εγω παντως ελπιζω να αλλαξει κατι.
συμφερον δεν ειχα ποτε απο τα υπαρχοντα κομματα (ειμαι και αρκετα μικρος) οποτε φετος αποφασισα να ψηφισω ατομα που δεν ηταν ποτε στη βουλη.
Ειμαι της αποψης πως τα ιδια ατομα, με τις ιδιες νοοτροπιες (αφηστε τι λενε εκτος) δεν θα αλλαξουν την ελλαδα και τους μηχανισμους τους. Το πασοκ και η νδ κανουν αγωνα για να κρατησουν το πελατειακο συστημα τους.
Αν καποιος λογιστης δεν φτιαξει σωστα τα λογιστικα σας θα τον αλλαξετε. Τον πολιτικο γιατι οχι??
Ετσι λοιπον κι υποστηριζω να μπουν νεα προσωπα, βρηκα εναν που τον θεωρω σωστο και θα τον ψηφισω. Δεν τον λεω γιατι θα με κατηγορησετε για διαφημιση :D τζιμερος λεγεται
Ειναι πολυ τραγικο επισης να δειτε τι ταζουν πασοκ-νδ με τις διαφημισεις. Δε στεκουν αυτα τα πραγματα. Αποδεικνυουν ομως οτι μεγαλο κομματι του λαου δε σκεφτεται με το να πιστευει τα λεγομενα των διαφημισεων... Και φυσικα ειναι κι αυτοι που εχουν αμεσο συμφερον απο πασοκ νδ οποτε θα τους ψηφισουν.
πολλα ειπα , μπορω να πω κι αλλα , αλλα μετα θα κανουμε καθαρα πολιτικη συζητηση και θα ξεφυγουμε