Παντα...
Μην ξεχναμε οι πολλοι απο ολους αυτους δεν εχουν δουλεψει ποτέ τους.
Αυτη ειναι η δουλεια τους...
Printable View
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...-post_522.html
Aπο εδω και περα, αντι για Καλο Πασχα, θα λεμε καλο ραμαζανι.......
Α, και μην ξεχασετε, τα χριστουγεννα μην βαλετε λαμπακια στα μπαλκονια, γιατι θα προσβαλουμε τους "φιλους" μας, δεν πρεπει να καταπιεζουμε το θρησκευτικο τους "αισθημα". ειναι και σε ξενο τοπο..... να τους κανουμε να νιωθουν ανετα...
Αι σιχτιρ....................
Περαστικα μας... την επομενη φορα να πανε στην ακροπολη, στην αρχαια ολυμπια, στο καλλιμαρμαρο... στο συνταγμα, διπλα στους ευζωνες..., να εχουν και χωρο, να τραβηξουν και καμια φωτο να στειλουν στους συγγενεις τους.
Α βρε και να ζουσε ο κολοκοτρωνης... να εβλεπε τους απογονους του, που μας κυβερνανε.
750.000 είναι οι δηλωμένοι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα!! Οι 500.000 είναι νόμιμοι, έχουν δικαίωμα ψήφου δηλαδή, και οι υπόλοιποι 250.000 παράνομοι αλλά δηλωμένοι που περιμένουν νομιμοποίηση. Υπάρχουν και άλλοι περίπου 250.000 εντελώς αδήλωτοι.
Βάλε τώρα και τους υπόλοιπους άλλων εθνικοτήτων και θρησκεύματος, και θα καταλάβεις πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι ξένοι στην Ελλάδα... και περιμένουμε να πάμε μπροστά..... μας έλεγαν να βγάλουμε το θρήσκευμα απ' τις ταυτότητες για να μην προκαλούμε δήθεν ...και μας έφεραν το πλέον φανατικό θρήσκευμα στο κέντρο της πρωτεύουσας....
Αλήθεια έμαθε κανείς πως είχε τεράστια συγκέντρωση χθες στο κέντρο της Αθήνας? Το είπε κανένα κανάλι? Έδειξε στιγμιότυπα? Ο Γαπ πήγε να συμπαρασταθεί όπως τότε στον Πειραιά που είχαν ανέβει απεργοί από την Κρήτη? Αν πήγε τον έδειξαν τα κανάλια? χαχαχαχα ....τι ψάχνουμε τώρα??? ΧΟΥΝΤΑ έχουμε....
Πότε θα μαζευτουνε καμποσοι να μπουνε στη βουλη...
:sm-angry05: Χ 300
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_8220.html
""Πώς είναι δυνατό να υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν τέτοια πράγματα. Μέχρι φέτος δηλαδή που δεν είχαν τζαμί πού την έκαναν την προσευχή τους; Φέτος τους ήρθε να πάνε στα Προπύλαια; Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μία επίδειξη μουσουλμανικής δύναμης; Μετρηθήκανε οι άνθρωποι και μετρήσανε και τις αντιοχές μας και την στάση της ηλίθιας πολιτικής μας ηγεσίας. ""
Υ.Γ Σε αυτη την παραγραφο τα λεει ολα
φίλοι μου δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου μυρίζει φολι:think:
λίγες μέρες μετά τα ποσοστά της χρυσής αυγής στην περιοχή πάνε και στήνουν τέτοιο πανηγύρι στην πλατεια:thumbsdown:
δηλαδή άμα ήθελες να στήσεις καβγά τι άλλο να κάννες?
Δεν ξέρω ποιος και γιατί αλλά οι καιροί που ζούμε είναι περίεργοι, έχει συσσωρευτή πολύ οργή στον κόσμο......σα να παίζουμε με τα σπίρτα στη πυριτιδαποθήκη
Επειδή του ψεύτες δεν τους γουστάρω καθόλου και τους παρακολουθώ στενά ...και ειδικότερα αυτούς του ψεύτες που αντικατέστησαν τους προηγούμενους ψεύτες, ερχόμενοι ως σωτήρες και ως γνώστες του αντικειμένου, ενώ όλο και πιο συχνά αποδεικνύουν ότι κάνουν πειράματα με τις τσέπες μας και είναι εντελώς άσχετοι και πως απλά κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους απ' έξω...
και επειδή έχουν ήδη δρομολογηθεί νέοι φόροι στην κατανάλωση, αλλά και αύξηση ΦΠΑ σε ορισμένα βασικά προϊόντα από το 10% στο 12% ...περιμένω (πρώτα ως ψεύτης και μετά ως αποτυχημένος) να παραιτηθεί......Παράθεση:
ΑΛ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Κυρίες και κύριοι, είμαστε και πάλι μαζί εδώ στους «Νέους Φακέλους», μαζί μας ο υπουργός οικονομικών ο κ Παπακωνσταντίνου. Κ Παπακωνσταντίνου να θυμίσω την ερώτηση γιατί κρατήσατε ένα σασπένς για να απαντήσετε μετά, η ερώτηση ήταν αν πιστεύετε ότι μπορεί, θα μπορούσατε εσείς να σταθείτε ως υπουργός οικονομικών το φθινόπωρο που πιστεύω πολιτικά το κλίμα θα είναι λίγο πιο βαρύ από ότι είναι τώρα ενδεχομένως αν χρειαστεί να πάρετε νέα μέτρα.
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η φράση την οποία μου επαναλάβατε, την οποία πράγματι είπα - είπα ότι, αν χρειαστεί να έρθουν νέα μέτρα, ίσως να είναι ένας άλλος Υπουργός, οποίος θα το κάνει - είναι πάρα πολύ απλή. Όλοι έχουν τα όρια τους. Είναι το τέταρτο πακέτο μέτρων, το οποίο φέρνουμε.
Θεωρώ ότι με αυτό το πακέτο και με τα χρήματα τα οποία πήραμε, η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές, να μειώσει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και να αλλάξει κάποια πράγματα για πάντα.
Θεωρώ ότι θα κριθούμε όλοι μας από την υλοποίηση αυτού του πακέτου. Και εγώ πρώτος, με την έννοια ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος από αυτό έχει να κάνει με το Υπουργείο Οικονομικών. Αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα, θα σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει, γιατί δεν έχω καταφέρει να συγκρατήσω τις δαπάνες, να αυξήσω τα έσοδα και να δρομολογήσω μια σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές, στο φορολογικό, στην πάταξη της φοροδιαφυγής στο πώς γίνεται ο Προϋπολογισμός, πώς ελέγχουμε τις δαπάνες κοκ. Και προφανώς μιλάω για το δικό μου Υπουργείο. Γιατί προφανώς υπάρχουν και πολλά πράγματα τα οποία ελέγχουν άλλοι Υπουργοί. Άρα, με αυτήν την έννοια, νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε.
....δείτε τι λέει εδώ στο 29:00 ο Πινόκιο ....και με τι άνεση τα λέει!!
https://www.youtube.com/watch?v=KLQU...ayer_embedded#!
Eρωτηση στο 35.25?????????????????????!!!!!!!!
Απαντηση....................πολιτικ η ως συνηθως....δε θα συμφωνησω.....κλπ........
Και ρωτω ,με τι δε θα συμφωνησει????? με την πραγματικοτητα??????
σε αλλη χωρα ζουνε οι ιδιοι οι πολιτικοι μας??????
ή εθελοτυφλουν ??????