Αρχικό μήνυμα απο
tsaltinho
Φιλε μου απ'οτι ειδα εισαι μονο 25 ( χωρις παρεξηγηση ) και μαλλον δεν θυμασαι μεταγραφες τυπου Τζιοβαννι, Ζαχοβιτς, Ριβαλντο, Ζε Ελιας, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ, Τουρε, Μπελουτσι, Ζουλιο Σεζαρ, Ραουλ Μπραβο, Ντιογο, Ντουντου. κ.α.
Να αναφερω και τον Βενετιδη που αγοραστηκε 1.1 Δις απο τα παλια νομισματα?Αυτα με τις δραχμες ντε...
Προφανως και ειναι ανεκδοτο οτι ο Σαββιδης εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα.
Οσο για τα φραγκα και τους διορισμους, καποτε ο Ολυμπιακος δεν εβγαινε τσαμπιονς λιγκ. Εριξε και συνεχιζε να ριχνει λεφτα και επαιζε και ξανα επαιζε.
Και οταν τα λεφτα εγιναν πιο πολλα, (για να πεσει και η καραμελα των 25 εκ.)
καποιες χρονιες δεν πηγε τσαμπιονσ λιγκ και στη θεση του βγηκε αλλη ομαδα που πηρε αυτα τα λεφτα. Και τι τα εκανε....? Ρωτηστε τον Αλ αφουζ, που μετα απο 4 χρονια εχει το ταμειο μειον ( οχι οτι φταιει εκεινος)
Οταν λοιπον ετρωγα τις 5αρες ( ας μην αναφερω την ηλικια σου οταν εφαγα τις 5αρες το 1997...) ειχα στην ομαδα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Για ψαξε το.
Μπορει να ειχα μαυρες μερες στην ευρωπαικη ιστορια ( και πολλες ) αλλα ρε φιλε μου, προτιμω να παιζω Ευρωπη, παρα να καθομαι στον καναπε μου και να κοροιδευω τους αλλους γιατι απλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!