"Πολιτικοί κύκλοι, υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο επίδομα η κα Χριστοφάκη το έδινε σε κοινωφελές ίδρυμα, κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί."
Πηγή εγγράφου: protothema.gr
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Κι όμως είναι αληθινό!
Η γυναίκα του Λοβέρδου διορίστηκε στο δημόσιο
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ (δεξιά) για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.
Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ. Το βράδυ όμως στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στο “ΚΟΝΤΡΑ” στις 10.15 ,θα πάρει την αξία που του πρέπει όπως και άλλα ονομάτα φίλων του κ.δελφίνου-Βασιλάκη Καίλα του ΠΑΣΟΚ που βολεύτηκαν στο δημόσιο με υπέρογκους μισθούς.
Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”. Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;” Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα…
Πηγή:https://kostasxan.blogspot.com/2011/...post_2876.html
Μπορειτε να πατε να τη βρειτε στο Νεο Κοσμο στο μαγαζι της (εκθεση ζωγραφικης) Χρυσοκοντυλιά, οπου και πουλαει τα εργα της.
Μαλλον θα εχει αρκετο χρονο στη ζωη της ωστε να δημιουργει κιολας τα διαφορα "εικαστικα" που πουλαει.
Θα ζηλεψε μαλλον απο την πληθωρικη (πλην ομως αταλαντη) κα Μινα Παπαθεοδωρου Βαλυρακη (ολυμπιακη ζωγραφος) συζυγο του Σηφη (γιου νοου Σηφης) που μας ειχε στριψει τα αντερα με κεινα τα πασαλειμενα της παλιοτερα.
Φυσικα αυτα ειναι πταισματα, διοτι υπαρχει η κυρια Δασκαλαντωνακη συζυγος Σηφουνακη που τις καταπινει και τις δυο αμασητες.
Το γιατι, σας αφηνω να το γκουγκλαρετε.
Μπασταρδι Γουγλη, ολα τα ξερεις.
search "κυρια Δασκαλαντωνακη συζυγος Σηφουνακη"
πρωτο αποτελεσμα:
https://antartisgr.blogspot.com/2011/07/600000000.htmlΠαράθεση:
600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
μαλιστα...
:gr:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...
https://unafatsa.blogspot.com/2011/0...post_6130.html
Υπαρχει σοβαρη σκεψη στους κυβερνωντες .....επειδη δεν μπορουν να παρουν λεφτα απο τους μισθους των ιδιωτικων υπαληλων, να.....εχουν οφελος μεσο του ικα, να ζητησουν περικοπη των δωρων σε ενα μεγαλο ποσοστο και την κρατηση να κανει το ικα.....
Και μετα να βρουνε τρυπα να κρυφτουν γιατι τους βλεπω λαμπαδες εξω απο τα σπιτια τους....οικογενειακα.....
τι σας λεει αυτο??
https://www.liako.gr/news/home/35811...ia-ellada.html
και αυτο??
https://www.liako.gr/news/home/35819...-18-37-38.html
Και ποιος θα μας σώσει? Ο Σαμαράς με το Ζάππειο ΙΙ? Η Παπαρχίδα? Ο Τσίμπλας? Η Ντόρα? Ξέχασα: Ο Καραντζαφέρης, που "θα γίνει πρωθυπουργός μόνο και μόνο για να γλυτώσει τη χώρα".
Εγώ βλέπω μόνο ελεγχόμενη χρεωκοπία στον ορίζοντα. Προσδεθείτε.
Δεν υπαρχει "ελεγχομενη" χρεοκοπια.
Εδω φημες υπηρχαν και εγινε της ******ας.
Που να ανακοινωθει επισημα...
Την επομενη μερα θα "στραγγιξει" το συστημα και σε πεντε μερες οι μεγαλες πολεις θα ειναι πεδιο μαχης.
Θυμαστε τη Μαρφιν και τα θυματα της;
Βλεπω να ανοιγουν τα ΑΤΜ με βαριοπουλες αν γινει κατι τετοιο.
ALTER. Το λάθος με τον (δήθεν) βουλευτή.!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=HYEyZCYYBfM
Ποτε θα οργανωθει η εξεγερση του λαου ειπαμε?
να μαζεψω κανα φραγκο να παω να παρω κανα σπαθι γιατι εχω να κοψω πολλα αρχ....
ευχομαι ολοι αυτοι που εχουν εστω και ενα ελαχιστο μεριδιο ευθυνης για την καταντια αυτης της χωρας να πεθανουν μαρτυρικα και με αφορητους πονους.
εγω πως αργοπεθαινω καθε μερα?
σκατα στον ταφο τους λοιπον και καταρα σε ολο τους το σοι
ειμαι λαικιστης το ξερω αλλα ετσι μου βγαινει.
με εχουν αφησει λυποθυμο απο το ξυλο σε μια γωνια και οποιος περναει μου ριχνει και μια κλωτσα στα μουτρα....
κ@ριολια ειμαι λυποθυμος.....αλλα αμα σηκωθω (ποτε) θα σας φαω ζωντανους....
LOL! Epic post Μήτσου πιο πάνω!!! :thumbsup:
Όπως εξηγούσε στο protagon κυβερνητική πηγή, η ένταση των εξελίξεων είναι τόσο ισχυρή που ανάγκασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να απειλήσει τον πρωθυπουργό με παραίτηση, αν δεν ματαίωνε το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπως και τελικά έγινε. Μάλιστα το κλίμα που συνάντηση ο υπουργός Οικονομίας από τους ομολόγους του στην Ευρώπη ήταν τόσο απαξιωτικό που έφτασε στα όρια του εξευτελισμού. Οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της, δεν προχωρεί σε περιορισμό δαπανών και εκτιμούν ότι τα εισπρακτικά μέτρα, όπως το τέλος ακινήτων, θα βυθίσουν ακόμα περισσότερο την οικονομία σε συνθήκες ύφεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που απαιτούνται είναι:
Απομάκρυνση όλων των συμβασιούχων από το δημόσιο.
Απολύσεις 60.000 ατόμων ως το τέλος της χρονιάς, άλλες τόσες το 2012 με ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες 80.000 απολύσεις στο τέλος της χρονιάς.
Κατάργηση όλων των συντάξεων που χορηγούνται κάτω από τα 55 έτη, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα διακοπεί η καταβολή τους.
Εγώ λέω να γίνονται μαζικές εκτελέσεις.
Ειδικά σε ηλικιωμένους που δεν είναι παραγωγικοί αλλά και σε άλλες αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Εάν στις επόμενες εκλογές τα 2 μεγάλα κόμματα πάρουν πάνω απο 25-30% (και τα 2 μαζί εννοώ) τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Και θα το πάρουν πιστεύω.
Γιατί δεν υπάρχει καμμία νέα πολιτική πρόταση. Αυτό χρειάζεται η Ελλάδα τώρα.
Ή έστω ελάχιστα άφθαρτα ικανά πρόσωπα απο τα υπάρχον κόμματα (θα υπάρχουν δεν μπορεί), να σχηματίσουν κάτι νέο. Αλλά δεν το βλέπω.
Οι πλειοψηφία είναι βολεψάκιδες και θέλουν να παραμένουν κάτω απο την "ομπρέλα" της σιγουρίας του κάθε κόμματος.
Είτε υπάρχει ελεγχόμενη, είτε δεν υπάρχει, θα πρέπει να εφευρεθεί γιά πάρτη μας.
Ελεγχόμενη προφανώς θα πει πως την έχουν προαποδεχτεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, αυτό και στήνεται τους τελευταίους μήνες, απλά έχει δουλίτσα ακόμα γιά να μην έχει μείνει κάτι που δεν έχει προβλεφθεί. Την περασμένη Τρίτη είχε συνάντηση ο GAP με τους τραπεζίτες όχι γιά να τους κεράσει καφέ. Μόλις διασφαλιστεί ότι υπάρχει ΄ξεκάθαρη εικόνα των ζημιών που θα αναλάβουν ελληνικές και ξένες Τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία και αφού εξασφαλιστεί ότι έχουν μπει όλα τα αναγκαία μέτρα γιά την εσωτερική υποτίμηση σε σταθερό δρόμο, τότε θα ανακοινωθεί η βελούδινη χρεωκοπία. Κάποια στιγμή μέσα στο ΄12 μάλλον.
Ο αστάθμητος παράγοντας φυσικά είναι η εξέλιξη των αντιδράσεων του κόσμου ... αν γίνει αυτό που φοβόμαστε στα μεγάλα αστικά κέντρα και πέσει άγαρμπα η κυβέρνηση, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ...
Γνώμη μου είναι πως με την ελεγχόμενη θα γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο 20 με 25 χρόνια πίσω, με την ξαφνική θα πάμε 50 με 60 χρόνια πίσω.
Δικη μου γνωμη, οποιος την κανει για το χωριο του ΤΩΡΑ θα βγεις κερδισμενος.
Αυτοδιαχειριση και Αυταρκεια.
Δατς ολ.
Δεν εξαρτασαι απο κανεναν αντιθετα εξαρτωνται απι εσενα.
Αν εγω εχω 30 προβατα και εσυ μια Μ3 ποιος θα φαει φαϊ στο τελος της ημερας;
Ετσι οπως γιναμε, η γη και η παραγωγη μονο μπορει να μας δωσει ασφαλεια.
Αποψη μου και οποιος διαφωνει, καλα κανει.
Αυριο παω να παρω 20 κοτες.
Πουτ δε κοτ νταουν σλοουλη.
Λέω παραπάνω "εσωτερική υποτίμηση". Τι είναι αυτό ?
Αν ο αυριανός απολυμένος από το Δημόσιο π.χ. που έπαιρνε 1.800 ε το μήνα, γυρίσει στο χωριό και ζει από τις κότες, τα χοιρινά ή τις ελιές του με 500 ε το μήνα, αυτό είναι εσωτερική υποτίμηση. Τα αγαθά που θα έχει τη δυνατότητα να καταναλώσει θα είναι λιγότερα και φτηνότερα. Το σπίτι που θα αφήσει στην Αθήνα στα χέρια της Τράπεζας που το χρωστούσε θα πουληθεί στο 1/3 της τιμής του. Το Ε90 του θα πάει στη πρέσσα και θα αποκτήσει Κορόλα 15ετίας με 1.000 ε γιά τις μετακινήσεις του.
Το μαγαζί που κλείνει θα νοικιαστεί μισοτιμής και θα πουλάει στην αρχή κινέζικα και σε 3-5 χρόνια φτηνά ελληνικά ρούχα, παπούτσια, έπιπλα ...
ps ανεπίδεκτος ! Την άλλη Παρασκευή με τον κηδεμόνα σου :th_Laie_67-1:
Την πατησα. Τα αυγά μου φέρνουν αέρια, το κοτόπουλο προκαλει γυναικομαστια, το χοιρινό το έκοψα απο τότε με τον Η1Ν1, οι ελιές μου εχουν δακο, το σπίτι δεν το χρωστάω σε καμια τραπεζα και άρα θα πληρώνω Φαπ μέχρι να ψοφησω ενώ το αμάξι δεν το παιρνει ούτε η πρεσσα καθότι διλιτρο. Μόνη λύση το ΑΤΜ. Υπάρχει κανένα DIY γιατι έκανα search με λεξεις κλειδιά "ATM" και "sledgehummer" άλλα όλες οι σελιδες ηταν στα ρουμανικα.
Τώρα Πάνο, χωρίς χρεοκοπία (στα χαρτιά γιατί στην πράξη ουσιαστικά χρεοκοπημένοι είμαστε όταν κάθε 3 και λίγο παίρνουμε νέα, σκληρά και άδικα, μέτρα μήπως και αποταμιευτεί μια δόση ακόμα), πόσα χρόνια πίσω έχουμε γυρίσει?
Τις προάλλες διάβαζα επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ανεργία είναι στα επίπεδα του 1960 και η αγοραστική δύναμη των βασικόμισθων στα επίπεδα του 1980.
Και όσο πάει η κατάσταση επιδεινώνεται, αφού οι ανίκανοι-διεφθαρμένοι που κυβερνούν αδυνατούν να βρουν άλλη λύση στα οικονομικά ζητήματα της χώρας εκτός από το να "αρμέγουν" συνεχώς τους νόμιμους και αδύναμους.
Τις προάλλες ο Βενιζέλος είπε πως αν χρειαστεί θα παρθούν και νέα μέτρα (2-3 μέρες μετά την εξαγγελία για το χαράτσι των σπιτιών!) προκειμένου να μην κινδυνεύσει η επόμενη δόση.
Υπάρχει έστω κι ΕΝΑΣ που δεν βλέπει πως η κατάσταση είναι ολωσδιόλου αδιέξοδη?
Ό,τι και να γίνει, η κυβέρνηση αυτή με την πολιτική που έχει πρέπει να ανατραπεί και το μνημόνιο να αναδιαπραγματευτεί εις βάθος, με κύριο ζητούμενο το μεγάλο κούρεμα του χρέους.
Αν αυτό γίνεται να επιτευχτεί μόνο με χρεοκοπία, τότε ας χρεοκοπήσουμε.
Μακροπρόθεσμα όλοι (οικονομολόγοι αλλά και άνθρωποι με τον κοινό νου) λένε πως θα υπάρξει ανάκαμψη, όχι στα επίπεδα προ κρίσης (τα οποία ήταν τεχνητά έτσι κι αλλιώς), τουλάχιστον άμεσα, αλλά σε γενικότερο βαθμό και εν τέλει, θα είναι στο χέρι των πολιτών να πάνε μπροστά ή όχι τη χώρα.
Σήμερα όμως δεν μας δίνεται ΚΑΜΙΑ επιλογή, απλά συμπαρασυρόμαστε με ταχείς ρυθμούς στην πλήρη διάλυση μέσω ηλίθιων και αντικοινωνικών επιλογών της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ουδεμία νομιμοποίηση απ'το λαό για τα εγκλήματα που κάνει, αυτό πρέπει να το καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος πολίτης.
Δεν ψηφίστηκε ούτε για να ξεπουλήσει τη χώρα, ούτε για να τη χρεώσει ποσά τα οποία υπονομεύουν μέχρι και την εθνική της κυριαρχία, ούτε για να κάνει τους Έλληνες "Κινέζους" της Ευρώπης με μισθούς πείνας και έναν εργαζόμενο ανα οικογένεια (λόγια του ΓΑΠ).
Όσο και να προσπαθήσει ο λαός κάνοντας θυσίες να σώσει τη χώρα, αν ο καπετάνιος είναι μύωπας, ανόητος αλλά και διεφθαρμένος, ό,τι και να κάνουν οι ναύτες το πλοίο θα βυθιστεί.
Αυτό ακριβώς νομίζω πως περιγράφει επακριβώς τη σημερινή χαοτική κατάσταση της Ελλάδας.
Αρη, δεν είμαι εκφραστής καμμίας κυβέρνησης και δεν είμαι προφήτης. Βλέπω πως η πιθανότερη εξέλιξη είναι η εσωτερική υποτίμηση και η ελεγχόμενη χρεωκοπία. Τα πολιτικά δεν τα σχολιάζω εδώ και 20 χρόνια διότι έχουν πάψει να έχουν ενδιαφέρον γιά μένα. Οι κυβερνήσεις ήταν και ανίκανες και διεφθαρμένες, το ίδιο και οι αντιπολιτεύσεις. Θα ξανασχοληθώ όταν δω κάτι ενδιαφέρον.
Η δημοκρατία όμως, όπως ξέρεις, δεν έχει αδέξοδα, όποιος νομίζει ότι είναι καλός καπετάνιος, ας περιμένει τις επόμενες εκλογές να δοκιμάσει την τύχη του.
Χαχα σημαδιακο, μερικες φορες η τυχη παιζει τρελα παιχνιδια.
Μπροστα μου ΤΩΡΑ.
https://i1117.photobucket.com/albums...e/8691a18d.jpg
Που μας παει το πουλμανακι;
Γελαω σαν χαζος και με κοιτανε οι γυρω μου.
Εγω (ο μαλακς- ο αγραμματος, ο τιποτας) δεν καταλαβαινω ποσο μυαλο θελει να αναπτυχθει η γεωργια και η κτηνοτροφια αρχικα, ο τομεας της βαριας παραγωγης υστερα (ναυπηγεια και μταλλευματα) και τελος να δημιουργηθει πλεονασμα απο αυτοτελεια κατ αρχην και κατ επεκταση απο την εξαγωγικη μας δυναμη.
Τι σκατα, ειχα 100 στρεματα θα τα πηγαινα φορτσα στην παραγωγη.
Δεν καταλαβαινω.....
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι απο την αρχη δεν κανανε αυτο που επρεπε. Ή μαλλον καταλαβαινω αλλα εχω εξοργιστει. Οι ΔΕΚΟ εχουν κατα κανονα 40-50% υπεραριθμους. Συγκεκριμενη παλι υπηρεσια απαιτει 80 ατομα προσωπικο και εχει 230. Ελεος δεν μπορω αλλο να πληρωνω αργοσχολους