....ειναι απαραδεκτο να λεει "επαγγελματιας" εμπορος "Μ5 λουκ" την εκδοση Μ-Πακ.......:facepalm:
Printable View
Εγώ θα έκανα μια δοκιμή σε αυτόν GT Cars (Λυκόβρυση). Έχει κυρίως υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα. Έχει και ένα Z me 11.900 (cabrio βέβαια). Από την άλλη βέβαια κατι 5αρες BMW που είχε βλέπω ότι τις έχει διώξει. Το μόνο ενδιαφέρον για ανταλλαγή (αλλά φαντάζομαι όχι ξερή) που του έχει μείνει καιρό (γιατί την έχει στα 13900) είναι μια BMW 320 coupe
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6331958/
Για κάνε μια προσπάθεια να δεις. Αν δεν τον ενδιαφέρει το φίλο σου η coupe, μπορεί να του πει οτι ενδιαφέρομαι για μια ανταλλαγή με τάδε αυτοκίνητο που ίσως να φέρει σύντομα.
Σε αυτη την 320 που περιγραφεις αυτο το τιμονι και αυτη η ακαμψια των δερματων δεν μπορει να ειναι των 110κ χλμτρων ...
ayto φοβαβαι οτι τα περισσοτερα ειναι αναληθη τα στοιχεία τους. και η κατασταση τους, το μεγαλυτερο ποσοστο των εμπορων δλδ που εχω δει ειναι αστα να πανε. Ελα μωρε δε βαριεσαι αυτο ειναι κλπ. Σου δινουν αναληθη στοιχεια,
ουτε οι ιδιοι ξερουν φυσικά πραγματα για το αυτοκινητο και δεν τους ενδιαφερει να σου πουν. Ενα μεγαλο ποσοστο ετσι λειτουργει. Ειδικά εκει Αθηνα το τι βρώμα εχω δει οσες φορες εχω συναναστραφει για αυτοκινητο με εμπορους δεν λεγεται.
Ενα καλο αμαξι θελουμε να παρουμε και να βρουμε εναν ανθρωπο να πουλαει και μας λεει την αληθεια. Και να μου πει και ενα φτερο να ειναι βαμμενο θελω να μου το πει, το προτιμω χιλιες φορες παρα να ψαχνω και να παιζω την κολοκυθια και να παιρνω δεκα τηλεφωνα απο εδω και απο εκει να δω αν αυτο που πουλαει ειναι αυτο και δεν ειναι αλλο.
Ενα απλο παραδειγμα. Εχουμε κλεισει τηλεφωνικά δλδ ενα 335 για αγορά ενας φιλος δλδ οχι εγω. εχουμε μιλησει το αυτοκινητο στις φωτογραφιες ετσι οπως το θελουμε. Και εχουμε επισημανει μπορει και 40 φορες οτι μην μας κανεις να κατεβαινουμε 500 χιλιμτρα τζαμπα εαν εχει κατι το αυτοκιντο.
Οχι το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο, ειναι τζαμι κλπ. Και πηγαμε εκει, το αυτοκινητο το πηγαμε σε γωνστο μας BMW συνεργειο και ηταν τρακαρισμενο και βαμμενο απ ολη την δεξια πλευρα καθοτι ειχε φαει σουτ. Ζαντες βαμμενες, διαφορικο αλλαγμενο.
τι τον κανεις τωρα αυτον. εχε χαρη που κρατηθηκα και δεν τον εδειρα εκει επιτοπου γιατι ειχαμε προνοησει να δουμε αλλα 2 και φυγαμε τροχαδην.
Δεν ξερω αν γινομε αντιληπτος αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη.
....φανταζομαι εχεις διαβασει το θρεντ του Πατρινου:
BMW e46 compact!!!
...δυστυχως ειναι απιστευτοι(κρυψινοι) οι πωλητες,επαγγελματιες και ιδιωτες.....οχι ολοι,αλλα οι περισσοτεροι.
Σήμερα φίλος παρέλαβε αυτό...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7046798/
Το αμάξι είναι 1ο χέρι ιδιώτη ο οποίος το πουλούσε πριν 2 χρόνια 31...
Το αμάξι ελέγχθηκε εξονυχιστικότατα την προηγούμενη εβδομάδα και τα χλμ του είναι πραγματικά!
Είναι άβαφο χωρίς καμία απολύτως βαφή ελληνικής αντιπροσωπείας με service book άριστο.
Ίσως μία από τις καλύτερες αγορές σ αυτά τα χρήματα αυτην την περίοδο για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με τη συντήρησή του.
Καλορίζικο στον φίλο μου
Τυχερος ειναι που δεν το πηρα εγω απο τον χαιρετακη ....loool
Οντως πολυ καθαρο αμαξι ουτε καν ελεγχο δεν χρειαζοταν...
Ο γιωργος εχει μονο καθαρα και ξαστερα αμαξια αλλιως δεν τα βαζει στο μαγαζι του !
2 μερες πριν μπει στο μαγαζι το συζηταγα μαζι του οσο ηταν στον βιολογικο το αμαξι αλλα τελικα προτιμησα να παραμεινω πιστος στον ασσο...
Το 3θυρο σκαρι και οι εκπληξεις του τσιπρα με κρατησαν πισω ...
Και φυσικα καποιες συμβουλες του μαρκου στο παρελθον !
Να το χαρει με καλους δρομους !