καλά αν στεναχωριέσαι να στα λένε ..να τα πάρω πίσω... thumb
έχεις χάσει επεισόδια...
Printable View
εδειξα να στεναχωριεμαι πουθενα?
εσεις ζοριστηκατε απο χθες και γραψατε 10 σελιδες "αντικειμενικες" αγανακτισμενες αποψεις...
τοσο αντικειμενικες που αναφερθηκατε εκτενως στην αλητεια του βαρδινογιαννισμου, τον ξυλοδαρμο του ευθυμιαδη, τον ακρωτηριασμο της κοπελας στο οακα, τις επιθεσεις των οπαδων σας κατα των παικτων σας, τον προκλητικο λετο, τον προκλητικο τζορβα, τον προκλητικοτατο κλοουν σισε (που προκαλει απο την αρχη του πρωταθληματος), τα χτυπηματα καρατεκα παικτων του παο κατα χουλιγκανς, τους τραμπουκισμους των παικτων του παο που κατεβηκαν απο το πουλμαν και μπηκαν μεσα για καυγα, τη βομβα στα γραφεια της διοργανωτριας, την επιθεση στο σπιτι του τοροσιδη και την καταστροφη της περιουσιας γειτονων, την επιθεση στον εποπτη απο την κερκυρα...
ουτε η δηλωση ανακλησης των αρχικων δηλωσεων του μαρινακη δεν σας αρεσε...
τελικα αυτο θελετε: https://www.sport24.gr/football/omad...ma.784923.html
νεο πρωταθλημα, με τον οφη και τα λοιπα παραρτηματα σας...
μηπως και βγειτε πρωτοι...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
την ουρα στα σκέλια ο Κύριος νταβας :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :thumbsup:
https://news.ert.gr/sports/podosfair...mi-o-marinakis
Προσφυγή στην UEFA o ΠΑΟ για τα νταβατζιλικια και τη διαιτησία
https://news.ert.gr/sports/podosfair...a-tou-marinaki
Παράθεση:
- Ζητούμε την απομάκρυνση από τον χώρο όχι μόνο των 3 διαιτητών, αλλά και του παρατηρητή του αγώνα και του 4ου διαιτητή.
- Θα σταλεί ένας πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ που θα περιλαμβάνει οπτικό υλικό που έχουμε συγκεντρώσει αλλά και διάφορα δημοσιεύματα που στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στην UEFA για να επιληφθεί του θέματος.
- Θα ζητηθεί σύγκληση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου από τη Super League όπου απαιτούμε την τοποθέτησή της για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, ενώ θα καταθέσουμε και πρόταση μομφής για τον πρόεδρο.
- Η ΠΑΕ θα καταθέσει στο προσεχές μέλλον προτάσεις θεσμικών αλλαγών, με τη συνεργασία άλλων ΠΑΕ που έχουν δηλώσει έμπρακτα τη συμμετοχή τους.
- Έχουν κληθεί 5 στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.
- Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και οι παίκτες μας έκαναν μία έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο στο ματς με τον Ατρόμητο και θέλουμε να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας. Είναι οι πραγματικοί νικητές...
δηλαδη για να καταλαβω, ο μονος ξευτιλας στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ο μαρινακης...
(μαζι φυσικα με τους υπολοιπους προεδρους του ολυμπιακου).
καπετανιος, τζιγκερ, φιλιππιδης, βγενο, πατερας, νταλτονς κλπ, τα εχουν ολα καλως καμωμενα...
μαλιστα... ενδιαφερουσα αποψη...
μια Θατσερικη λυση θα "μπουκωνε" πολλα στοματα...
Το μονο που τους νοιαζει ειναι το χρημα... εκει πρεπει να τους"χτυπησουν"
Απαντες!!
Εγώ χαίρομαι για την τοποθέτηση του Μαρινάκη έστω και κατόπιν εορτής. Όπως έπεσε στα μάτια του κόσμου με τις δηλώσεις του έτσι θα ανέβει αν κάνει πράξη τα λεγόμενα του σήμερα και λάβει μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Του δικαιολογώ (στη συνείδηαη μου) μία μαλακία αλλά δε θα του δικαιολογήσω δεύτερη ως φίλαθλος και Ολυμπιακός αγνός και γνήσιος.
Μένει να δούμε αν αυτά που ανακοίνωσε τα εννοεί κιόλας.
Επίσης ο Στάθης κάνει πλάκα και το χιούμορ του είναι πολύ καλό για αυτό προτείνω ταπεινά να μην τον βαράτε τον άνθρωπο όσο στενοχωρημένοι και να είστε!!! Στάθη keep on going!!!
Τέλος νομίζω ότι οι Παναθηναίκοί, Αεκτσήδες και Παοκτσήδες θα πρέπει να κρύβονται και εκείνοι όπως και εμείς οι Ολυμπιακοί όταν μιλάμε για βία και τυφλό οπαδισμό!
Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική. Κανένα κέρδος δε θα έχει το ποδόσφαιρο αν στοχοποιήσουμε τον Ολυμπιακό ή τον έναν ή τον άλλον. Κέρδος θα έχει αν καθίσουν όλοι και αγωνιστούν ειλικρινά, αντρίκεια και με δυο απλές κινήσεις λύσουν το πρόβλημα. Δείτε το παράδειγμα της Αγγλίας όπου όσο και αν το έχουν μέσα τους (δείτε τί κάνουν στο εξωτερικό) εντός των τειχών είναι κυρίες.
Στην Ελλάδα της άκρατης Δημοκρατίας με τους Γαύρους, Πρωταθλητές, Πράσινες και Ντέρμπυ όμως θα πρέπει οι αποφάσεις να είναι και ολίγον αυταρχικές για να λυθεί το πρόβλημα και ο νοών νοείτω!!!
Οπότε οι όποιες προσπάθειες εξεύρεσης λύσης θα πρέπει να ξεπεράσουν το σκόπελο του άκρως επικίνδυνου δημοσιογραφικού λαίκισμού και νεοφασισμού.
ζητησε και η ΑΕΚ διακοπη πρωταθληματος:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
θα κανουμε προετοιμασια μαλλον για το κυπελο ,να μην ειμαστε κουρασμενοι:hystericalbs1:
ρε νικολα πραγματικα ωρες ωρες σκας γαϊδαρο! :th_Laie_67-1:
τι περιμενεις να παραδεχτω ή να μην παραδεχτω?
τα αυτονοητα?
το θεμα δεν ειναι μονο αν χθες εγιναν μερικα ασχημα πραγματα.
ουτε οτι αυτα ειναι πρωτοφανη (που δεν ειναι), ουτε οτι λογω αυτων ολα τα πρωταθληματα που κερδισε μια συγκεκριμενη ομαδα ειναι καλπικα (που επισης δεν ειναι).
ουτε οι αποψεις που καποιοι καταθεσατε μπορουν να εκληφθουν σοβαρα, διοτι οσο και αν προσπαθησατε επιμελως, ειναι γεματες οπαδικο πνευμα.
αξιοπιστες θα ηταν οι χθεσινες σας αποψεις αν με την ιδια ενταση και θερμη καυτηριαζατε τη διαιτησια, τους παραγοντες, τους ανεγκεφαλους κλπ, οταν αδικουνταν και οι αλλες ομαδες και ευνοουνταν η δικη σας ομαδα...
κατι τετοιο ομως δεν εγινε, ή εγινε ανεπαίσθητα με σχολια του στυλ, "ε, τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη, ετσι ειναι η μπαλα" "ποτε ευνοειται ο ενας, ποτε ο αλλος", κλπ.
οσο για το τι γινοταν πριν 15, 20 χρονια η κουβεντα δεν πρεπει να γινεται με σκοπο να συμψηφισουμε το τοτε με το τωρα, αλλα για να δουμε αν αυτοι που τωρα το παιζουν τιμητες, εχουν το δικαιωμα δια να ομιλουν.
και οσον αφορα τους διοικουντες και τους οπαδους του τριφυλιου τα γεγονοτα του βιου και της πολιτειας τους, δειχνουν οτι τετοιο δικαιωμα δεν υπαρχει.thumb
Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί το σοβάρεψες απότομα :thumbsup: (ελπίζω να μιλάς σοβαρά τώρα) :hystericalbs1:
..έχω χαζέψει με το κουνέλι!! ..και το καρότο ατελείωτο...... :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».
www.sentragoal.gr
ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΑΔΑ που λενε στο χωριο μου δεν εχω ξαναδει...
Η λεξη συγνωμη δεν υπαρχει πουθενα στο κειμενο,ακομα και τωρα μετα απο τοσο ντορο συνεχιζει να προκαλει.
ΑΙΣΧΟΣ ΓΕΛΑΔΙ
Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο του..... όποιος τον πιστεύει (να τα λέει κατόπιν εορτής ..πρόεδρος της ΕΠΑΕ γαρ) ...να τον χαίρεται..
Το θετικό (προς γνώση και συμμόρφωση) είναι πως ξεμπροστιάστηκε μπροστά στις κάμερες και σε ζωντανή σύνδεση...
Ήταν ένας Βραζιλιάνος,ένας Σουηδός,ένας βέλγος και... ένας Ισπανός. Και οι τέσσερις κάλυπταν τον Κατσουράνη!!!! Ανεκδοτάκι!
ελα παμε τωρα στις κωλοτουμπες..
δημοσιογραφοι:....τι εχετε να πειτε κυριε κατσουρανη για το ντερμπι....???....
κατσουρανης: απολυτως τιποτα........με .....καλυψαν
τα συγχαρητηρια μου στον συγκεκριμενο ηθοποιο,αν δεν το εχει γραψει καποιος αλλος.
https://www.sentragoal.gr/article.as...ubid=113770691
Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κοίταξε στα ίσια την Τσεσεκα, μέσα στην παγωμένη Μόσχα, αλλά ήταν άτυχος.
ΚΡΙΜΑ!!!και ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!!!.......:thanks:
αμα δεν σε θελει η μπαλα ετσι ειναι...
παμε για ενα κυπελλο ρε ΠΑΟΚ
Τι ατυχία, δεν ήθελε με τίποτα να πάει μέσα ...πολύ κρίμα!!! :no:
μπραβο για την προσπαθεια του Παοκ...ηταν συγκλονιστικος μου θυμισε το βραδυ του Μοναχου
https://www.youtube.com/watch?v=Po4g...eature=related
eimastan poly kaloi ,axioi oloi tous gia tin prospatheia.
emeis mazi gia mia zoi .........
Αυτα που εγιναν το Σαββατο ηταν απαραδεκτα και μιλαω για την εισοδο των οπαδων μιας και φιλαθλοι στο καραισκακη δεν υπαρχουν..
Ημουν μεσα απο τις 5.30 το απογευμα και ειδα τι εγινε και εχω αποψη.
Δεν θα ασχοληθω για τις προκλησεις που εκαναν οι παικτες του παναθηναικου μιας και αυτα γινονται απο πολλες ομαδες οποτε δεν αξιζει να ασχοληθουμε.
Περι ποδοσφαιρου αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο παναθηναικος αδικειται απο το αποτελεσμα αλλα για αυτο δεν φταιει ο ολυμπιακος.
Πιστευω οτι η ομαδα μου ειναι μακραν πολυ καλυτερη απο τον παναθηναικο και δεν χρειαζεται την ευνοια τις διατησιας για να κερδισει.
Ο Λετο ειναι για τα μπαζα ενας καφρος που ολο προκαλει και δεν παιζει μπαλα κριμα γιατι το ξερει το τοπι..Ο τοροσιδης απαραδεκτος!
Ο τοροσιδης επρεπε να δειξει ανωτεροτητα και να μην κανει τα καραγκιοζιλικια που εκανε συν ενα παραπανω που ειναι αρχηγος.
Ο Μαρινακης εχει κανει πολλα λαθη και φταιει για τις δηλωσεις που εκανε η μονη δικαιολογια που του δινω και φιανεται ειναι οτι ο ανθρωπος οσα λεφτα και να εχει οσο και να αγαπαει των ολυμπιακο δεν ξερει να φερθει σε τετοιες στιγμες πραγμα που ο Κοκκαλης με εξυπνες τριπλες θα απεφευγε ολα αυτα.
Μεγα λαθος που ζητησε συγνωμη.
Παντως απο την αλλη κακως τα εχουν ριξει ολα στον Μαρινακη μιας και δεν ειναι ο μοναδικος φταιχτεις για την καταντια του ποδοσφιαορου μας και αυτο που λεω ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση.
Οοσν αφορα την τιμωρια που ακουγεται δεν ξερω ποια θα ειναι αλλα ειλικρινα και να τιμωρηθει ο ολυμπιακος δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο οσο και να χτυπουν των κωλαρακο τους οι παναθηναικοι και οσο να ζητανε εξυγιανση εχουν και αυτο χεσμενοι την φωλια τους.
Δικαια ο ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα φετος γιατι ηταν η καλυτερη ομαδα.
Το πρωταθλημα τελειωνει στο τελος δεν τελειωνει με διαφορα + 10 οπου θα επρεπε να ειναι + 4.Πιο σταθερη μπορει να ηταν αλλα οχι καλυτερη αλλα τωρα βαριεμαι να ξαναγραψω το χιλιοαναλυσαμε το θεμα του Σαββατου.Στον Παναθηναικο ελειψε η σταθεροτητα λογω των διοικητικων προβληματων .Ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες του ελληνικου ποδοσφαιρου...Παράθεση:
να κι ένα βίντεο που βρήκα στο youtube με τις αμφισβητούμενες ...
https://www.youtube.com/watch?v=LKUGy_dwjzc
κι άλλο ένα....
https://www.youtube.com/watch?v=JkUN...eature=related
δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις...:think:
οτι αδικηθηκε η ομαδα σου? δε νομιζω να το αμφισβητησε κανεις αυτο...
πιο σωστος θα ησουν αν εψαχνες να βρεις και τιποτα βιντεο του πρωτου γυρου ή τα αισχη της λεωφορου κλπ...:whistle:
ετσι για να υπαρχει σφαιρικη αποψη...thumb
thumb
Δεν απάντησα σε εσένα... καταρχήν δεν προσπαθώ να αποδείξω. Τα βρήκα μαζεμένα και είπα να τα ποστάρω. Δεν είναι δικά μου...
Την επόμενη φορά θα σε πάρω τηλέφωνο να σε ρωτήσω αν μου το επιτρέπεις... :thumbsup:
..και το δεύτερο βίντεο είναι κάποιες "συμπτώσεις", σε ανύποπτο χρόνο και πριν από τα αίσχη του Σαββάτου, σαν απάντηση σε αυτό: thumb
Η καλύτερη ομάδα μπορεί να ήταν. (..αν και σηκώνει πολλή συζήτηση αυτό) Το πρωτάθλημα όμως ΔΕΝ το πήρε με την αξία του! (πάλι) :original:Παράθεση:
δεν χρειαζεται να παρεις στο επιτρεπω...:original:
https://media.bigoo.ws/content/gif/b...bunnies_86.gif
Θα σου κανω μια απλη ερωτηση..
Ποιος παναθηναικος πιστευε πριν το ντερμπι οτι μπορειτε να παρετε πρωταθλημα φετος?Απλα κανεις!
Και οποιος το πιστευε απλα δεν παρακολουθει τα γεγονοντα.
Και ποια ηταν η καλυτερη ομαδα στο πρωταθλημα φετος?
Να παραδεχεσαι οτι ο ολυμπιακος ειχε το κατι παραπανω φετος απο ολες τις ομαδες και δικαια βρισκεται στην πρωτη θεση εκτος βεβαια του μεταξυ μας αγωνα στον οποιο επρεπε να χασει.
Γιατι λες δεν το πηρε με την αξια του και παλι?
Εκτος του ντερμπι πες μου που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος φετος πες μας που κερδισε παιχνιδι με την διατησια?
Και για να τα λεμε και ολα να θυμισω οτι ο παναθηναικος κερδισε τον Αρη δυο φορες ττν πρωτη με ανυπαρκτο πεναλντι και την δευτερη με γκολ κανονικο που ακυρωθηκε του αρη για να μην πω και αλλα που ειδαμε φετος αλλα και περυσι...
Απο εκει και περα χασατε βαθμους στην εδρα σας με ολυμπιακο βολου,Ξανθη,Λαρισα εκτος με Αστερα τριπολης και καβαλα την ωρα που ο ολυμπιακος ειχε το απολυτο στην εδρα του και εκτος χωρις απωλειες..
Οσο για τα επεισοδια προπερσυ δεν τιμωρηθηκε ο παναθηναικος απο τους οπαδους του που μπηκαν μεσα και χτυπησαν τον Ζεβλακοφ..ουτε περυσι οταν ηρθε η αποστολη του ολυμπιακου στο ΟΑΚΑ με τοσα που εγιναν..Για να μην παω σε ποιο παλια οπως με Ευθιμιαδη η με τους κοριους που βαλατε στα αποδυτιρια του ολυμπιακου αν το θυμασε βεβαια...
Οσο για την περσυνι διατησια ασ το καλυτερα να μην το συζητησουμε γιατι θα ξημερωθουμε αλλα και παλι περυσι απο τα λαθη τα δικα μας πηρατε πρωταθλημα + οτι ησασταν καλυτεροι και ποιο σταθεροι.
ΑΑΑ..και τωρα συσπειρωθηκατε παλι!
10 ευρω το εισητηριο με τον Ατρομητο το Σαββατο λεει,,μπας και μαζευτουν καποια χρηματα και κρατησετε τον Σισε...thumb
Ετσι για να εχουμε να λεμε...
https://www.youtube.com/watch?v=1lVGMgjMgHI
https://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=195434
Πολλοί το πίστευαν ..μεταξύ αυτών και πολλοί Ολυμπιακοί.... γι αυτό και το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε φυσιολογικά..
δεν είπα οτι δεν ευνοήθηκε ο Παο (όπως δυστυχώς γίνεται πάντα όταν παίζουν οι "μεγάλες" ομαδίτσες ..με μικρότερες) ....αλλά αυτό που γίνεται με τον Οσφπ είναι απερίγραπτο..
Επίσης είπα οτι κέρδισε και παιχνίδια (ο Παο) το οποία δεν άξιζε να τα κερδίσει. Είναι άλλο αυτό, κι άλλο να πηγαίνεις εκδρομή σε γήπεδα "φίλων" για να κάνεις προπόνηση ..την ημέρα του αγώνα...
Άντε να δούμε ..μου φαίνεται πως θα μας αναγκάσετε να γίνουμε ομάδα τώρα στο τέλος.... :whistle:
Βαγγελη ημουν μεσα καθομουν λιγο πανω απο την φισουνα και ειδα τι ακριβως εγινε το βιντεο δεν ειναι απο την αρχη.
Οταν σφυριξε την ληξη ο διατητης μπηκε ενας μεσα και χτυπησε τον Σισε απο εκει ξεκινησαν ολα...