Αν η ελλαδα δεν ειχε αυτο το δηθεν φιλελευθερο προς σοβιετικο καθεστως θα ειμασταν πιθανον παρα πολυ καλυτερα απο τωρα..
Printable View
αυτη ειναι μια ακομα υποθεση εντυπωσιασμου εξυπνα στημενη και προβεβλημενη απο τα μηντια.
αν καποιος κανει τον κοπο να ψαξει σε οικονομικες στηλες θα δει οτι ο ομιλος πετζετακη αντιμετωπιζει εδω και πολλους μηνες προβληματα ρευστοτητας.
εφτασε μαλιστα λογω αυτου να διακοψει εντελως τη λειτουργια του μην εχοντας να πληρωσει ουτε και μισθους στους εργαζομενους, χρωστουμενα στους προμηθευτες, για να αφησουμε τις τραπεζες και το δημοσιο.
ειχε καταθεσει μαλιστα αιτηση υπαγωγης στο αρθρο 99 πολυ καιρο πριν την φοβερη και τρομερη συλληψη του (βγηκε την επομενη μερα)...
καθαρα κινηση για τα ματια του κοσμου, αφου οι περισσοτεροι που εχουν πιασει ως τωρα και εγινε και ντορος εντελως κατευθυνομενα, ειναι φαληρημενοι.
μια ακομη κινηση απο τους απατεωνες πολιτικους, τα παπαγαλακια τους, τους ψηφοφορους πελατες τους, τους τσατσους των μεσων ενημερωσης, ωστε να ριξουν σταχτη στα ματια του αγαθου κοσμου, οτι και καλα εστω στο παρα 5 το συστημα αρχισε και δουλευει και οι κακοι επιχειρηματιες που ρουφανε το αιμα και το μοχθο του τιμιου εργατη θα μπουνε μεσα επιτελους.
καλα τα ειπατε πιο πανω, καποια στιγμη θα φυγουν ολοι οσοι αξιζουν σε αυτη τη χωρα και οι μπογιοπουλοι, θα ψαχνουν ξεκρεμαστοι πια κι εκεινοι να βρουν τι εγινε, αφου τα αφεντικα τους δεν θα τους χρειαζονται πια και θα τους αδειασουν κι αυτους...
θωμα τι εγινε ρε, γιατι γραφεις ετσι?
μου έκανε παρατήρηση ο σταμάτης, και με πρόσβαλε δημόσια.
μέχρι να πάει ο κλητήρας και να του αφήσει το εξώδικο, ο δικηγόρος μου μου με συμβούλεψε να κάνω την πάπια, και να γράφω με παραγράφους...
αν το ειπε ο προεδρος, παω πασο...
σε βρισκω μη ενημερωμενο τα churche's(κορυφαια, σου τα προτεινω ανεπιφυλακτα) ειναι ανδρικα υποδηματα κι οχι οι εκκλησιες.
επι του θεματος γιατι απευθυνεσαι ειδικα σε μενα;
τελος απο το συγκεκριμενο post δε βγαζω νοημα.
ειδικα τον Μπογιοπουλο τον γνωριζω πανω απο 10 χρονια κι εχω να πω οτι δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να ειναι τοσο αυστηρος με τον εαυτο του.
Επισης δε γνωριζω ανθρωπο περα απο το Μπογιοπουλο-Δημοσιογραφο που να μιλα παντα με νουμερα.
ΖΗΤΩ Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
Δε θα μιλησω παραπανω για να μη διαταραξω τα ηρεμα νερα του φορουμ
3,6 δις πρόσθετοι φόροι με το νέο προϋπολογισμό, αλλά το παιδοβούβαλο (Βενιζέλος) λέει πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα...
Έχουν καταντήσει τόσο γελοίοι πια που ακόμα και να τους βρίσεις τιμητικό θα είναι.
εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιός είναι αυτός ο μπογιόπουλος και ο κάθε μπογιόπουλος, που λένε ότι λένε, και γράφουν ότι γράφουν για φυσικά πρόσωπα...
τι είναι όλοι αυτοί οι μλκς τέλος πάντων? και γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις άκρως μ@λ@κισμένες απόψεις τους???
ανάρτησε 2 - 3 φορολογικές δηλώσεις, χωρίς ονόματα...πωπωπω!!!
γιατί λοιπόν αυτός ο μάγκας δεν σηκώνει την δήλωση του παπανδρέου???τι παραπάνω γνωρίζει πέρα απο τις δηλώσεις που ανάρτησε για τους ιδιοκτήτες των δηλώσεων αυτών???
η δική του δήλωση πόσο μεγάλη μικρή είναι???
δεν γ@μιόμαστε λέω'γω μωρέ???έχουμε όλα αυτά που έχουμε, έχουμε και την κάθε βλακεία που κυκλοφορεί στην ενημέρωση απο τον κάθε π@π@ρ@...
αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να πράξει κοινωνικό έργο με την δουλειά του, να χτυπήσει το ίδιο το σύστημα, και όχι να δημιουργεί εντυπώσεις του κώλου, με φορολογικές δηλώσεις που μπορεί να είναι μέχρι και του συνταξιούχου παππού του...
υγ. μου την δίνουν οι παράγραφοι...
Αυτά που λες δεν στέκουν γιατί οι πληροφορίες για το ποιανού είναι οι φορολογικές δηλώσεις κλπ βρίσκονται στην εφημερίδα του δημοσιογράφου και αν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ας πάει ο εισαγγελέας να τις ζητήσει.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος να βγάζει ανύπαρκτες φορολογικές δηλώσεις.
Όσο για το ποιος είναι ο Μπογιόπουλος, επαναλαμβάνω όποιος διαβάζει άρθρα τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει και την πορεία του και αν βγάζει πολλά λεφτά, έχει βίλες, τα παίρνει από την Τρόικα (όπως πολλοί συνάδελφοί του που κατά κανόνα αρθρογραφούν σε οικονομικές εφημερίδες και βγαίνουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) ή οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τον καθένα.
Αλλά τα άρθρα του Μπογιόπουλου για εμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τον κάθε γυμνοσάλιαγκα που λέει πόσο καλή είναι η Τρόικα και πως θα πάει η χώρα αν ο μισός λαός είναι άνεργος και ο άλλος ζει στα όρια της φτώχιας.