https://www.sport-fm.gr/article/655201 και γιατι οχι την μυκονο ?
Printable View
https://www.sport-fm.gr/article/655201 και γιατι οχι την μυκονο ?
Για να κλείνει αυτή η ιστορία, εμένα μου δημιουργήθηκαν οι κάτωθι απορίες:
- Γιατί δεν τους φωτογράφιζαν πριν τους πλακώσουν στις φάπες?
- Στην ανάκριση επιτρέπεται η φάπα αλλά όχι ο ορός της αλήθειας, παιχνίδια ψυχολογίας ή άλλα μέσα? Υπάρχει κανεις στην Ε.Α. που να έχει εκπαιδευτεί για κάτι τέτοιο? Έχουμε βαλιτσάκια που παρακολουθούν κινητά, υπολογιστές σεταρισμένους από τη Μοσάντ και δε μπορούμε να βρούμε έναν ειδικό στις ανακρίσεις εγκληματιών ή τρομοκρατών?
- Τελικά το Photoshop χρησιμοποίησαν ή το Paint? Γιατί τα αποτελέσματα της επεξεργασίας ήταν για γέλια. Γιατί δεν προσλαμβάνουν κάποιον να τους μακιγιάρει ρε πστ μου εν τέλει? Δεν το λέω για πλάκα...
Καλά, για την Παυλίνα Νάσιουτζικ ουδέν σχόλιο. Διάβασα μια συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία το έπαιζε μοντέρνα και προχώ μάνα. Σκατά στα μούτρα της. Ίδιες μλκίες μ' εκείνες που γράφει στα σαχλοβιβλία της έλεγε. Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι πως τους γονείς σου πρέπει να τους φοβάσαι και σε ένα λογικό βαθμό. Αν εγώ δε φοβόμουν έστω και λίγο τον πατέρα μου, ίσως να είχα μπλέξει πολύ στη ζωή μου. Αυτό εφαρμόζω και με τα παιδιά μου. Είμαι ειλικρινής, φιλικός αλλά και αυστηρός εκεί που πρέπει προκειμένου να μάθουν να σέβονται, να σκέπτονται και όχι απλώς να διεκδικούν. Ίσως για κάποιους η συλλογιστική αυτή να είναι λανθασμένη, προτιμώ όμως αυτή τη στάση από την καραγκιοζίστικη κάποιων δήθεν επαναστατών των σαλονιών. Κι εγώ έτσι μεγάλωσα και μια χαρά βγήκα (?!).
Αρη το περιστατικο βρωμαει απο χιλιομετρα....ααααστο!
Να μας απαντησει ο Κατσαραιος σε αυτα που λες + αυτο που εγραψα απο κατω που επεσε να με φαει και παρεξηγηθηκαμε και χωρις λογο....
και μαζι αλλη μια ερωτηση....
ειμαστε Τρομοκρατες.... ειμαστε Αναρχια για παντα και τρελαινομαι και αλλα τετοια...
Εγκληματιες... ειμαστε σε ενα φορτηγακι 4 ατομα....
εχουμε και ομηρο...
εχουμε βαρυ οπλισμο...
Γινεται να μας ποιασουν χωρις να πεσει ουτε μια σφαιρα????
Προσοχη...
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΜ...
ασφαλεια και απλοι αστυνομικοι!!!
Ρε δεν τα αφηνεις αυτα να πας να ανοιξεις κανενα βιβλιο;
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Άρη (S8N).
Όποτε έτρωγα φάπες στο δημοτικό και τολμούσα να το πω στην μάνα μου, έτρωγα άλλες τόσες από εκείνη. Αν δε έλεγε θα το πω και στον πατέρα σου το βράδυ, τότε καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα, όχι από φόβο αλλά από σεβασμό. Ο πατέρας, ζήτημα να με χτύπησε 2-3 φορές και κείνο στον κώλο, η μάνα όμως ήταν σε ημερήσια διάταξη. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Νομίζω δεν έγινα ούτε προβληματικός ούτε κλειστός τύπος μεγαλώνοντας.
Κάπως έτσι πορεύτηκα και γω με τα δικά μου παιδιά και δόξα τον θεό, όντας και ενήλικες πιά, νομίζω βάδισαν στον σωστό δρόμο
σπαρε το εγκλημα καθημερινα δεν το πολεμανε τα εκαμ αλλα η ασφαλεια και οι απλοι οπως εσυ τους χαρακτηριζεις αστυνομικοι!!!
και σιγουρα ερχονται σε αντιπαραθεση με πολυ ποιο δυσκολες και επικινδυνες καταστασεις!!!
Απειρα κολοπαιδια χωρις κανενα ιδεολογικο υποβαθρο και καμια δικαιολογημενη αγανακτιση απο ζωη εμπειρια,στα χερια τους τα οπλα και οι βομβες ειναι δεκα φορες ποιο επικινδυνα και πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το αναλυσω αυτο.
Ρε εσεις μιλαμε για τρομοκρατια και τυφλα χτυπηματα το αντιλαμβανομαστε αυτο?
επειδη θα παρεξηγηθω παλι....δεν ειπα οτι δεν ειναι αξια η ασφαλεια...
αλλα τα ΕΚΑΜ εχουν διαφορετικο εξοπλισμο, διαφορετικη εκπαιδευση, διαφορετικο τροπο λειτουργιας....
Τελος συνεχιζω αυτην την συζητηση εδω μεσα, οχι γιατι θελω να δικαιολογησω τα μ@λακισμενα, αλλα γιατι δεν ξερω τι θα περασει αυριο μεθαυριο αυτο το κ@λοκρατος στο οποιο ζουμε μεσα απο αυτο...
Το ξαναλεω μου βρωμαει πολυ ολο το περιστατικο....
Τοπος ληστειας, Τροπος ληστειας, Τροπος διαφυγης,
Ομηρος ο οποιος δεν χρησιμοποιησαν, πολυ οπλισμος που δεν χρησιμοποιησαν....
Στη ληστεια ηταν 9 ατομα εποιασαν 4, ενας εκ των οποιων περιμενε σε δρομο με μασκαρεμενο ασθενοφορο...
Και κατι τελευταιο για τα λεφτα ουτε λογος ε? τα εχουν τα 5 ατομα που ψαχνουν....
ρε εσυ κουβεντα κανουμε σιγα μην παρεξηγηθουμε!!
σε αυτο ομως που δεν θα διαφωνησουμε σιγουρα οτι την χρησιμοποιουν αυτη την ιστορια και για παραπλανηση απο την καθημερινοτητα που ο κοσμος βελαζει απο το ζορι.
Τι να περασουν ρε φιλε αλλο? καμια μονιμη σε ολους επιταξη και τελος τα προβληματα χαχαχαχαχχα
αααα και 300 ευρω μισθο γιατι εκει θελουν να το πανε!!!