Στέφανε με αφορμή τις συγκεκριμένες photos εσωτερικών το έγραψα και αναφέρομαι στον εσωτερικό διάκοσμο και ειδικά σε ότι βλέπει ο οδηγός.
Διαφωνείς με την άποψή μου;
Printable View
Από τις 3 φωτογραφίες προτιμώ της Audi
Κ εγώ συμφωνώ οτι το merc έχει πιο όμορφο εσωτερικό και ας έχω 3αρα f31.
Επίσης η a class θεωρώ οτι ειναι ομορφότερη απο την 1series . Η 1 series καλύτερο αυτοκινητο αλλά ασχημότερο .
Όσο για την gla δεν ξέρω απέναντι σε ποιο Bmw ειναι , αλλά ειναι επίσης όμορφη παρουσία στους δρόμους .
Εμένα γιατί και τα τρία εσωτερικά μου φαίνονται copy-paste; ειδικά audi-bmw.
Η mercedes δίνει έναν πιό elegant χαρακτήρα, βέβαια δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι αν είναι από τα φθηνά ή τα ακριβά.
Πάντως εντυπωσιακό είναι το εξ ολοκλήρου ψηφιακό ταμπλό του audi. Προφανώς γιατί δεν το έχουμε φάει στην μάπα τόσο πολύ (ακόμα) .
FERRARI 250 GT.. :tt1:
Kουκλάρα....! :tt1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...1.jpg~original
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...1.jpg~original
Lotus Elise S1
Το αυτοκινητο ηταν με Κ20Α μοτερ απο Civic EP3, υπεκυβισμενο 2300cc , περιπου στα 270 αλογα. Σε συνδιασμό με τα 750 κιλα που ζυγιζει αυτό το πραγμα, ειναι πολυ γρηγορο.
Εκανα μερικους γυρους και καταλαβα οτι μαλλον δεν ειναι για μενα. Ισως για ενα επαγγελματια οδηγό ή για κάποιον που έχει σωστη και αρκετη εμπειρία στο καρτινγκ.
Γενικά τα lotus (έκτος απο το παλιο esprit) στην ουσία ενα μεγαλο cart είναι.
Συνημμένο Αρχείο 35951
950 κιλα 240 αλογα
Ποσο εχω μετανειωσει που το εδωσα το.2012 ... :(
Συνημμένο Αρχείο 35952
Συνημμένο Αρχείο 35953
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα καλύτερα χιλιόμετρα που έχω κάνει με αυτό (εκτός μοτοσυκλέτας).
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SLR...
Εγω γουστάρω 90's ..
Εσείς;;;
Δεν τίθεται σύγκριση κατεμε......90s all the way!
12 cylinder.... :thumbsup:
Ναι Πανο απο 750...
Ετσι όπως πάνε συνέχεια οι νέοι κανονισμοί εκπομπών καυσαερίων, σε λίγο θα τα βλέπεις μόνο σε μουσεία.... :(
Παράθεση:
Η "Αφοί Λιάπη Α.Ε." πραγματοποίησε την πρώτη παράδοση Mustang V8 5,0 λτ. στη χώρα μας.
Πλέον, η Mustang με τον 5,0 λτ. V8 βενζινοκινητήρα των 421 ίππων και των 530 Nm ροπής κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αφού βρήκε ιδιοκτήτη.
Η πρώτη παράδοση της νέας γενιάς του θρυλικού αμερικάνικου muscle car με το... σωστό μοτέρ είναι γεγονός και για τη χώρα μας και έγινε από την Ford Liapis (Αφοί Λιάπη Α.Ε.).
Ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του για αυτό και παραμένει καλυμμένο το πρόσωπό του, δίπλα στον κύριο Νίκο Λιάπη.
Αυτα ειναι καλές βόλτες και ατρακάριστο. :thumbsup: :thumbsup:
https://www.autotriti.gr/
Μακράν το καλύτερο value for money για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ V8 (50.000 ευρώ) ειδικά με τους φόρους του ελλαδιστάν.
44χιλ το 2.3 και 50 το πενταλιτρο. Κι εγώ αυτό είχα πει.
Ο λογος είναι οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ πανω στην οποία υπολογίζονται οι φόροι.
Η εργοστασιακή αξία του 2.3 ειναι 10.200 ευρώ !:shok:
Το είχα ψάξει προσωπικά :whistle:
Και είναι και ακριβά. Σε αλλες χώρες Γερμανία ιταλια Ισπανία κλπ ειναι ακόμα πιο φθηνά.
Τι λετε καλοι μου φιλοι! Αυτα ειναι σωστα πραγματα! Ολοι βουρ για Mustang εστω και με τον 4κυλινδρο κινητηρα, αρκει ναειναι με 6ταχυτο χειροκινητο κιβωτιο!
Αλλα κολπα!
Είναι όμως ΑΜΑΞΑΡΑ, να τα λέμε αυτά...
Πολύ καλά τα λες δεν διαφωνώ!!!
Το ξέρεις αυτό
Ακριβώς το ίδιο λένε για τα ελληνικά νούμερα κυκλοφορίας οι ξένοι (για όσους έχουνε επιχειρησεις στην Ελλάδα και συμφέρει να έχουνε ελληνικά νούμερα από κάποιας άλλης χωρας-απο μερικές συμφέρει ακόμα και αυτό).
Μου έχει τύχει και το αναφέρω από προσωπική εμπειρία,αναγκαστικα σε λίγο καιρό θα έχω κυπριακά και βουλγαρικά νούμερα στα αυτοκίνητα.
:tt1::tt1::tt1:....:thumbsup:
Morgan κ xkr το βάθος
Rimac Concept One Electric 2016 from Croatia
355 Max Speed / 1.088 HP
830.000 Euro / 2,6 sec
:shok: :shok: :thumbsup:
Πράμα εεεε?????
Κροατία ε;
Και μεις είπαμε προσπαθούμε να παρουμε αδεια να βγάλουμε το νεο.......
πόνι; :hystericalbs1: :ranting2: