Λεσ να μη είχε κ καθόλου πρόγραμμα;
Printable View
Να σας πω και μια ιστορια με θεμα τα προγραμματα που κανει το παρον θρεντ λιγο πιο πικαντικο.
Ειμαι στο ετος ιουνιος 1999 και εχω στη κατοχη μου το daihatsu charade gtti.
Εχω κανει τα μερεμετια στον κινητηρα σε ενα συνεργειο στην αργυρουπολη (εξατμιση, καινουρια μεταλα στροφαλου, φιλτρα ,ανοιγμενη τουρμπινα κλπ) και κανω ερευνα αγορας για προγραμμα και καταληγω αναμεσα σε πολλους υποψηφιους στην Pow......s, ΓΙΑ 185000ΔΡΧ. Πραγματι μετα το προγραμμα το αμαξι ξυριζε σε πιεση 1.35 σε σχεση με το 0.9 που δουλευα χωρις.Ερχομαι στο συνεργειο το δοκιμαζει ο μηχανικος μου ,μενει αφωνος.Ελα μου ντε που ο μηχανικος μου συνεργαζοταν εκεινη την εποχη με το λεπτο αδυνατο φοιτητη που ειναι γνωστος και τρανος σημερα ως προγραμματιστης και φιλος και γνωστος μου τοτε.Στην συζητηση μου λεει.Ζώη, το charade ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥ απο τη σιγουρια. ΤΟ μονο που κανουμε ειναι να βαζουμε μια διοδο για να ανεβαζει παραπανω πιεση....Τρεχω σπιτι βγαζω τον εγκεφαλο τον ανοιγω και βλεπω στο δηθεν ολοκληρωμενο επανω αυτοκολητο χαρτι pow...s reprogramm.Λετε να πληρωσα το χαρτι 185000δρχ.......??
Tα συμπερασματα δικα σας...
Ασε, ολοι την εχουμε πατησει κατα καιρους.
Και γω στο τσακ την ειχα γλυτωσει τοτε με το 46μου που ηθελαν 7000 ευρω για ψευτοτουρμπισμα του Μ43....
Ετσι οπως τα λεει το καραφλο αγορι ειναι τα πραγματα.
Με τα 185000 δρχ που εδωσε τοτε , τοσο του πηγε τωρα η καρουτα που ειναι φουλ περιφερειακα με 4πεταλουδο και νερα!
Ετσι δεν ειναι Ζωη;
Ρε αγορι τρελο,αυτο το τουρμπισμα που αναφερεις μου θυμιζει την δουλεια που εκανε η εδω αντιπροσωπεια στα Hyundai S145!
Για τα δικα μου δεδομενα,αυτο δεν θεωρειται τουρμπισμα,αλλα κοροιδευω τον εαυτο μου οτι πηρα δυναμη και τ'αμαξι κανει τσουφ εξω απ'τις καφετεριες!Καλυτερα να κρατησει τα 2000 ευρω+ και να παρει ενα αλλο μοτερ που θα δουλευει παντα....Σεβαστη ομως η αποψη γι'αυτο και το αποκαλειτε ψευδοτουρμπισμα..
Με συγχωρεις ρε Μικε αλλα αν καταλαβες καλα Τα 4500ευρω που επαιρνε καποτε ο Μr Αργος και θεωρειτο ο τρανος μαστορας ειναι αυτα που φοραγε οταν αγορασα το αυτοκινητο μου και περιγραφω πιο πανω και τα θεωρω απιστευτα πολλα λεφτα.Με αυτα και αυτα ομως θεοποιηθηκαν καποιοι για τα οποια εσυ κοροιδευεις - κοροιδευουμε τωρα.ΚΑΙ ναι αυτο ΕΙΝΑΙ τουρμπισμα ,δεν ειναι μονο για τσαφ τσουφ οπως ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙς ,αφου εδινε 167αλογα στα 1600αρια ΚΑΙ αξιοπιστια και δεν βρισκω καμια διαφορα απο το καθε αναλογο hyundai.Απλα εξελιχθηκαν τα πραγματα και μας φαινονται αστεια πια. Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να δινονται πανω απο 2000 για τετοιες βελτιωσεις αλλα να λεμε και την αληθεια δεν κοροιδευουμε τον εαυτο μας παρα μονο την τσεπη μας οταν μας ζητουν 4000 χιλιαρικα.
Ζώη συμφωνουμε απολυτα σ'αυτο,κοροιδια το θεωρω κι εγω κι εννοειται οτι μ'αυτα τα χρηματα χτισανε σπιτια και μαγαζια τετοιοι μαστορες...Κι εννοειται οτι πανω απο 2000 ευρω για τετοιες δουλειες ειναι για κοροιδα...Απλως εγω ειμαι της πεποιθησης οτι αν ειναι να κανεις μια δουλεια,καν'την οπως πρεπει,οποτε για μενα τετοιο ψευτοτουρμπισμα,απλως δεν υφισταται....Γι'αυτο και τοτε το'κανα 328 παρα να τουρμπιζα κανα 318is για 200hp...
Υ.γ τα Hyundai S145 καθε αλλο παρα αξιοπιστα ηταν παρα την εξωφρενικη πιεση του 0.28bar ct!!!