Ζαχο όπως σου είπε ο Πάνος για την ένταση .
Με USB kau mp3 δεν πρόκειται ποτέ να παίξεις καλά ! Γιατί πολύ απλά συχνότητες που τώρα το σύνολο σου είναι σε θέση να παίξει , είναι αποκομενες
Printable View
Ζαχο όπως σου είπε ο Πάνος για την ένταση .
Με USB kau mp3 δεν πρόκειται ποτέ να παίξεις καλά ! Γιατί πολύ απλά συχνότητες που τώρα το σύνολο σου είναι σε θέση να παίξει , είναι αποκομενες
Ακριβώς Ζαχο
Για να το λές κάτι ξέρεις παραπάνω.... thumb Τουλάχιστον εγώ όπου έχω ακολουθήσει εξω-εργοστασιακές εφαρμογές είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα και σε θέμα SQ και σε θέμα SPL.... :original:
Άλλωστε το να λέμε μια γνώμη δεν υποχρεώνουμε τον άλλον να κάνει αυτό που του λές σωστά? ;)
λοιπον χρησιμοποιω ηδη μια πηγη της kenwood KDC-W808.
Δεν σκοπευω να την αλλαξω.Βρηκα μια ακρη απο Γαλλια για ενισχυτη Focal solid 4, μπροστινα ηχεια Focal KRXS165 πισω ηχεια Focal KRX2165. Το πακετο ειναι λιγο ακριβο κι εδω μεσα ειπωθηκε οτι τα focal ειναι υπερεκτιμημενα.
Προκειται για ενα πακετο που κοστιζει περισσοτερο απο 1500 και ο Γαλλος το αφηνει κοντα στα 1000.
Κατι γραφτηκε gia vibe εδω μεσα.Ειναι αξιολογα;Εχω βρει επαγγελματια στη θεσσαλονικη που τα ''δουλευει''
Ο Ζαχος για την ωρα δεν εχει πει κουβεντα για το αν επαιξαν καλα τα rainbow.
Παντως για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θελω ενισχυτη ΑΒ και οχι D. Επισης δε θελω subwoofer
ΥΓ εντυπωσεις Ζαχο!!!!!!!
Βεβαια φιλε μου ! Δημοσιο φορουμ ειμαστε , και φυσικα μπορουμε να λεμε την γνωμη μας !! Κι εγω φιλικα μιλαω παντα :original:! Απλα κυριος σκοπος ειναι να βοηθαμε τον αλλον και οχι να τον αποπροσανατολιζουμε .Το να αλλαξει ο Ζαχαριας [ο οποιος δεν ειχε εμπειρια απο ηχοσυστηματα] ενα καινουργιο εργοστασιακο κουτι το οποιο ειναι σετ με το σαμπακι του και μελετημενο να παιζει ''μουσικα'', και να αρχισει να ψαχνεται με καστομ κατασκευες ειναι εντελως ανωφελο στην προκειμενη περιπτωση και με αμφιβολο αποτελεσμα !
Νικο, τα Rainbow παιζουν αψογα.. (σκεψου οτι εγω απλα κανω συγκριση με τα μαμα γιατι δεν ειχα ακουσει κατι αλλο) Ειδικα σε ορισμενα τραγουδια που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ και ειναι καλη ποιοτητα, παιζουν μεχρι ψηλα πεντακαθαρα!! Καθομαι στη θεση του οδηγου και τρελαινομαι απο τον ηχο που ερχεται στα αυτια μου!! Που και παλι δεν θεωρειται ρυθμισμενο το ηχοσυστημα..
Εμενα μου στοιχισαν 300 ευρω τα ηχεια εμπρος-πισω απο Γερμανια κομπλε με τα μεταφορικα, 200 το sub, γυρω στα 330 ο ενισχυτης απο Αμερικη, γυρω στα 100 ο επεξεργαστης και 70 ευρω για καλωδια κτλ.. Οποτε το συνολο ειναι στρογγυλο ενα 1000αρικο..
Εγω ειμαι ευχαριστημενος για αυτα που εδωσα και το αποτελεσμα που πηρα...
Αν διαβασεις το θρεντ απο την αρχη θα δεις τι τυπου ηχεια παιρνει το Ε46 και γενικα, νομιζω οτι εχουν αναλυθει ΟΛΑ.. Ειχα και γω πολλες αποριες στη πορεια.. :D
Μακαρι να μπορουσα να τραβηξω ενα βιντεο οταν παιζει να το ακουσετε, αλλα δεν θα καταλαβετε πολλα ετσι..