Τζαμί....!!! Μην τα ισοπεδώνουμε και όλαthumb
Printable View
Μερος των οπαδων ολων των ομαδων εχει εμμετο μεσα στο κεφαλι αντι για μυαλο αντεθνικα συνθηματα στο καραισκακη και αλλου στο λεκανοπεδιο βουλγαρικες σημαιες στα καγκελα τις τουμπας παλαιοτερα,συνθηματα κατα ανθρωπων που εχουν χασει τη ζωη τους σε γηπεδο(1981) ολα ειναι μαχαιρια που κανουν την ιδια πληγη.Οποιος δεν εχει κρατησει τετοιο μαχαιρι στα χαιρια του ας κρατηθει εξω απο αυτο το συνοθυλεμα της ηλιθιοτητας κι ας επικεντρωθει σε αυτο που κανει το ποδοσφαιρο μαγικο, το τοπι.
Να πω επισης οτι μου αρεσε πολυ ο ιμπαγασα. Μεγαλος παικτης και με ποδοσφαιρικο ΙQ. Σκληρος αλλα καθολου εριστικος,τουλαχιστον χθες.
Μαλιστα σε θετικο σχολιο μου χθες, ενας φιλος μου ειπε πως ο Ερικσον τον εχει χαρακτηρισει μαζι με τον Ρεκομπα ως τους πιο ποδοσφαιρικα εξυπνους παιχτες που ειχε.
Μεγαλο μειον για μενα οτι μαζι με τον Γκαρσια ειναι τα πιο χρησιμα/εξυπνα/εμπειρα επιθετικα χαφ στην Ελλαδα αυτη την στιγμη και εχουν καβατζαρει και οι δυο τα 35
oxi den milao gia eklisies kai tetoia , kanena den einai eklisia , alla apo apopsi palmou kai rythmou kerkidas . den mporo na po oti entyposiazomai apo to palmo tis 7 me to na akouo kapoion me tilevoa na fonazei pame oloi mazi paidia .theoro oti exypakouetai oti i 7 tha fonaxei na parotrynei to ypoloipo gipedo
oyte epikroto ta antiethnika synthimata kai apo tis dyo meries , oute tin anypsosi boulgarikon simaion apo mas kai tourkikon apo tous gayrous. krino palmo kerkidas pano apo to na pame tin gomena ekei na dei tous fanatikous i na paei to bameno koritsaki me ta mini mpas kai to deixei i tileorasi .
sta play off me tin aek proti fora akousa ena typo na pei stin 4 mesa , filaraki katse kato giati den blepo . bebaia pire tin apantisi oti ama thes na kathesai pas sti 2-3 ade kai sti 5 se ena kommati
καλα ρε οι λαγοι που ειναι????:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
κοντευουμε να κλεισουμε 2 μηνες και τους ψαχνουμε ....
ωωω Σουλταννννν
https://bmwfans.gr/forum/images/butt...readclosed.gif
το θρεντ κλειδωνει μεχρι ο atsa linos να βαλει μυαλο και να αλλαξει ομαδα :whistle: