Αρχικό μήνυμα απο
Koyotte
Θα περιγράψω ένα περιστατικό που είχε συμβεί τη δεκαετία του '90.΄Ημουν φοιτητής και πήγαινα σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Εγώ τότε 20 χρονών και ο Γιαννάκης,( ξυρισμένο μαλλί, άρβυλα κλπ) συμμαθητής στο φροντιστήριο, 16. Ολυμπιακός εγώ, Παναθηναϊκός ο Γιάννης, πιάναμε κουβεντούλα και κάναμε χαβαλέ. Μια Κυριακή, πήγα στο ΟΑΚΑ καθώς έπαιζε ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Τότε πήγαιναν και οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγιναν επεισόδια και σε κάποια στιγμή από το πάνω διάζωμα πετούσαν καρέκλες, έβαλαν φωτιά κλπ. Λίγες μέρες μετά, βρισκόμαστε πάλι στο φροντιστήριο και πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει, την Κυριακή ήμουν στο ΟΑΚΑ! Δεν πιστεύω του απαντώ να πέταγες τίποτα καρέκλες; Ναι, μου λέει μέσα στο χαβαλέ κι εγώ. Ρε Γιάννη, τι χαβαλέ μου τσαμπουνάς,ήμουν κι εγω μέσα, αν με πετύχαινες εσύ πως θα ένοιωθες μετά; Έχεις και φίλους Ολυμπιακούς, εκτός από το γήπεδο, έχεις τίποτα να χωρίσεις μαζί τους; Το σκέφτεσαι να είχα χτυπήσει εξαιτίας σου; Ρε φίλε, μου λέει, δεν το σκέφτηκα έτσι, που να ξέρω ότι ήσουν μέσα. Δεν έχει να κάνει με μένα μόνο του απάντησα, όπως εγώ που με ξέρεις τι τύπος είμαι, έτσι κι ο άλλος άνθρωπος είναι και γουστάρει την ομάδα του, μέχρι εκεί. Εκτός γηπέδου μπορεί να έκανες και παρέα μαζί του, όπως εμείς. Γιατί να τον χτυπήσεις ή να τον σκοτώσεις ακόμα; Τον είδα ότι προβληματίστηκε αρκετά, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν θα ξανακάνει μαλ..κίες. Με τα χρόνια χαθήκαμε, αλλά ελπίζω να έχει κρατήσει αυτό το περιστατικό στο μυαλό του και να πήρε σωστό δρόμο...