:hystericalbs1:
Αργα και βασανιστικά.. :th_Laie_67-1:
:whistle::whistle::whistle:
Patience..!!! :D
Printable View
Zάχο σε πρόδωσε η δεύτερη φωτό σου...:D:D:D:D
Αν είναι ΟΕΜ οι ζάντες είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα μη σου πω ένα
Υ.Γ 1)Στη δεύτερη φωτό διακρίνονται 3 μεγάλα κενά στην μπροστά ;) :whistle:
2)Πλέον πίσω θες φούσκωμα απο Μ3,όπως και εγώ...:p (δεν κάνουμε κανα groupbuy φούσκωμα?βρίσκουμε και δυο προφυλακτήρες απο μιτρίο και τους κολλάμε και είμαστε κομπλέ πίσω.Φύγαμε για 10άρες μετά!:D)
Και ομως κανεις λαθος.. :D
Φτερα δε πειραζω Μπιλυ.. Πιο καλα να παρω ενα Μ3 ετοιμο, παρα να πιασω να κοβω λαμαρινες..
Οι ζαντες δεν ειναι ΟΕΜ.. :whistle:
Πισω ειναι ΜΕ τη προσθηκη η φωτο.. δε μπορουσα να τη βγαλω.. (τουμπανο ειναι πισω, αλλα δεν το εκανα βολτα.. βεβαια στη παραμικρη λακκουβα μαλλον θα βρει.. στη φωτο ειναι σε κατηφορα με τραβηγμενο χειροφρενο, που καθεται ο κωλος, γιαυτο φαινεται ετσι.. ) Μπροστα ειναι χωρις προσθηκη.. Οι ζαντες ειναι 9.5Χ18 ΕΤ35 με 255/35/18 Dunlop Direzza (πολυ fat λαστιχο)..
Ειναι ενος φιλου η πισω ζαντα και την εβαλα για δοκιμη εμπρος & πισω..
Kρίμα που έκανα λάθος...Γιατί ξέρεις τι ζαντούλα μυριζόμουν έ????Απο Μ3 CS thumb styling 163 8X19 Μπροστά και 9.5X19 πίσω...Γι'αυτό ρώτησα αν είναι ΟΕΜ.Κρίμα...:(
Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τις πειράξω πάντως...Εχω φάει κόλλημα με την φαρδιά ζάντα πίσω...:thumbsup:
Eμ...Γι'αυτό λεω...thumbthumbthumb :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :D:D:D
https://www.simracing.no/e46fanatics/Dag12/CIMG0994.jpg