλλαγή χάνοντας χρόνο.
Αν η χρήση του αυτοκινήτου ήταν για βουνό και αναβάσεις, ισχύουν τα ακριβώς ανάποδα !!!
σωστος ο Στρατος (ως συνηθως!) απλα εγω δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια του κοντριστ και να σκεφτομαι τεχνικα με αυτη τη βαση!!!
δεν το εχω συνηθησει ρ αδερφε!!! χαχααχααχα
Πραγματι αν το ζητουμενο ειναι αυτο σιγουρα δε σου χρειαζονται πολλες αλλαγες.
Μηπως να βρεις κανα getrag 4αρι......να απλωνει η δευτερα 150χλμ?
Στράτο, όπως είναι το συγκεκριμένο 6-άρι (ίδιες οι 5 πρώτες + 6η overdrive), στην επιτάχυνση δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε.
Απλά πιο "ήσυχο" και οικονομικότερο ταξίδι θα εξασφαλίζει η 6η.
Εσύ προφανώς φαντάζερσαι ένα 6-άρι κιβώτιο με πιο "κλειστές" σχέσεις γενικότερα όπου η 6η θα ήταν 1:1