σωστη παρατηρηση Δημητρη, φανταζομαι να το προβλέψουν αυτο οι φωστηρες και να στειλουν ξεχωριστα ειδοποιητηρια. thumb
Printable View
Εγώ στο οικογενειακό., μέσα στο 13 έχω καταθέσει και έχω κάνει άρση ακινησίας τουλάχιστον 4 φορές (σχεδόν μήνα παρά μήνα). Τώρα απο 10/9 τις έχω πάλι κατατεθημένες και προβλέπω να τις ξαναπάρω 10-15 Δεκεμβρίου (αν και το σκέφτομαι να μην τις πάρω καθόλου μέχρι να δηλ τί θα σκαρφιστούν αρχές Γενάρη).
Τί θα μου πούν; Πως θα γίνει υπολογισμός;
Αντίστοιχα το 2012 είχα "προβλέψει" και είχα κατατεθημένες πινακίδες για 4 μήνες (όχι συνεχόμενους).
Μιλάμε για αμάξι 3500 Κ. εκ. με άδεια κυκλοφορίας Ιανουάριο 2009.
Αγνοησε το 2013. Δεν ειναι η ωρα του ακομα. Η χρηση 2013 θα πληρωθει το 2014. Τωρα για το Φ Π Δ του 2012 απο την δηλωση που εχεις καταθεσει μεσα στο 2013 που αφορα τα εισοδηματα/χρησεις του 2012 εκει που αναγραφεται το συνολικο τεκμηριο χρησης αυτοκινητου για τους μηνες που ειχες σε χρηση το 2012, υπολογιζεις το 10% σε φορο
Αλλη μια απληρωτη εκρεμμοτητα προς την εφορια σημειωστε για μενα παιδια!:whistle:
ερώτηση άμα γνωρίζετε για τον φόρο πολυτελείας ... λένε οι π@παρες ότι θα πληρώσουν φόρο 10ετιας κ πάνω εμένα η άδεια μου λέει ότι ήρθε στην Ελλάδα το 2003 λογικά με τα λεγόμενα τους με πιάνει(1246ευροπουλα)όμως το αμάξι είναι μοντέλο του 1998 τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?μπορώ να αποδείξω με βάση αριθμό πλαισίου ότι δεν είναι μοντέλο του 2003?
Νομίζω όχι Κωνσταντίνα.Η άδεια πρώτης κυκλοφορίας στην ελλάδα μετράει.
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk 4
μαλακια δεν ειναι αυτο???δηλαδη να φερεις ενα αμαξι μοντελο του 90 κ πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα του 2013 ας πουμε κ θα πληρωνεις φορο πολυτελειας σε ενα αμαξι μοντελο του 90 με τους π@παρες που μπλεξαμε?η κατι δεν παει καλα η εγω εχω καταλαβει κατι λαθος....τι να πω!:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: