εχει καμια φωλιά George εκει? !!! ολοι μαζί μαζεύεστε ? !!:original:
τέλεια!!
το ford GT 40 θα ειναι φέτος?
Printable View
εχει καμια φωλιά George εκει? !!! ολοι μαζί μαζεύεστε ? !!:original:
τέλεια!!
το ford GT 40 θα ειναι φέτος?
Εμένα φίλος μου με mr2 το οποίο είναι ακόμα στο ψάξιμο γυρίζε στα Μεγαρα 1.06
ε και οι Σερρες το ιδιο.
έχουμε άλλη πιστα? χαχαχα
Σέρρες έχει πάει ο φίλος σου? Τι χρόνο έγραψε?
Το λαθος ειναι να μπερδευουμε αυτοκινητα που στηνονται 100% για πιστα με πολιτικα αυτοκινητα.
Μπορεις να βρεις παρα πολλα γρηγορα ΜR2 , S2000, civic κλπ αλλα ειναι κατα βαση μονο γι αυτο!
Για μενα ας πουμε ,πολιτικα αυτοκινητα μονο με λαστιχα που να γραφουν 1.04 στα Μεγαρα ειναι χρονοι που τους πιανουν αυτοκινητα πιο αγωνιστικων προδιαγραφων!
Φυσικα σε τοσο κλειστες πιστες βολευοντα τα ελαφρια και οχι τα αυτοκινητα με 1500+ κιλα :-(
Αυτο ειναι ενα βιντεο στα μεσα της μερας πριν πεσει ο χρονος στο 1.04
https://www.youtube.com/watch?v=2H_Kkvagg4E
Πραγματικά ''αστείο'' το video...
Βάζεις ένα σετ λάστιχα και γράφεις 1.04.
Αλλάζεις λάστιχα και πας στο γραφείο για δουλειά ή το παίρνει η γυναίκα σου να πάει για ψώνια στο super. Τόσο απλά...
Aπλά RESPECT στην Porsche και μπράβο στον οδηγό της!
Υ.Γ: Για αυτό η Porsche turbo ήταν και θα είναι το καλύτερο super car που υπάρχει.
Γιατί τα κάνει όλα εύκολα, άνετα και αξιόπιστα!
Με τι ευκολια επιταχύνει και στα φρένα, εύκολα στην στροφή, και ξανά επιτάχυνση για πλάκα.
Είναι τα "πορσίσια" άλογα αυτά. δεν ειναι σαν τα bmw που χάνει καμια 30αριά γιατί μεσολαβούν κεντρικοι άξονες και λοιπά βαρίδια.
κάτι ήξερε αυτός που σχεδίασε την porche!
Παίζει πολύ ρόλο αυτό, και ειδικά στην πίστα. Το Μ3 δυσκολεύεται πολύ ώς προς αυτο τον τομέα.
Μπράβο George. Θα μου δώσεις το Porche να κάνω 5 γύρους να δω τι χρόνο θα γράψω. Και πάρε εσύ το δικό μου ! χαχαχαχ
Η μέρα με την νύχτα θα σου φανεί!! :thumbsup:
Και πολυ καλα κανει και τα κανει ολα η πορσε γιατι κοστιζει οσο και 2 διαμερισματα χαχαχα