Euro 5 και 2010 απο οτι ξερω.
Υπαρχει και πλαγια οδος αλλα δεν μου αρεσουν αυτα τα ημιπαρανομα κολπα.
Printable View
Euro 5 και 2010 απο οτι ξερω.
Υπαρχει και πλαγια οδος αλλα δεν μου αρεσουν αυτα τα ημιπαρανομα κολπα.
Γιατι βαζουν Μ3 στα 316?
Pool moor
Τι να πω και το 320 πλέον δεν περνάει απαρατήρητο... ειδικά το συγκεκριμένο... είναι ωραίο και όχι καγκούρικο ! πολύ σημαντικό..
Το συγκεκριμένο είναι στο car.gr πάνω από δίμηνο,με συνεχείς ανανέωσεις της αγγελίας και σε τιμή αρκετά υψηλότερη.
Λόγω ιδιοκτησίας E91 Touring,τις παρακολουθώ τις συγκεκριμένες αγγελίες.
Απλά σήμερα προφανώς έφτιαξε νέα αγγελία,για να φαίνεται ότι σήμερα το ανέβασε.
Πάντως και πριν τη νέα αγγελία,το είχε κατεβάσει στην ίδια τιμη.
Κατά τη γνώμη μου,υπερβολικά πολλά χιλιόμετρα για τα λεφτά που ζητάει.
τσιλίκι, αλλά κάμπριο.
αυτο θα ελεγα και εγώ.
Τα M3 τα καπριο
Είναι Μου@@ρες. απο τα πιο ωραία καπριο ΚΑΤ εμε.
Τοχω σκεφτεί πολλές φορές να σκατζαρω ένα τέτοιο.
Αρέσουν και στις γυναίκες μου....
εγώ απο προσωπικής πλευράς μιλάω, μιας και δεν μου αρέσουν τα κάμπριο...τα θεωρώ πολύ γαμπριάτικα.
άσε που απο τότε που έχω πάρει το αμάξι, δεν εχω ανοίξει ποτέ μα ποτέ την ηλιοροφή. ειλικρινά, η ηλιοροφή είναι το πιο άχρηστο πράγμα πάνω στο αμάξι μου.
κατ'εμε το βαρος ειναι πολυ σημαντικος λογος..επισης,κατα την γνωμη μου παντα, δεν μου αρεσει το ανοιχτο. Ανοιχτα μου αρεσουν ΜΟΝΟ τα roadster.
πανεμορφο............
https://www.car.gr/classifieds/semitrucks/view/2880721/
ας ειχα ενα τετοιο και μαμησα και Μ3 και @@..:rally:
Τα χρωματα που διαλεγουμε φανερωνουν τα συναισθηματα μας......ασπρο να παρεις!!!:thumbsup:
Το αμάξι μάλλον το έχω δει αν είναι αυτό έχει και πινακίδα 6666 :hystericalbs1: :hystericalbs1:
φυσικά και είναι γούστα. το ότι για μένα είναι έτσι, δεν σημαίνει ότι έτσι είναι για όλους...
άλλοι γουστάρουν να βολτάρουν χαλαρά με ανοιχτές οροφές, άλλοι γουστάρουν απλά να οδηγούν, άλλοι γουστάρουν να τα σκίζουν ανοιχτά, και άλλοι γουστάρουν να τα γυαλίζουν και να τα περιποιούντε για τον επόμενο. όλα δεκτά. όπως αγαπάει ο καθένας.
Κουβέντα να γίνεται αλλά γιατί;