οποτε εκει παμε χαλαρα με 90-100?? θα βρω τα σημεια στον χαρτη να τα θυμαμαι
Printable View
οποτε εκει παμε χαλαρα με 90-100?? θα βρω τα σημεια στον χαρτη να τα θυμαμαι
παιδες πηγαινα αθηνα με τον πατερα μου απο θεσσαλονικη και βιαζομασταν πολυ και εγω ειχα το ματια μου δεκατεσσερα στα δεξια για να βρω καμερες και ειχα και λαπτοπ για τα σημεια που ελεγε οτι ειχε καμερες!!!σε πολλα σημεια δεν υπαρχουν,τις εχουν βγαλει,καταστρεψει δε ξερω τι και πως...
Παρ ολα αυτα πηγαιναμε σχεδον σε ολη τη διαδρομη πανω απο 150 και καμερα δεν ηρθε.
Σχετικά με τις κάμερες θα ξέρετε ότι τα navi έχουν πρόγραμμα που αποθυκεύεις κάμερες και άλλα στοιχεία που βλέπεις στη διαδρομή. Το Σαββατοκύρικο που πήγα Άστρος το έβαλα και είχε όλες τις κάμερες σταθερές και κινητές. Τι θέλω να πω. Όπου συνήθως την έστειναν με κινητές κάμερες (τα είχα σημειώσει όλα), όλα τα σημεία ήταν σημειωμένα στο navi άσχετα αν ήταν εκεί ή όχι. Γιαυτό όταν περνάτε μπορεί να μην τις βλέπετε αλλά αυτές είναι αποθηκευμένες και κάποια στιγμή θα πέσετε επάνω τους. Προσοχή λοιπόν γιατί δεν είναι εποχή για έξοδα... thumb
Δερβενι ειχε ενα αραγμενο χωρις αετοματηδες,γιατην ακριβεια ολοι εκοβαν εκοβαν και φτανοντας διπλα δεν υπηρχε κανεις ,παιζει να ειχαν κατεβει για κατουρημα :th_Laie_67-1:
confirmed για Ξυλοκαστρο ...
φτανοντας στην ανηφοριτσα που εχει 2 γεφυρες απο πανω ,εκοψα στα 90 και με τσαγιασε FIAT Stillo + Opel astra turbo...
Μολις τελειωσε η ανηφορα ακριβως μετα την 1η γεφυρα πεταχτηκε ο τροχονομος και τσακωσε το fiat για τσιπουρα φρεσκια ,ενω το opel εφυγε..
Περασα χαλαρα λοιπον ρουφωντας μια γουλια ζεσταμενου φραππε και στην συνεχεια πηρα το αιμα μου πισω απο το opel :warriorsmiley: ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Γενικα οπως γραφω και στο θρεντ με τις ταχυτητες στην εθνικη οδηγας οικονομικα και αν ξερεις σημεια το πατας λιγο παραπανω..
αθηνα -καλαματα παιζει τιποτα?
Τι αγχώνεστε με τις κάμερες, βγάλτε την πίσω πινακίδα σαν τους αστυνομικούς, κάτι ξέρουν αυτοί :)
Νομιζω οτι κανει δουλεια και η λακ για τα μαλλια