Αϊ γεια σου.
Αυτο κανουμε τωρα λοιπον, προσπαθουμε να το ξεσυνηθισουμε.
Printable View
Αϊ γεια σου.
Αυτο κανουμε τωρα λοιπον, προσπαθουμε να το ξεσυνηθισουμε.
Ιστορικα οποτε τετοια σκυλια πηραν την εξουσια, το αιμα ετρεχε ποταμι.
Κοιτα γυρω σου.
Αιγυπτος, Ιραν, Τυνησια, Μαροκο.
Οποιοι πιστεψαν πως η λυση ειναι στην επανασταση και εδωσαν την τυχη τους στους αγραμματους, σημερα ειτε ειναι νεκροι, ειτε σε χειροτερη θεση απο πριν.
Γιατι πρεπει να γκρεμιζουμε για να ξαναχτισουμε και οχι να εξωραϊζουμε το αισχος;
Ωραία τότε πάμε σε μια νέα βελουδινη επανάσταση μόνο που ο μολδαβας δεν μοιάζει με τον ποδονιφτη
Τα αποτελεσματα των τυρογαλων στην εξουσια τα βλεπουμε τα τελευταια χρονια.
Ανικανοι απαιδευτοι ανθρωποι επαιξαν με τις τυχες μας.
Τρεμω στην ιδεα του να με κυβερνησουν ζωα.
Η πολιτικη απαιτει παιδεια και γνωσεις.
Στο χωριο μου δεν υπαρχει κτηνιατρος. Που θα επρεπε να ειναι δημοσιος οπως οι γιατροι του ΕΣΥ.
Γιατι αυτο;
Γιατι αν ψοφησει η αν αρωστησει η γελαδα μου, χανω το βιος μου.
Μπορει αυτη τη σκεψη να την κανει ενα ζωο πολιτικος καριερας;
Η μπορει ο ανυπαρκτος τελευταιος βλακας "γονος" να σκεφτει πως στο σχολειο η πρωτη ωρα θα πρεπει να ειναι η γυμναστικη και ας κανουν και ολες οι ταξεις μαζι αν δεν φτανουν οι δασκαλοι, απο το να τρεχουν τα παιδια σαν τα ζωα στη νταλακα 12 το μεσημερι επειδη "ετσι βγαινουν οι ωρες" ;
Απαιδευτα ζωα, διοριζουν απαιδευτα ζωα και δημιουργουν απαιδευτα ζωα.
Οτι κανουμε μονοι μας Αρη.
Μονοι μας.
Δεν περιμενω τιποτα απο δαυτους.
Οτι κανω εγω στο περιβαλλον μου και οποτε αλλαξει.
Ο σημιτης ήταν αδιαμφισβήτητα καλλιεργημενος και εκλεπτισμενος είδες χαιρι; Θα μου πεις είχε γνώσεις;ναι είχε παιδεία; ναι τι δεν είχε λοιπόν αγνά κίνητρα η σθένος;
Σταμάτη, θα θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχες ανοίξει το νήμα ....'Μετανάστευση'. https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F4%E5%F5%F3%E7
Ήταν τότε που τα είχαμε πει και από κοντά, που σκεφτόσουν σοβαρά μία πολύ καλή πρόταση που σου είχαν κάνει για ΗΠΑ. Για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους, επέλεξες να μείνεις. Κάποιοι (από εδώ) ήδη έφυγαν, κάποιοι άλλοι έβγαλαν εισιτήρια και μετρούν αντίστροφα μέρες, ενώ οι περισσότεροι έχουν υποχρεώσεις τέτοιες που δεν μπορούν καν να σκεφτούν μία τέτοια κίνηση. Τα χρόνια όμως περνάνε, εμείς μεγαλώνουμε και η χώρα είναι ακόμα στο κατήφορο. Όπως πολύ σωστά είχες πει τότε....
Προβληματισμοί. Αυτοί είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ !!
Στο θέμα μας. Ξέρεις πολλούς έλληνες που θα κάτσουν να κάνουν αυτοκριτική ? Ξέρεις πολλούς που έχουν παραδεχτεί το λάθος τους ? Ξέρεις πολλούς που έχουν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ? Εγώ προσωπικά τα τελευταία 15 χρόνια, έχω σχηματίσει εντελώς αντίθετη άποψη. Ποτέ δε φταίμε εμείς. Έχουμε πάντα δίκιο. Ακόμα κι όταν αποδεδειγμένα, ολοφάνερα έχουμε άδικο. Θα πρέπει να ακούσουμε γελοίες, απίθανες και εντελώς άσχετες δικαιολογίες, τον κάθε π@παρα που προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι. Όχι. Να τους δίνουν το δικαίωμα να γ@μάνε το μυαλό του κόσμου. Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, όπως πολύ σωστά είχε γράψει κάποιος σχολιαστής.
Don't you practice what you preach ? Άρα για ποια 'ανάλυση ανεπάρκειας' ως πολίτης και πράσινα άλογα μου λες ? Αν δε μπει ΦΩΤΙΑ σε αυτό το ρδελο (και το εννοώ), τίποτα δε πρόκειται να αλλάξει και το ξέρεις καλύτερα από μένα. Τώρα, αν θες να νομίζεις ότι κάποιοι από εμάς θα ανατρέψουν το 'κατεστημένο' και θα βάλουν μυαλό στο υπόλοιπο 95%, σόρρυ αλλά εκεί σε χάνω. Ποιοι να δημιουργήσουν το πυρήνα των λύσεων ? Το 5% του ελληνικού πληθυσμού που έχει ζήσει σε οργανωμένα κράτη και γνωρίζει τι σημαίνει ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑΞΗ, ΝΟΜΟΙ κτλ κτλ ?
Εδώ συζητούσα χθες με συγγενείς-τρωκτικά, συμφωνούμε και καλά σε όλα, καταλαβαίνουν ότι ο 25 ετών γιος τους με master & PhD θα πρέπει να ψάξει για δουλειά έξω και ουδεμία κουβέντα τολμούν να κάνουν για τους χιλιάδες σαν τους εαυτούς τους, που είναι συνταξιούχοι από τα 52 τους (δεν ήταν ΔΥ). Τι 'πυρήνες λύσεων' λοιπόν ? Εδώ έχεις να αντιμετωπήσεις πρακτικά και ηθικά τις παραπάνω (και χιλλλλλιάδες άλλες παρόμοιες και ακόμα χυδαιότερες) καταστάσεις.
How much SHIΕΕT can you take ? Γι αυτό έλεγα, λέω και θα το λέω: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕΕΕΕ !!!!! Η κατάσταση ΔΕΝ σώζεται*.
* Η 'σωτηρία' μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα μας. ;)
* Τρία γράφεις και δύο διορθώνεις, γιατί τη μία κοιτάς το τηλ και την άλλη κοιτάς κοντούς κλους με μπραζίλιαν.