Όσο όμορφο είναι το αμάξι αυτό, άλλο τόσο τραγικό είναι οδηγικά και από αξιοπιστία.
Μόνο για να πας σιγά σιγά με ανοιχτή την οροφή και να το παίζεις κορδονιός είναι το συγκεκριμένο κασόνι, πάντως σοβαρό αμάξι δεν είναι.
Printable View
:hystericalbs1:
Στρατο δεν προσεξα οτι ειναι το δικο σου, μονο τις φωτο ειδα :th_Laie_67-1: Δεν το σωζω τωρα ε? :whistle:
Η αληθεια ειναι αυτη παντως.. τετοια αμαξια παιρνεις μονο αν θες να μεινουν οπως ειναι (για ταξιδια και εκδρομες ειναι ο,τι πρεπει), μολις βαρεθεις δυστηχως δεν μπαινει τιποτα πανω που να αξιζει το value for money του. Και το γκαζι του 2.5 πλεον βαρετο ειναι :thumbsdown: Στις αρχες ηταν πυραυλος! Αν το πουλησω χανω πολλα, μπαινει ESS ομως. (ασχετα που καθε φορα που μαζευω για κομπρεσσερ τα χαλαω αλλου τελικα).
το έχετε παρεξηγημένο το οπελάκι απ'ότι βλέπω. θυμάμαι σέρρες που είχα ένα μπροστά μου και δεν μπορούσα να το πιάσω με τπτ...βέβαια φορούσε σλίκ λάστιχα, αλλά και πάλι, φαίνεται αμάξι που στα σωστά χέρια μπορεί να κεράσει πολύ πέτσο...
εμφανησιακά είναι εντελώς για τον μπέο, αλλά σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του, νομίζω ότι είστε άδικοι και υπερβολικοί. το ότι είναι και αυτό δύστροπο αμάξι, εμένα μου αρέσει σαν φιλοσοφία. ποτέ δεν μπορείς να πείς ότι το'χεις, μιας και το χαστούκι καραδοκεί ολ δε τάιμ.
ας μας πεί και μόρμον την εμπειρία του με ένα τέτοιο, που σε άνοιγμα πρώτης δευτέρας, το αμάξι έφυγε και καρφώθηκε μέσα σε χαντάκι. έτσι, στα καλά καθούμενα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2534546/
Προεδρε το εχω κανει λαστιχο.....μιλαμε αν ειχα 20χινες θα πηγαινα να τα σκασω....
και το λεγκασι χαρισμα σου!!!
υ.γ Αριςτεντ μοντερεητορ επιδις ιμε κενουριο στο φορου πος γιναιτε να βανω λινκ αγκελιας κε να φενοντε η φοτογραφιαι λαιβ στι οθονη χορις να παταη πανο?
Αν έχει παραδώσει πινακίδες πληρώνεις σήμα για το 13 μονο!
Αν δεν έχει παραδώσει παίρνεις το μιλφειγ και φεύγεις ...
Δεν είχε κυκλοφορήσει το 12 το είχαν μονο για φωτογραφήσεις ...
Μίλησα με τον μαντρα και αν πάρεις και τη γυναίκα του με πληρωμένο σήμα του 13 το αφήνει 15κ!
Η μιλφαρα δυναμις.
Το κασονι ειναι χαλια.
Τι τριμακια ειναι αυτα? Σαν την τουαλετα μου.