Ή εκτός εάν δυσκολεύεται να το συντηρεί πλέον.
Printable View
Είχαμε τέτοιο εδω;
Α καλλαα
https://koliopoulosmallissa.car.gr/cars/view/2794291/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και σχετικά πιο φτηνος αυτός ο οίκος σε συγκριση με άλλους όπως είχα τσεκάρει πριν πολυ καιρο για τα ιδια στάδια αύξησης ιπποδυναμεων.
Γνωρίζετε κάτι για αυτό ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3280589/
Πλαστελινη
γιατι ρε παιδια?
εγω κατι κοντα σε αυτο η γκρι ματ σκεφτομουν να κανω και το ντεποζιτο της μηχανης
ρε συ οκ γουστα ειναι αλλα απο κοντα ειναι υπερχαλια αυτο το χρωμα(αλλο γκρι ματ)
υγ σε αυτο το ωαραιο χρωματακι βγαιναι και καποιο porsche μεγαλο δεν θυμαμαι τι gt2 gt3 gt14 καποιο απ ολα παντως.
υγ 2 λογικα θα ειναι πολυ φθηνοτερο απο τα αλλα μιας και δεν μπαινουν στον κοπο να το βαψουν οι ανθρωποι χαχαχ
Η λογική λέει ότι στην ύφεση δε πουλάς. Ξεκινάμε από εκεί. :original:
Στην ύφεση θα ακούσεις ό,τι τιμή μπορείς να φανταστείς, αλλά την αξία του οχήματος τη θέτεις εσύ.
Ο μόνος λόγος κυριολεκτικά να σκοτώσεις το αυτοκίνητό σου είναι μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος/πρόβλημα οικονομικό, υγείας κλπ.
Έχει νόημα να το ξεφορτωθείς όμως σε όποιο κόστος? Ιδιαίτερα δε τη στιγμή που δεν υπάρχει αγορά? Δηλαδή και να σκοτώσεις ένα Μ3 πχ στα 10.000 θα πουληθεί? Πόσα βλέπουμε να φιγουράρουν ακόμα στις αγγελίες?
Το μόνο που κάνεις νομίζω είναι ζημιά στην ίδια την αγορά και μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο. :sad:
Και το θέμα ξέρεις ποιό είναι? Επειδή το έχω σκεφτεί/αναλύσει στο μυαλό μου πολλές φορές. Πες ότι το δίνει ο ptboul στα 13Κ σου λέω εγώ. Τι αξιόλογο παίρνεις με 13.000? Δε πρέπει να βάλεις άλλα 6Κ για να πεις ότι παίρνεις κάτι αξιόλογο, οικονομικό...έστω μεταχειρισμένο? 6.000 ευρώ είναι τα τέλη/εισφορά για ακόμα 6 χρόνια. thumb
Οπότε περιμένεις να καταλαγιάσει η θύελλα και μετά κάνεις κίνηση, εκτός αν (επαναλαμβάνω) υπάρχει σοβαρός, οικονομικός λόγος.
Απλά ρε γμτ...δε μπορώ να βλέπω σκοτωμένα αυτοκίνητα. Δεν είναι σωστό! Ο άλλος έφτυσε αίμα για να το ξεπληρώσει. :sad:
Και να σου πω και κάτι ακόμα? Κάποιος που δίνει 13Κ κασεράκι για ένα 2λτ 6ετίας με 1.700 ευρώ το χρόνο πάγια έξοδα τελών/εισφορών/ασφάλειας (πόσο μάλλον 15Κ για 3λτ Μ3), γνωρίζοντας πλέον που πάει να μπλέξει, δε θα πρέπει να τον προβληματίσουν τα 2Κ επιπλέον για να πάρει ένα καινούριο και καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο imho thumb
Απλά ο καθένας ψάχνει να βρει κορόιδα μέσα στη κρίση...μη τους δώσετε αυτή τη χαρά :thumbsdown:
Μα για την περιπτωση οπου συντρεχει σοβαρος λογους εννοω....
ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω θεωρίες ότι να'ναι σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου.
ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η δική του λογική είναι το άκρως παράλογο για τον διπλανό του.
Ειμαι απ το κινητο δεν βλεπω καλα.
Ο v12 ειναι με ανοιχτες τις μπουζοτρυπες και ο τυπος τον εχει πλυνει με το λαστιχο η με γελαει η οθονη μου?
Οχι ακυρο. Βλεπω τα καλωδια τελικα.
εχεις δικιο,ομως μιλαμε για ΤΗΝ ζουζουνοκτονια σ'αυτο το οχημα!!!
... το εχω δει σε πολυ χειροτερη κατασταση!!!!.....βεβαια ηταν καλοκαιρι,αλλα μιλαμε αν το εβλεπες μονο απο μπροστα νομιζες οτι ηταν μαυρο το αυτοκινητο!!!:thumbsup:
...αυτο που φαινεται στις φωτο,μπορει να ειναι και απο τις καθαροτερες φορες!!!:D
αληθεια ειναι,εχουμε πολλα κουνουπια και καποιες φορες υπαρχει και περασμα ακριδων......σε περσινη συναντηση στο δρομο για Ν.Πορους καποιοι πεσανε σε τετοιο "κοπαδι" και τρομαξανε να καθαρισουνε ψυγεια κλπ.
αν τα μυγάκια δεν είναι κολλημένα στα side windows...
Σαν μηχανόβιος που είμαι το έχω ''σπουδάσει'' το θέμα! το να είναι πίτα στο ζουζούνι δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως κάποιος ''τρέχει''. έχω φάει τόσα ζωύφια στο κράνος που κυριολεκτικά δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΕ κι'όμως δεν πήγαινα πάνω απο 100χλμ/ώρα..
απο πίσω είναι χάλια μαύρα...αλλα διορθώνεται..
το πορτοκαλί μάθαμε τελικά πόσο κάνει?...
Πολλά δεν ζητάει για το χρεπάκι;