Δεν εννοούσα αν καιει λαδι ο μηχανισμός αλλά τεσπα.. Για αγορά έτοιμου μιλάω οχι για μετατροπή... Που είναι όλες αυτές οι επιλογές? Γιατι στο car που κοιτάω είναι ελάχιστες ..-_-
Printable View
Για να ξεθαψω λιγο το thread, στην Ελλαδα ηξερα ενα μονο γνησιοτατο 318is cabrio...του αδερφου μου...ηταν εισαγωγης απο Αμερικη φυσικα, και ειχε και μαμα μπλοκε...το ειχα ανακαλυψει εγω τυχαια απο Ελληνοαμερικανιδα κυρια η οποια το εισηγαγε απο Ν. Υορκη καινουριο και το αγορασαμε το 2007 ή 2008 αν θυμαμαι καλα, με 15000 μιλια μονο στο καντραν!!!!!! (ηταν κυριολεκτικα σαν καινουριο, κ ο Καρλος στη Λ. Πεντελης που το πηγαμε για τσεκαρισμα, ειχε παθει τη πλακα του και μας εκανε προσφορα για να το παρει αυτος :) :) :) )
Anyway, το αυτοκινητο ηταν μοντελο 1995 και ο αδερφος μου το πουλησε πριν σχεδον 2 χρονια με καμια 40-45.000 μιλια (δεν θυμαμαι ακριβως)...ηταν το γνωστο πρασινο των Ε36 με μπεζ δερματινο εσωτερικο και χειροκινητη κουκουλα...το αυτοκινητο το αγορασε ενα στελεχος πολυεθνικης ο οποιος ενω δεν ειχε οικονομικο προβλημα για να παρει κατι πιο καινουριο και ακριβο, ηθελε αυτο ακριβως και σαν εκδοση και σαν χρωμα....
Καλως σας βρηκα :) :)
γι'αυτο που λες εχεις δικιο με αυστηρους ορους κωδικοποιησης των μοντελων.... απλα λέγοντάς το is το ξεχωριζουμε απο τα ευρωπαικα που φοραγαν τον Μ43...αλλωστε εχει επικρατησει και σαν trademark, ας πουμε, το "is" για οσα φοραγανε τους Μ42/Μ44...
Για να επανελθουμε σ'αυτο που ρωτησε ο φιλος, οντως υπαρχουν εργοστασιακα cabrio με το μοτερ αυτο, και δεν ειναι ολα μετατροπη...