Έχει και καλά αμάξια!
Πίστεψέ με
Printable View
Τα καλά αμάξια είναι σαν το αυτοκίνητο που αγόρασα.
Σε προσκαλώ δημοσίως όποτε μα όποτε έχεις κέφι να έρθεις να το δεις.
Απλά βέβαια η περίπτωσή μου ήταν ιδιάζουσα μιας και το αυτοκίνητο 3 μήνες πριν το πάρω το είχα δει στον ιδιώτη, είδα ότι είχε άλλα 3 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε & το διασταύρωσα μέσω συνεργείου εξονυχιστικά.
Όταν ο εν λόγω έμπορος έβαλε αγγελία στο car το αμάξι μου, δεν είχε καν προλάβει να ανεβάσει φωτογραφίες, τον παίρνω τηλ και του κάνω περιγραφή του αυτοκινήτου και μένει *******....
Μην με ρωτήσεις γιατί δεν το πήρα από τον ιδιώτη γιατι θα σκάσω (σ.σ δεν είχα αποθηκεύσει το κινητό του & όταν το είδα δεν είχα δώσει το Ζ4)
Το τι έχει τύχει σε εσένα δεν σημαίνει ότι είναι το 100% των περιπτώσεων.
Επίσης φίλος πέρσυ παζάρευε 523 F10 πραγματικό διαμάντι και full loaded αλλά το πήρε τελικά άλλος
Αμάξια υπάρχουν καλά αλλά φευγουν στα μπαμ. Γι αυτό λεφτά στην τσέπη και καρτέρι, μόλις βγει το χτυπάς.
Το δικό μου είναι του 2006 και το πήρα με 22,000χλμ τέλος του 2014. Είχε κάνει όλα τα σέρβις κανονικά οπως λέει το βιβλίο σε αντιπροσωπεία. Μεσημέρι το έβαλε για πούλημα την άλλη μέρα το πρωί είμασταν συνεργείο και καπάκι το πήρα.
Sent from my Microsoft Lumia
Παντα υπηρχαν-υπαρχουν και θα υπαρχουν καλα και καθαρα αυτοκινητα.......
Στο ξαναλεω μην τρελαινεσαι !
Συζητηση κανουμε ...
Εγω αμαξι απο εκει δεν θα ξαναπερνα ...
Το καλυτερο διαμαντι του κοσμου να ειχε εφοσον επωλειτε εκει για εμενα ειναι μακρια ....
Το οτι εσυ μπορει να πετυχες καλο αμαξι απο εκει ( οπως λες ) δεν σημαινει πως αυτος ειναι ο κανονας...
Σαφεστατα μεσα στο τουρλουμπουκι των ανταλλαγων/leasing/κατασχεμενων θα εχει περασει και ενα αξιοπρεπες αυτοκινητο ...
Ο τροπος ομως που θελει να αγοραζει σε συνδιασμο με τον τροπο που θελει να πουλαει για εμενα τον καθιστουν ως "μακρια" ...
Μια συζητηση μαζι του μπορει να πεισει και τον πιο απιστο...