Μεγειες μεγειες
Καλές μπάντες !
Printable View
Μεγειες μεγειες
Καλές μπάντες !
Μπααα δε κάνει τέτοια ντροπαλός σαν εσένα είναι! :th_Laie_67-1:
Καλοριζικο Ζαχαρία! πολυ καλη αναβαθμιση! τρελη διαφορα στο πατημα, πιστευω οτι θα σου φανει αλλο αυτοκινητο τελειως!
Το διαφορικο της Μ3 Ε46 ειναι ΠΟΛΥ μπροστά! thumb
Καλοριζικο ζαχαρια καλες παντες και απροβληματιστο!:thumbsup:
Mπράβο ρε λεβέντη...
Ωραία πράγματα μαθαίνουμε τώρα τελευταία...πάνω απ'όλα βελτιώσεις ουσίας...
Μεγειεεες Ζααχοο δωσε βιντεοο!
Ευχαριστω Βαγγο!!
Να σαι καλα!!!
Προπονηση απο Νεαπολη χρειαζομαι..:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Δεν τον εχεις δει τον Vagmag να πηγαινει πορτες..!!
Εσυ ξερεις.. Θα παω να σαμποταρω τον Κοτ@τη να βγει καμια δουλεια προς τα εδω.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1: μπας και μου φυγουν οι ντροπες.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Ευχαριστω Στελακι, οντως ρε φιλε, αλλο αυτοκινητο.. πολυ παιχνιδιαρικο.. και πιο προβλεψιμο στο ασε του γκαζιου..
:thanks: πατριδα, να εισαι καλα!!!!!!
:thnx: φιλε..!! Ετσι πρεπει να ειναι τα μπαξιματα Μπιλ.. ;) :) :D
:thanks: Αντωναρα..!!!! Να σαι καλα..!!
Θα γινουν τα βιντεο με τη 1η ευκαιρια φιλε!!!!!!!
τωρα μαλιστα!
Ωραια πραγματα φιλε !!!
Να το χαρεις οσο μπορεις !!!!
Εύγε εύγε !!
Έβγαλες καμιά φωτό τον κεντρικό στο σημείο που κόπηκε και ξανακολλήθηκε????
'Εβαλα καινούριο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων, μιάς και το παλιό είχε φθαρεί.
https://s27.postimg.org/vxdg67nj7/20140127_233837_1.jpg
imagur
Ωραια ωρα βρηκες να τραβηξεις την φωτογραφια μικρε χααχχαχχαχ ειχες εμπνευση ε?
Καλοριζικος.
Γιαννακι εισαι 2 μετρα.. δεν μπορω να σε φανταστω ΜΕ τις γοβες ποσο υψος θα χεις.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Μεγεια το λεβιεδακι..!!:P :D
εγω με την σειρα μου να αναφερω οτι τοποθετησα καινουργια μπαταρια αφου με αφησε μετα απο ακινησια 4 ημερων για 2η φορα σε 1.5 μηνα... σειρα εχουν αρκετα ακομα απο χαμηλα του αυτοκινητου μολις ειμαι ψυχολογικα ετοιμος !!
Γιάννη μεγειά! Το λεβιέ από που τον πήρες αν επιτρέπεται?
Γιαααααανν!!!!!
πομολα και γοβες να 'ουμε:hystericalbs1:
Μεγεια και καλοχα'ι'δευτο!
Μεγεια σου φίλε :original: Και αυτό φωτιζόμενο είναι σαν το παλιό σου?
:mpaks: :mpaks: :mpaks:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=20508&page=3
Έγινε το retrofit του electric sun blind. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα (αν και μετά από πολλά ξηλώματα) και άψογη λειτουργία! H γκρί εταζέρα ντύθηκε με ΟΕΜ μαύρο ύφασμα, κλασικά στον ταπετσέρη που πάντα εμπιστεύομαι...thumb
https://imagizer.imageshack.us/v2/10...0/716/gneq.jpg
Μπραβο ρε συ νασο, ωραια μπαξιματακια ειναι αυτα, απολαμβανω να βλεπω τεοιου ειδους πραγματα, ποσο μαλλον ειναι και κατι ΟΕΜ και ειναι ωραιο!
Αυτο δειχνει τον καθε ανθρωπο ποσο μερακλης ειναι και ποσο προσεχει τα πραγματα του.
Το εχει και εμενα το κουρτινακι στο δικο μου ( ειναι εργοστασιακο) και μου αρεσει αρκετα, ειναι ωραιο το καλοκαιρι ειδικα το τιμω ιδιαίτερα!
Στέλιο ευχαριστώ πολύ! έτσι...πάντα ΟΕΜ πράγματα κάνουμε ώστε τα αυτοκίνητά μας να διατηρήσουν αναλλοίωτη την ομορφιά τους στο χρόνο. Ένα επόμενο μπαξιματάκι το οποίο έχει μεγάλη πρακτική σημασία και θα ήθελα να έχει το αμάξι μου είναι η ηλεκτρική αναδίπλωση των καθρεπτών. Project-άκι για το μέλλον...thumb
μετραει πολυ το πισω κουρτινακι το καλοκαιρι.πολυ καλο μπαξιμο!:original:
Δεν εχει ηλεκτρικη αναδίπλωση? Ειχα την εντυπωση οτι τα Μ3 ολα το ειχαν αυτο στον στανταρ εξοπλισμο. Να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω αυτο.
Να βαλεις επιγοντως! :original: πρωτα επρεπε να βαλεις αυτο και μετα τα τα κουρτινακια!
ειναι καλη φαση εγω το χρησιμοποιω σχεδον παντα οταν παω μεσα στην πολη ειδικα και παρκαρω γενικα οπουδηποτε, ειναι καλο, δεν προεξεχει πολυ και ετσι μπορει γλιτωσεις να σου γδάρει κανεις τον καθρεπτη, ειδικα τα μηχανακια που περνανε ξυστα!
Eυχαριστώ Πάνο!
Το κουρτινάκι ήρθε και με βρήκε και απλά δεν μπόρεσα να του αντισταθώ :original:. Δεν ψάχνομαι για μπαξίματα, αλλά αν κάτι που με ενδιαφέρει πέσει στο δρόμο μου τότε το καλοδέχομαι...thumb
Γενικά, είναι λυπηρό μεν, αλλά πολλά BMW πλέον κόβονται σε ανταλλακτικά (αφού η αξία τους ως μεταχειρισμένα τείνει στο μηδέν)....οπότε υπάρχει αρκετό υλικό για μπαξίματα around....
Το εχω εδω και λίγους μηνες !
Περιμένω και τα extensions πίσω δεξιά και αριστερά
Και τέλος και το πίσω μέρος !
Aκούω γνώμες για το νέο πλαίσιο πινακίδας που έμπαξα...το αφήνω ή το βγάζω? Εμένα μου κάνει αλητεία και μου ψιλο-αρέσει....τι λέτε? :original:
https://imagizer.imageshack.us/v2/80...0/203/zy7d.png
:shok:....δεν εχεις bmwfans πλαισιο???
Κράτα το σου λέω ρε!!!
Αφού τα είπαμε εμείς αυτά...
Μόνο Bayern, Allianz Arena, BMW Muenchen & Alpina!!!