thumb
Αυτό ας το βάλει κάποιος στην υπογραφή του. Η δική μου είναι πηγμένη.
Printable View
θωμα...ειμαι εναντια σε οποιασδηποτε απεργια και καταληψη! γνωριζω πολυ καλα...οτι μονο δεινα μπορει να προσφερει , μια τετοια ενεργεια! ειμαι ομως υπερ στο να μπουμε στην βουλη και να δωσουμε το μυνημα οτι η ελλαδα δεν πωλητε! θα μου πεις οτι ετσι καταλυεται η δημοκρατια στην χωρα! ποια δημοκρατια??? δεν νιωθω ελευθερος...δεν νιωθω πολιτης μιας χωρας που εχει ως πολιτευμα της , την δημοκρατια! χρονια τωρα ..καταλυουν καθε εννοια δημοκρατιας,,,δεν εχω ζησει την χουντα οπως την εζησαν οι μεγαλυτεροι...αλλα αυτο το καθεστως τρομου που ζει ο ελληνας πολιτης με την αμφιβολια για το μελλον...ουτε στην τουρκοκρατια δεν πρεπει να το εζησε! σκυβουμε το κεφαλι...και μας πατανε στην πλατη,...στυγνα και εκβιαστικα...μας ζητανε ολο και περισσοτερα...μεχρι να μην εχουμε τιποτα αλλο...ωστε να τους δωσουμε αυτο πας απεμεινε...την αξιοπρεπεια μας και την εθνικη μας κυριαρχια! εγω ειμαι διαθετιμενος να χασω καθε μου περιουσια ...γιατι ειμαι αξιος να δουλεψω και να τα ξαναφτιαξω...την εθνικη μου κληρονομια., την θαλασσα μου, τα λιμανια ,τς πλουτο παραγωγικες πηγες, τους υδατινους πορους...πως θα τα ξαναπαρω πισω??????
Χωρίς καμμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά, ούτε να την πω σε κανέναν προσωπικά.
Σήμερα τα ξημερώματα η χώρα (γιά μιά ακόμα φορά στην ιστορία της) ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ. Είτε φταίει ο ΓΑΠ, είτε ο φούφουτος, έχουμε ένα γεγονός αναμφισβήτητο διεθνώς. Οποιος δεν το κατάλαβε, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει να διαμαρτύρεται, να αξιώνει, να παλεύει γιά κεκτημένα, ακόμα και να κάνει επανάσταση, μόνος του ή με όσους συνοδοιπόρους βρει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βρει απέναντί του τα ΜΑΤ, αλλά τον κο Ραιχενμπαχ. Οσο λυπηρό και αν είναι αυτό, με αυτόν θα ζήσουμε πάνω από το κεφάλι μας πλέον. Και αυτός ο τύπος δεν παίρνει ούτε από εξυπνακίστικα, ούτε από παλικαρίστικα, ούτε από αριστερίστικα, ούτε από εθνικίστικα ...
Δεν συνιστώ σε κανέναν ούτε να πληρώσει, ούτε να μην πληρώσει. Προτείνω ο καθένας να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του πρώτα από όλα. Αν μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα πχ θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσει μιά τέτοια λεβεντιά, χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Συμφωνώ με όσους σκέφτονται τη δικαστική οδό, τα σχετικά κόστη άλλωστε είναι γνωστά σε όλους.
Ειναι δυσκολα χωρις ρευμα... τι να λεμε τωραμιας ωρας διακοπη γινεται και μας πιανει πανικος.
Απο την αλλη εχω επιδικασμενες αποφασεις εφετειου αλλα και μια απο το ανωτατο ειδικο δικαστηριο για καταβολη αποζημιωσης (εργασιακα θεματα) τις οποιες το κρατος επιδεικτικα δεν εκτελει...
ουτε ορεξη,ουτε χρημα,ουτε χρονο εχω για να διεκδικησω οτιδηποτε, θα πληρωσω σαν καλος μακακας που ειμαι.
Αν η αντιδραση ηταν καθολικη του τυπου δεν πληρωνει κανεις τοτε κατι μπορουσε να ειχε γινει, κατα μονας (που ελεγαν και στο στρατο) απιδια μαντολες μπορει να κανει οποιοσδηποτε.
Αλλα η ωρα δεν ειναι για αυτα,ειναι ωρα για χαρες και γιορτες, να γιορτασουμε τον θριαμβο της (ξανα) σωτηριας μας για τεταρτη φορα και την κριση που θα πληρωσουν οι τραπεζιτες με ιση και δικαιηηη κατανομη των βαρων.
Ουστ ρε κοπροσκυλα,
Αλαζονες χωρις φοβο θεου,χωρις φοβο λαου...
τετοιο συναφι ας προσεξει μην εχει την τυχη του κανταφι...
ω ρε κουρεμα !!!