Τι σου εγγυηθηκαν γιατι κατα ενα μεγαλο ποσοστο η επισκευη δεν πετυχαινει γιατι περνει κενα το αξονακι της αντλιας. Γνωμη μου αλλαξε την για να μην ξανασχοηθειςνκαι πεταξεις τζαμπα το πενηνταρικο.
Printable View
Τι σου εγγυηθηκαν γιατι κατα ενα μεγαλο ποσοστο η επισκευη δεν πετυχαινει γιατι περνει κενα το αξονακι της αντλιας. Γνωμη μου αλλαξε την για να μην ξανασχοηθειςνκαι πεταξεις τζαμπα το πενηνταρικο.
Και γω λέω να την αλλάξεις Πάρη. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ παρωδικό, καμία επισκευασμένη δεν άντεξε πολύ.
Κοστος φλάντζας 40εύρω Πάρη!
Καλημερες!
Παιδια Δευτερα το αμαξι θα μπει για πολλα μεσα (Δισκοπλατο,σερβις,φλαντζα ψευτοκαπακου'αντλια,1-2 ψιλομαζεματα, κλπ)
Οποτε το κοστος παει καπου στα 800 ευρω και η αντλια θα το παει πολλα! Οποτε θα επισκευαστει και ο θεος βοηθος! Το πολυ πολυ στο μεσοδιαστημα να φερω μια απεξω να μου ρθει πιο φτηνα και να την μπαξω!
Brazil ποια φλαντζα εχει 40 ¤ ; Το σετ που κλινει το ψευτοκαπακο ειναι 2 μια μεγαλη και μια μικρουλα και στην καλυτερη την βρηκα 80+ δολλαρια απεξω!
Στάλθηκε από το INNOVATOR TAB 701 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sorry M54 rulez ..
Kαλημερες !
Σημερα το αμαξι εκανε το πρωτο σετ σερβις !
Ανοιξαμε ψευτοκαπακο και δοξα το θεο το μοτερ ηταν πεντακαθαρο!
Οποτε:
Επισκευη αντλίας κενου ( και ο θεος βοηθος ), αλλαγη των φλατζων ψευτοκαπακου και αλλαγη στο σωληνα αναθυμιασεων
100 ευρω η φλαντζες και 35 ευρω ο σωληνας
Μαζι με εργασια συνολο 165 ευρω! Πως το βλεπετε?
Μπηκε και διαγνωστικο για ενα σφαλμα στους αεροσακους ( το γνωστο :thumbsdown: )
Τελικα βρηκαμε βλαβη στον αισθητηρα εκεντροφορου ! Δικαιολογει το χαμηλο ρελαντι που κρατα το αμαξι?
Να δοκιμασω καποιον ιμιτασιον ή να μην το σκεφτω καν?
:thnx::thnx:
Ευχαριστα νεα μπραβο!
Και οι τιμες πολυ λογικες εως καλες ακουγονται.
Για τον αισθητηρα νομιζω θα προτιμουσα original