αυτο με το τιμονι ειναι αγνωστο σε μενα.δεν το ξερω.η αληθεια ειναι οτι εγω το προσεχα το αυτοκινητο.αν γνωρισες τον τωρινο ιδιοκτητη καταλαβαινεις οτι δεν το προσεχε και πολυ ασε που ξεφτιλισε και την τιμη,και ο λογος που το πηρε ηταν για γελια(να περναει εξω απο την καφετερια που δουλευει η πρωην του με το καμπριο αν ειναι δυνατον)
για το πατωμα μην ανησυχεις ειχα κανει οτι καλυτερο μπορουσα με νορμαλ χρηματα σε ανθρωπο που κανει αυτη τη δουλεια 30 χρονια,σωστο μαστορα.
τωρα το λαμπακι αυτο ειναι αυτο που σου λεει ακριβως ο nickolas με τη ζετα,οταν το πας για πλυσιμο μπαινουν με το γονατο μεσαστο καθισμα,και γινεται αυτο το θεμα.εγω το εχω σβησει πολλες φορες αλλα μου αναβε λογω του οτι το επαιρνε ο αδερφος μου καμια φορα,ειναι και 2 μετρα και αλλαζε συνεχεια την θεση μπρος πισω.
κατι γινεται κατω απο τη θεση με τα καλωδια,ισως να δημιουργειται στατικος ηλεκτρισμος και χαζευει ο αισθητηρας.
και στο μινι μου τα ιδια προβληματα ειχα αλλα ουτε που πηγα να το σβησω το λαμπακι.μην σε ανησυχει.