Αρκεί και μόνο αυτό!!!
Printable View
βαζεις το κινητο στο itunes.
αριστερα σου βλεπεις το ονομα του κινητου σου.
πατας δεξι κλικ -> restore from back up
Επιλεγεις οποιος θες και περιμενεις.
Μετα θα χεις επαφες μνμτ τηλεφωνα ολα.
δηλαδη κραταει και τα μηνυματα....αυτο με ψιλοκαιει...
προσεχε μν κανεις απλο συγχρονισμο γιατι αντιγραφει επαφες απο τη συσκευη στο pc.
Aφου λοιπον η συσκευη σου θα ναι αδεια θα σου σβησει ολες τις επαφες στο pc........
Υπαρχει επιλογη μεσα που κανει την αντιστροφη διαδικασια αλλα δε χρειαζεται.
Απλα κανε ενα restore from backup και θα αντιγραψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το παλιο σου κινητο στο νεο.Απλα και ομορφα.
Προσοχη.....
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 6.0.2 σε επιλεγμένες συσκευές, υποσχόμενη ότι θα διορθώσει ένα ενοχλητικό bug το οποίο επηρεάζει την απόδοση του WiFi. Ωστόσο, η αναβάθμιση δημιουργεί ένα καινούργιο πρόβλημα. Κυκλοφορήσαν αναφορές που θέλουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 5 και του iPad mini να μειώνετε δραστικά, ακόμα και όταν οι συσκευές δεν χρησιμοποιούνται.
Ο Adam Engst, του TidBITS, πρόσεξε πρώτος ότι η μπαταριά διαρκούσε λιγότερο στο iPhone 5 και στο iPad mini του και στη συνεχεία τη σύγκρινε με τους συνεργάτες του, στους οποίους εμφανίστηκε εξίσου το ίδιο πρόβλημα.
Ο Engst, υποθέτει ότι στην προσπάθεια της η Apple να διορθώσει το bug με το WiFi το έκανε λιγάκι πιο ενεργό απ” ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι συσκευές να προσπαθούν περισσότερο να συνδεθούν σε ένα δίκτυο και η μπαταριά τους να μειώνετε δραματικά.Παράθεση:
Στην περίπτωση μου, στις 12:30 μ.μ το iPhone 5 βρίσκονταν στο 73% της μπαταρίας του. Ήταν χαμηλό, δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου και είχα ξεχάσει ότι ξεκίνησα την μέρα έχοντας το πλήρως φορτισμένο. 90 λεπτά αργότερα, στις 2 μ.μ, η μπαταριά είχε πέσει στο 55%, η μείωση ήταν 18% χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου..
O Engst και οι συνεργάτες του δεν είναι οι μονοί που έχουν το πρόβλημα, αναζητήστε στο Twitter για την φράση «iOS 6.0.2 battery» και θα δείτε πόσοι χρήστες έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Αν θέλετε την συμβουλή μας, μείνετε μακριά προς το παρόν από την αναβάθμιση, μέχρι η Apple να βρει κάποια λύση στο πρόβλημα.
πηγη: appleworldhellas.com
Και ημουν ετοιμος να περασω την 6.0.2....
τριχες λεει ο Engst.
την περασα και στις δυο συσκευες μου και δεν εχω κανενα προβλημα με τη μπαταρια.
αντιθετα αντιμετωπισα προβλημα με το wifi στο γραφειο μου, δεν ηθελε να συνδεθει με κανενα απο τα 2 δικτυα που εχουμε.
ουτε με restart ουτε με τιποτα.
δεν εκανα βεβαια restart τα router, ισως ετσι να δουλευε, θα το κανουμε σημερα το βραδυ και αυριο θα δω αν θα συνδεθω.
επισης συμβαινει το εξης παραδοξο.
ενω εχω κλειστο το 3G, το τηλεφωνο δειχνει να συνδεεται με 3G.
αλλο bug αυτο?
https://i465.photobucket.com/albums/...ps01e9a3e6.jpg
Πολλοί ίσως να το παρατηρήσατε, άλλοι όχι.
Πριν λίγη ώρα η ομάδα του Hackulo.us ανακοίνωσε επίσημα τη διακοπή λειτουργίας του, συμπεριλαμβάνοντας το Installous και το Apptrackr.
https://www.appleworldhellas.com/upl...1716_thumb.png
Μία τέτοιου είδους απώλεια ίσως επηρεάσει στο μέλλον την πώληση των iOS συσκευών καθώς και την αφορμή για Jailbroken συσκευές.Παράθεση:
We are very sad to announce that Hackulous is shutting down.
After many years, our community has become stagnant and our forums are a bit of a ghost town.
It has become difficult to keep them online and well-moderated, despite the devotion of our staff.
We're incredibly thankful for the support we've had over the years and hope that new, greater communities blossom out of our absence.
Καλό θα ήταν αναφερθεί πως το Jailbreak γίνεται για την επίτευξη μιας ανοιχτού λογισμικού συσκευής που πολλοί όμως δεν την αξιοποιούσαν,
καθώς το χρησιμοποιούσαν μόνο για να κατεβάσουν δωρεάν τις επί πληρωμής εφαρμογές από το App Store, κοινώς τις πειρατικές ή αλλιώς «σπασμένες» αν θέλετε εφαρμογές.
πηγη: appleworldhellas.com