Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Αγαπητέ μου...
...αν ήταν έτσι όπως τα λες κι αν υπολογίσεις το ΦΠΑ που έχω πληρώσει φέτος, τον φόρο εισοδήματος, την έκτακτη εισφορά, το ΕΤΑΚ, τις περαιώσεις, τα τέλη κυκλοφορίας και τα πρόστιμα για πολεδομικές παραβάσεις, τότε μερικές δεκάδες απ' αυτά τα γεροντάκια -τα οποία πήγαιναν κάθε εβδομάδα στα δημοτικά ιατρεία και τους έγραφε ο γιατρός φάρμακα αβέρτα για να έχουν καβάντζα μια ολόκληρη φαρμακαποθήκη στο μπαούλο τους- θα 'πρεπε να πίνουν χαμομηλάκι στο όνομά μου, να τρώνε με χρυσές οδοντοστοιχίες και να 'χουν στήσει μαρμάρινες προτομές μου με υποσημείωση 'Μέγας Ευεργέτης' γραμμένη με χρυσά γράμματα έξω από κάθε ΚΑΠΗ της χώρας.
Αλλού πάνε τα λεφτά και το ξέρουμε όλοι. Το 1/3 των Ελλήνων ζουν με λιγότερα από 470 ευρώ μηνιαίως, ενώ 1 στα 5 παιδιά στη χώρα μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Συγκινητικές δηλώσεις λοιπόν τύπου "Δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας, αυτή ανήκει στην κοινωνία", "Ή θα γράψουμε ιστορία, ή η Ιστορία θα μας ξεγράψει" και "Θέλουμε να μπορούμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια" είναι για σενάριο σαπουνόπερας του Φώσκολου και μάλιστα γραμμένο σε χαρτί τουαλέτας. Την ίδια ώρα, εκείνος o 'large' που δάνειζε στον Ανδρέα 500 εκ. δραχμές για να χτίσει τη ροζ βίλλα μιλάει σήμερα για καβούρια στην τσέπη ορισμένων. Ωρε που πάμε ρε, που πάμε...