πριν το ρετους κατά τα γραφομενα σας το εκανε ο μαντρας,τωρα καποιος από ολους?καλα θα κανετε να ειστε συγουροι για αυτά που λετε και όχι να πιθανολογείτε και οποιον παρει ο χαρος.
Printable View
:popcorn:
Παιδιά να οργανωθούμε μην πάμε και καθαρίσουμε λάθος άνθρωπο....
Καλημερα brahamos
Αυτα που εγραψα ειναι σιγουρα....οποιος θελει του δινω το πλαισιο να παει σε μια BMW να παρει το ιστορικο του.
Το 2005 είχε 38000 ή 48000khm...προσθεσε κι άλλα 8 χρόνια!!!
Αρχές 2013 γύρισε 17000khm.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Απλά για τον νεο ιδιοκτητη είναι στενόχωρο να το μαθαίνει εκ τον υστέρων.
Αν το μαθει ποτε...
Τα καθισματα τα μπροστινα ηταν απατητα και τα πισω δουλεμενα...μηπως οδηγουσε ο Φασουλας απο τα πισω?Αρα ηταν επισκευασμενα.
Πιο αυτοκινητο στα 23000kh εχει αναγκη απο νεα καθισματα?
Εγω προσωπικα εγραψα αυτα που ειδα οταν μπηκε η αγγελια και πηγα να το δω τη χρονικη στιγμη που πουλιοταν.
Το πριν δεν ενδιαφερει και πολυ το ποιος,που,ποτε εκανε τι!!!Το αποτελεσμα μετραει.
Δεν υπαρχει λογος να δινουμε τοση εκταση σ ενα αυτοκινητο που πλεον ειναι στα χερια καποιου νεου χαρουμενου ιδιοκτητη.Φιλικα
φιλε εγω το πηρα το νοεμβριο του 2012 με 18400χλμ και μετα από 2 μηνες το εκανα 17000 ? πλακα εχεις μου φαινεται.Αυτο που μου κανει εντυπωση οτι μερικοι από εσας ειστε κατά φαντασιαν ιδιοκτητες Μ3 και τα γνωρίζετε καλητερα από τους πραγματικούς ιδιοκτητες τους. καλα τα μπρελόκ και μπουφανακια τα Motorsport αλλα καλα είναι να παρετε και κανα αυτοκηνητο Μ3 ετσι για να εχετε και μια πραγματικη αποψη.Σας διαβαζω καιρο τωρα και βλεπω ότι ένα Μ3 της προκοπης δεν εχετε βγαλει,ενω αμα παρετε λεω αμα γιατι χλωμο το βλεπω με το σκεπτικο που εχετε, σιγουρα το δικο σας θα μαμαει θα είναι ασπαστο δεν θα εχει ντριφταρει ποτε και βεβαια δεν θα εχει βαψει ποντο ενώ των αλλων είναι χρεπια.
παιδια ας ηρεμησουν τα πνευματα.απ'οτι εχω καταλαβει το προβλημα προεκυψε οταν "χαρακτηριστηκε" οχι τοσο το συγκεκριμενο μ3, αλλα και η μαντρα.θεωρω πως οταν δεν ξερουμε καποιον προσωπικα ή εστω το πως κανει συναλλαγες και το τι κερδος εχει απο καθε μια απο αυτες, δεν πρεπει να προβαινουμε σε βεβιασμενα συμπερασματα ποσο μαλλον σε αρνητικους χαρακτηρισμους.οσον αφορα το συγκεκριμενο μ3 περνοντας το ειχα δει απο κοντα και φαινοταν αριστο, ευχομαι να το χαιρεται ο επομενος!δεν το παιζω δικηγορος(ουτε ειμαι αλλωστε:original:), και να ειστε σιγουροι οτι ουτε συμπαθω ιδιαιτερα τις μαντρες γενικα, απλα θεωρω οτι ανβηκαν αποτομα οι τονοι, αυτο που λενε that escalated quickly.anyway sorry για το offtopic.
Αιμιλιε αυτα τα εχεις δει:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3590531/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4192490/
Ο Αιμίλιος πάντως μιλάει με αποδείξεις..thumb
Πολύ απο εδώ μέσα μπορεί να μην έχουν τώρα,αλλά είχαν δεν λένε λόγια του αέρα..
Και υπάρχουν ΤΡΑΝΑ παραδείγματα πανέμορφων και καλοδιατηρημένων Μ3..έστω και με κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα:original:
θα συμφωνησω πως αν δεν ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι καλο ειναι να μην προβαινουμε σε αρνητικους χαρακτηρισμους.... εχουμε αναφερει και νωριτερα στο thread πως πρεπει να σεβομαστε και την πλευρα του πωλητη! δεν αναφερομαι σε τιποτα και σε κανεναν απλα κανω ενα γενικο statement!! :original: ειναι λογικο να ξεχνιομαστε γιατι ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε τον αιμιλιο αλλα ασ μην ξεχναμε πως υπαρχουν πωλητες που προσπαθουν και αυτοι να πουλησουν τα αμαξια τους... ας τους σεβαστουμε και αυτους ... :original: ολοι γνωμες λεμε το ιδιο και εγω τωρα.. απλα προσοχη .. ειναι λεπτο το θεμα απο οσο νομιζουμε...δεν λεμε απλα την γνωμη μας αν μας αρεσει η ζαντα να ειναι κιτρινη η κοκκινη!! :th_Laie_67-1: παντα πολυ πολυ φιλικα !!! :original:
Πράγματι έχουν αλλαξει τα χλμ αλλα το αμαξι ειναι πολυ καλο και κάποιοι λένε πως δεν υπαρχει δεύτερο τέτοιο ειναι πολύ καλό και προσεγμένο .
Έχουν γινει πολλές παρεμβάσεις και οτι χρειάζονταν το αμαξι έμπαινε καινουργιο.
Κρεμαργιερα csl και φρένα επαιτειακά κλπ κλπ.
Το αμαξι το ειχε ένα παλικάρι(δε ξερω ποιος κάτοχος ήταν 1ος,2ος....)πριν το αγορασει ο μαντράς) το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιουσε και ειχε μεράκι και έχωνε αλλα πιθανο αυτός ειχε αλλαξει τα χλμ.
Αν γνώριζω καλα και ο Σ....s γι αυτο το λογο δε το κράτησε το αμαξι στην μάντρα του λόγω αλλαγμένων χλμ.
Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.
Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...