Το γνήσιο δέρμα!
Και εφόσον θέλω γνήσιο, ναι θα το πληρώσω παραπάνω.
Εσένα που δεν σε νοιάζει είμαστε οκ!
Printable View
Το γνήσιο δέρμα!
Και εφόσον θέλω γνήσιο, ναι θα το πληρώσω παραπάνω.
Εσένα που δεν σε νοιάζει είμαστε οκ!
Εγώ εντυσα το τιμόνι με δέρμα και τρίχρωμη ραφή πριν ένα μήνα στην carrera και το πλήρωσαν 150 γιουρια.
Ερώτηση...Η Bmw Πουλάει τομάρια δέρμα; Νομίζω όχι...
Ναι ο Βρανάκης είναι κορυφαίος.
Επειδή όμως δουλεύει με τον Σπανό και τα προς το ζειν τα έχει εξασφαλίσει με το παραπάνω, δεν τον νοιάζει και χρεώνει τιμές Bmw και στους ιδιώτες που πάνε απευθείας σε αυτόν.
Μπορεί δηλαδή σαν ποιότητα το δέρμα και η δουλειά που λένε τα παιδιά να είναι ίδιο με του Βρανάκη και επειδή εκείνος έχει μάθει να χρεώνει συγκεκριμένα, να πληρώνουμε υπεραξίες χωρίς αιτία.
https://www.realoem.com/bmw/enUS/sho...diagId=52_2816
Οτι πουλάει, σίγουρα πουλάει...Το θέμα είναι ποιος έχει τέτοιους κωδικούς (και μιλάω κυρίως για stock σε μοντέλα που δεν δίνονται πλέον).
Πας κατευθείαν στην βιομηχανία και τα αγοράζεις από τους κατασκευαστές-προμηθευτές της bmw.
Για να πας στο εργοστάσιο θες MOQ, ένα τιμονάκι δεν χρειάζεται άπειρο δέρμα.
Έχω δει δουλειές του Βρανάκη σε BMW, σε Porsche, και σε Ferrari.
Η διαφορά με όλους τους άλλους ταπετσέρηδες και δερματοεταιρείες, είναι η εξής :
Όταν κοιτάς αμάξι που το έχει φτιάξει ο Βρανάκης λες μπράβο στον ιδιοκτήτη που το έχει σε τόσο καλή κατάσταση.
Όταν κοιτάς αμάξι που το έχει φτιάξει κάποιος άλλος πολύ καλός ταπετσέρης, λες μπράβο, πολύ καλός ο ταπετσέρης.
Αν αυτό χρεώνεται, έχει αξία, ή υπεραξία, το υπολογίζει ο καθένας, και αναλόγως το πληρώνει ή όχι.
ενδιαφερομαι να κανω το τιμονακι μου καινουριο και εχω καταληξει σε βρανακι και ρελλα.περιπου ιδιες τιμες εχουν.καλη δουλεια κανουν.ακουω γνωμες σε ποιον απο τους δυο να παω
Οποτε δεν ειναι και πολυ ενταξει ο αντιπροσωπος οταν πουλαει δερματινο οχι τοποθετημενο απο το εργοστασιο?
Ή εκει κανουν τα στραβα ματια οσοι λενε οτι περαν του εργοστασιακου δεν "επιτρέπονται " παρεμβασεις και μετεπειτα αναβαθμισεις?
Ο Βρανακης ειχε κατι Χ1 ολοκαινουρια για να τα ντυσει..
Λογικο ειναι να μην κανει καποια εκπτωση σε 2,3 μεμονωμενους πελατες.
Ο Παρης πηρε μια πολυ καλη προσφορα για 3 τιμονια ,πιστευω λογω εμπειριας απο τον ιδιο τεχνιτη οτι θα αποδειχτει καλη επενδυση σε βαθος χρονου...
Μεγεια Παρη
Γιώργο, για τα ολοκαίνουρια Χ1 δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τον αντιπρόσωπο, γιατί δεν ξέρουμε τι γνωρίζει ο πελάτης.
Κατά τη γνώμη μου, ο Βρανάκης είναι ακριβός γιατί έχει μεγάλη ζήτηση.
Το ότι υπάρχουν πολλοί ταπετσέρηδες, είναι πάρα πολύ καλό, γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτόν που θέλει να φτιάξει το αυτοκίνητό του.