Ως κατοχος του R εχω να πω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο value for money σαν καινουργιο και φοβιστικα δυνατο...Στα μεταχειρισμενα βρισκεις σιγουρα εκαιριες αλλα εμενα τα μεταχειρισμενα ποτε δεν μου αρεσαν...
Printable View
Ως κατοχος του R εχω να πω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο value for money σαν καινουργιο και φοβιστικα δυνατο...Στα μεταχειρισμενα βρισκεις σιγουρα εκαιριες αλλα εμενα τα μεταχειρισμενα ποτε δεν μου αρεσαν...
To R το εχει ο κολλητος μου.Αυτος με το s2k καποιοι τον θυμουνται.
Λοιπον...το αυτοκινητο δεν ξερει τι κανει απο θεμα στριψηματος...απλα σε κανει ΜΑΓΚΑ για πλακα!
Εχει απιστευτο περιθοριο προσφυρσης και εκπληκτικο set up.
Απο μοτερ ειναι πολυ δυνατο σε σημειο που να χαζογελας,ποσο μαλλον τωρα που του Γιαννη φοραει και προγραμμα APR.
το εντυπωσιακο ειναι η καταναλωση που ειναι παρα πολυ λογικη για την ροπη και την υποδυναμη του.
Ο ηχος των εξατμισεων του βαρης και ολιγον αλητικος! χαχαχα
Ομορφο αυτοκινητο και με παρα πολυ καλο επιπεδο εξοπλισμου.
Αμα το οδηγησω θα γραψω και αλλα....ειναι ακομα πολυ φρεσκο και δε μου το δινει η κουφαλα το κομπλεξακι!!! χαχαχαχαχαχ
Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το στρίψεις Μητσάρα.
Παντος εμενα μου αρεσει πολυ!!!!!
Αυτο που εμενα με εχει στην αμφιβολια ειναι οτι πολλα αλογα απο λιγα κυβικα...και ειδικα τωρα με το APR που λεει ο Μητσος μιλαμε για πανω απο 320 αλογα.....thumb
Και εμενα μ'αρεσει, και μ'αρεσε και το παλιο.
Γραμμη, εσωτερικο (κι ας λενε οτι ειναι οπως τα απλα vw), μοτερ (θεωριητικα...), εμφανιση...
Δεν θα εδινα τα λεφτουδακια μου ομως ετσι ευκολα για ενα χρονο λιγοτερο εγγυηση μηχανικων μερων απο οτι συνηθιζεται...
Θα το εψαχνα πολυ σε ιντερνετ και ιδιοκτητες να δω τελικα τι ρολο παιζει απο αξιοπιστια γιατι ακουγονται διαφορα.
Βεβαια ειχα ακουσει οτι προαιρετικα επεκτεινεται η εγγυηση στα 4 χρονια ??
https://www.anytuning.com/wp-content...rocco-3_13.jpg
και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το σιροκο.
και πραγματι τα χρηματα που ζηταν ειναι λογικα.
πριν απο τεσσερα χρονια αν γινοταν αυτο ειμαι σιγουρος οτι ηδη θα κυκλοφορουσαν 5η 6.000 απο αυτα στους δρομους μας.τωρα ομως αυτα τα χρηματα ειναι πολλα.εγω προσωπικα αν διεθετα αυτα τα χρηματα θα προτιμουσα κατι πιο executive οπως ενα bmw η porsche ακομα μεταχειρισμενα βεβαιως..