Ρε παιδιά όλοι έχουμε αγανακτήσει...
Σε κανέναν δεν είναι εύκολο να πληρώσει.
Και σίγουρα όλα είναι παράλογα.
Ας μην δίνουμε όμως παράδειγμα, για να μην πληρώνουμε τους φόρους μας.
Με κάθε φιλική διάθεση.
Printable View
Ρε παιδιά όλοι έχουμε αγανακτήσει...
Σε κανέναν δεν είναι εύκολο να πληρώσει.
Και σίγουρα όλα είναι παράλογα.
Ας μην δίνουμε όμως παράδειγμα, για να μην πληρώνουμε τους φόρους μας.
Με κάθε φιλική διάθεση.
εγω παντως δεν συμφωνω με αυτους τους φορους πολυτελειας κ τα χαρατσια με την καμια ! ειμαι καθετη σε αυτο κ οσο βαζουνε βαζουνε δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω μια ας με πανε φυλακη! ας πανε να τα ζητησουν απο τους πλουσιους που δεν ξερουν τι εχουν....που μια ζωη αυτοι κλεβουν το κρατος κ τα ζητανε απο μενα τα σπασμενα πο περνω 700 ευρο!
στεναχωριέμαι πλέον για εμάς τους Έλληνες... που μένουμε εδώ!
Να ειχα να εδινα.Απο τη στιγμη που δεν μου μενει μια τι να δωσω?Ψυχη?Στεγνωσα!Ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος!
δεν νομίζω ότι υπάρχει και κανένας που να συμφωνεί με τους φόρους πολυτελείας και τα χαράτσια.
το θέμα είναι όμως ότι το κράτος σε βάζει και σενα στον "κουβά" με τους πλούσιους με 3200 κυβικά!
Την στιγμή που είναι κοινό μυστικό ότι μια ζωή πάνω από 2000 κυβικά ήταν στο μάτι του κυκλώνα, πόσο μάλλον τα 3200.
Για το κράτος δεν μπορείς να χεις 3200 κυβικά με 700 ευρω μισθό.
Για το κράτος, ξαναλέω.
Την μεγάλη φοροδιαφυγή την κάνει η μάζα και όχι οι πλούσιοι.
Οι πραγματικά πλούσιοι έχουν τρόπους και εταιρίες μέσα και έξω ώστε όλα να γίνονται νομότυπα.
Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, μηχανικοί, δικηγόροι κτλπ είναι οι κατηγορίες που δεν πλήρωναν ποτέ τους φόρους που έπρεπε...
Ταξιτζήδες δεν είχανε πληρώσει ποτέ 1 ευρώ φόρο και με 1 άδεια ταξί ζούσανε με άνεση 3-4 οικογένειες. Βάλανε ταμειακές και όλοι έχουν διακόπτη και δεν κόβουν μια απόδειξη αν δεν τους ζητήσεις.
στο τελος λεω εγω φταιω που το δηλωσα για να ειμαι νομιμη αυτο με εχουν αναγκασει να λεω!κ εγω θελω να ειμαι νομιμη αλλα αμα ειναι να σε γ@@ που θες να εισαι νομιμος πως πρεπει να σκεφτω μετα εγω?