Λες να ανοιξε καμια τρυπα σε αυτο το σημειο? Η αληθεια ειναι οτι βρισκει εκει στη ραμπα του γκαραζ..Προσπαθω να μπαινω οσο πιο ομαλα γινεται αλλα γδερνεται και παλι.
Printable View
οταν βλεπουμε νερο απο κατω συμβαινουν το πιθανοτερο τρια πραγματα:
ειναι απο το κλιματιστικο
καπου υπαρχει διαρροη
για καποιο λογο εχει κρατηθει καποιο νερο και το εβγαλε (πλυντηριο- νερα σε δρομους κλπ)
αν εχουμε διαρροη θα αδειαζει και το παγουρι του νερου μπορει οχι αμεσως αλλα σιγουρα θα κατεβει η σταθμη, μπορει να ειναι και απο ρωγμη στον κορμο και τοτε θα κανει διαφορα τρελλα αναλογα τη συστολη και διαστολη.
αν ειναι απο τρομπα συνηθως τρεχει πολυ μολις σβησει ο κινητηρας (ετσι νομιζω τουλαχιστον)
Υπαρχουν διαφοροι ελεγχοι αν τυχον υπαρχει διαρροη απο ψυγειο αλλα θελουν να παει σε συνεργειο.
Επειδη με το νερο δεν ειναι να παιζει κανεις, καλυτερα να γινει ενας ελεγχος και ας μην χρειαζονταν... μεχρι τοτε ομως συνεχης παρακολουθηση σταθμης νερου και θερμοκρασιας στο οργανο!!!
Αν θες να κανεις εξαερωση υπάρχει σχετικό DIY. Εγώ θα σου έλεγα να πας στο Συνεργειο να στο πρεσσαρουν να δουν αν υπάρχει διαρροή και από που.
Αυτό και δεν ξαναμιλαω.
Κατι αναλογο με αυτο με τη τρομπα που ανεφερες παρουσιαζει..τρεχει αρκετο νερο με το που σβησει ο κινητηρας.Το παραδοξο ειναι οτι η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο τη μεση.Τελος παντων, θα παει στο συνεργειο το αυτοκινητο και οτι ειναι θα φτιαχτει.Και παλι σας ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις-συμβουλες.
Ξεθαβω το θρεντ για ερώτηση.
Πήγα για ζυγοστάθμιση και είδα όπως ηταν σηκωμένο οτι στάζει νερό απο κάτω
περιπου κάτω απο οδηγό συνοδηγό κοντά στο κιβώτιο.
Να σημείωσω οτι το κλιματιστικό δουλεύει υπερωριες.
Το κανει μονο όταν δουλεύει το μοτέρ του κλιματιστικου.
Ειναι φυσιολογικό η έχω καμια διαρροή ρε παιδιά;
Για πείτε και εσείς με τα 46αρια
Νερό ειναι το επιασα απλα δεν το έχω παρατήρησει τοσα χρόνια
και δεν ξέρω εαν είναι φυσιολογικό ή οχι
Κι εγώ το βλέπω στο δικό μου και το κάνει ιδιαίτερα όταν το κλιματιστικό δουλεύει πολύ. Δεν έχει τρυπήσει κάπου. Είναι φυσιολογικό, αλλά δεν ξέρω την ακριβή εξήγηση, λυπάμαι...
Και μένα σε e63 φουλ νερό με κλιματιστικό.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο 46άρι από τη δεξιά μεριά (του συνοδηγού) στο ύψος που ανοίγει η πόρτα έβγαζε νερό και το δικό μου με τον κλιματισμό :original: