Μην το Γέλας καθόλου Φίλε...
Έχεις και αργκον, Άμα δεν βρω ακρη με τους Μαστορες, θα συλλεξω πληροφορίες και θα το φτιάξουμε μονοι μας :)
Το έγραψα με το κωλομηλοτηλεφωνο μου!
Printable View
Αυτο βοηθαεί..........!!!!!
https://www.ebay.com/itm/ULTRA-RACIN...ht_4675wt_1139
Εγω φιλε θα σου προτεινα να μην κανεις αυτο της φωτογραφιας. Μπορει να φαινεται και να ειναι καλο, αλλα δειχνει μεγαλη κακοτεχνια, οπως προχειροτητα.
Αν αυριο μεθαυριο πας να το πουλησεις, στην θεα και μονο αυτης της κατασκευης θα αποριφτει το αμαξι σου κατευθειαν από τον οποιο επιδοξο αγοραστη.
Ειμαι σιγουρος οτι το ΚΑΛΟ γαζωμα από κατω μαζι με τον ειδικο αφρο που μας εδειξε ο αλεξης σε άλλο θρεντ λυνει μια και καλη το προβλημα.
Το γαζι για να διορθωσει την ζημια, και ο αφρος για να εκτονωνεται εκει ολο το ζορι που τρωει η λαμαρινα του πατωματος.
Ακομα καλυτερα, βαλε και τα λαμακια που βαζουν ολοι αντι να κανεις μονο σκετα γαζια.
υπάρχει κωδικός ανταλλακτικού για το csl αλλα θέλει φαναρτζή και μηχανικό....!!!1και είναι η εργοστασιακή λύση...!!!
Το θέμα είναι ότι έχω βάλει τα λαμακια...
Απλα ξανά έκανε ρωγμές απο κάτω επισκευαστηκαν αλλα το γκούπ συνεχίζονται:( παει να πει ότι ήθελε και επισκευη απο πάνω!!!!!!!!!
Μετα την επισκευη θα ήταν Καλο να βάλω το αφρό, αλλα αν ξεμπερδεψω.....
Σας βάζω φωτογραφίες απο την πρόσφατη επισκευη:
Συνημμένο Αρχείο 14896
Συνημμένο Αρχείο 14897
Συνημμένο Αρχείο 14898
Συνημμένο Αρχείο 14899
Συνημμένο Αρχείο 14901
Και έτσι ήταν 2 μήνες πριν την επισκευη:
Συνημμένο Αρχείο 14902
Συνημμένο Αρχείο 14903
Δές αυτό...!!!! :)
Φίλε thomelef μάλλον έχεις και ένα δικιο...
Αυτο που έβαλε ο fotis παντός δεν είναι άσχημο αλλα μετα την επισκευη...
Δαβιδ μαζι σου αλλα ποιος το φτιάχνει έτσι ωραίο και Καλο;
(θα τα Πουμε την Δευτέρα)
Φιλε οι ρωγμες οπως φαινεται ειναι παντου.Πολυ δυσκολα θα βρεις οριστικη λυση στο προβλημα σου.Μονο η αντικατασταση ολου του πισω πατωματος ακουγεται καλη ιδεα.
καινουργιο πατωμα + ενισχηση terner + αφρος bmw
Σίγουρα είναι η πιο σωστή λύση αλλα Γιατι κόστος μιλάμε;