Καμία σχέση Τεό. Άλλο ο τεντωτήτρας καδένας εκκεντροφόρων και άλλο ο τεντωτήρας των ιμάντων που άλλαξες εσύ.
Printable View
Μιλαω για την καδενα χρονισμου.Σε αυτες τις στροφες που ανεφερα ακουγεται σαν να τριβεται μεταλλο με μεταλλο.Ξερει καποιος ποσο κοστιζει???
Tηλ. σε αντιπροσωπεία. Το 1.
Βασικα ολο το σετ θα αλλαξω, μαζι με γλυστρες και τεντωτηρα.Αμα τα παρω απο αντιπροσωπια, πρεπει να παω να βγαλω κανα χιλιαρικο απο την τραπεζα πρωτα.Ειναι πολυ κλεφτες.Ρωταω μηπως ξερετε απο καπου αλλου.
Δεν νομίζω ότι είναι τόσα όσα λες...δεν κοστίζει τίποτα να πάρεις κ να ρωτήσεις την τιμή σε μια αντιπροσωπεία.
Επίσης, τέτοιου είδους ανταλλακτικά πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι ΓΝΗΣΙΑ._
Ενα σου λεω.Η μια γλυστρα, η μεγαλη, 120 ευρω περιπου....Σκεψου οτι εχει 4...Βαλε καδενα-τεντωτηρα-φλατζες.....Τα χιλια ευρω στα ειπα για παραδειγμα, οτι και καλα ειναι ακριβα.Το θεμα ειναι οτι μαζι με εργασια θα το φτασει το 500 ευρω....Οσο δηλαδη βρισκεις ενα μεταχειρισμενο μοτερ.Δεν εννοω οτι αξιζει να παρεις αλλο μοτερ, αλλα ειναι καπως κοροϊδια...Τελος παντων...Εγω βρηκα ενα κιτ απο αμερικη.310 ευρω μαζι με μεταφορικα.Ξερει κανεις κατι αλλο;;;
https://www.fcpeuro.com/products/bmw...ine-bmw-m42tbk
Το κιτ που αναφέρεις έχεις κάποια γνήσια πράγματα, αλλά η καδένα δεν είναι. Συγνώμη που το ξαναλέω, αυτά τα πράγματα τα θες γνήσια. Εκτός κ αν δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για κάποια χρονάκια ακόμα. Σίγουρα στο τέλος μιλάει η τσέπη πάντα...
Σημερα ενω ολα πηγαιναν καλα, εχω μπλεξει στην κλασσικη κινηση της λαμιας και εκει που ψαχνω να παρκαρω, παρατηρω οτι το εργαλειο ειχε σηκωσει θερμοκρασια κοντα στο κοκκινο.Παρκαρω,το αφηνω κρυωνει καμμια ωρα και ανοιγω την ταπα του ψυγειου.Τερμα κατω το νερο.Βαζω νερα και αρχιζω και ζουλαω τα κολαρα να δω απο που χανω.Τελικα εσταζε νερο απο το ψυγειο :shok: Τελος παντων.Εχω δυο ερωτησεις:
1ον. Εχω ενα αλλο ψυγειο απο Μ42 αλλα εκεινο το αμαξι δεν ειχε κλιματισμο ενω εμενα εχει.Παιζει ρολο;Ταιριαζει;
2ον. Μηπως μιας και θα το αλλαξω να παω σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο;Π.Χ. Αλουμινενιο φτιαχτο.
(Το αυτοκινητο ειναι με ηλεκτρικο ανεμιστηρα).
:shok: Eυτυχώς που το πρόλαβες !
Στο πρώτο ερώτημα δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Οσον αφορά το δευτερο ερώτημα,απ'όσο ξέρω το 328 φοράει λίγο μεγαλύτερο ψυγείο απο τα 4κύλινδρα.Βάλε αυτό αν θες κάτι σε μεγαλύτερο κ παραλλήλα έμπιστο κ φθηνό.
Ασ'το επιβεβαιώσει ή διαψευσει κάποιος.
Ευτυχως εχω αυτη την ''συνηθεια'' να τσεκαρω καθε λιγο και λιγακι τα καντραν.Δεν θελω να φανταζομαι τι θα μπορουσε να ειχε γινει αν δεν το εβλεπα.
Εν τω μεταξυ το βεντιλατερ δεν πηρε καθολου μπροστα.Μαλλον επειδη δεν ειχε νερα μεσα.
https://www.car.gr/parts/view/2872168/
350 ευρω...Αξιζει;;;