μην παρασυρεσαι εσυ.
αφου τα ειπαμε. Μονο το 92αρι σου ταιριάζει.
Printable View
μην παρασυρεσαι εσυ.
αφου τα ειπαμε. Μονο το 92αρι σου ταιριάζει.
με ένα τεπόζιτο την εβδομάδα, προσωπικά το προτιμώ για καθημερινό...άλωστε στα χέρια μου θα λιώσει απ'ότι φαίνεται, άρα ποιός ο λόγος να το βάλω στην γυάλα.
λές και αν ήταν να πουληθεί, θα έπιανε τα λεφτά που πρέπει.
δε μαμιέται, εμείς να'μαστε καλά και να τα χαιρόμαστε ακόμα όσο μπορούμε.
φιλε μου αν ελεγα τιμη μαλλον θα με κραζανε ολοι εδω μεσα...αλλα επειδη γνωριζω το αμαξι μου δεν θα το εδινα λιγοτερο ....για τον απλουστατο λογω οτι δεν καιγομαι κιολας να το πουλησω...απλα δεν το κρυβω πως αρχιζω και προβληματιζομαι γιατι πλεον εχω και εταιρικο αυτοκινητο που χρησιμοποιω αρκετεσ φορεσ... και επειδη δουλευω τρελες ωρες πλεον ο χρονος για εκδρομες εχει περιοριστει παρα πολυ...τα τελευταια 2 χρονια εχω καταληξει να πηγαινω διακοπες μονο πασχα και καλοκαιρι... :ranting2:
Eτσι ειναι,αλλα παιζει ρολο και που κινεισαι μεσα στη πολη.
αν κυκλοφορουσα πχ αττικη οδο η μεγαλες οδους για να παω μπορει να συνεχιζα ,αλλα αλιμο γλυφαδα αγ δημητριο κ κεντρο δεν λεει.κ ηδη 5 χρονια ηταν αρκετα μεχρι το 2011.
92αρι μετα τα τα θεματα με τα κραου του 5ου κυλινδρου δεν σκεφτομαι καθολου εγω.
Νικο αν το βαλεις τελικα αγγελια, τιμη θα βαλεις ουτως η αλλως!
Εφοσον ομως δεν καιγεσαι να το δωσεις, καλυτερα αστο εκει που ειναι...
Δεν πιστευω οτι σου περναει απο το μυαλο να το δωσεις κατω απο 20κ οποτε πιστευω δεν υπαρχει και λογος να το βαλεις αγγελια, ειναι κριμαthumb
πολυ σωστα! αν το αποφασισω καποια στιγμη να το βαλω σε αγγελια θα βαλω αυτο που πιστευω (το πιο πιθανο ειναι να βαλω πανω κατω την τιμη που εχει το αυτο-τριτη για ε46 μεταχειρισμενο 2006μοντελο) λαμβανοντας υποψη πως το αμαξι ειναι και CSL look (γνησια ανταλλακτικα αγορασμενα απο σπανο) και αν πουληθει στα λεφτα που θελω καλος..αν οχι επειδη δεν καιγομαι οπως προανεφερα θα το κρατησω...απλα πραγματα...:original::thumbsup:
Το είδα το estoril blue.
Τι θέματα είπατε ότι έχει ρε σεις;
Δεν είδα κάτι.
Για πείτε...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk