thumbthumbthumb
Printable View
Τα φώτα Κωνσταντίνα, τα ΦΩΤΑΑΑΑΑΑΑ. :)
ε δεν θα μεινει κ για παντα το αυτοκολλητο εκει...λολ τι εχουν τα φωτα????λολ
Κώστα το να χάσει χαμηλά που κάποιοι λένε εγώ δεν το έχω παρατηρήσει...άλλοι λένε ότι παίρνεις κάτι το ελάχιστο ψηλά. Προσωπικά θεωρώ δεν παίρνεις ούτε χάνεις. Εταιρείες σαν την supersprint ή την eisenmann δεν βγάζουν στο εμπόριο ό,τι να ναι...πεύτει σχεδιασμός και τρελές δοκιμές γι αυτό είναι και πανάκριβα...
Μου λέει ο εξατμισάς: εγώ σου έφτιαχνα ίδιο με 200 ευρώ....ναι καλά λέω, ίδιο εμφανισιακά μόνο...
Ρε σεις κάνεις look csl με 1,500??? Με ιμιτασιόν parts εννοείτε? γιατί με ΟΕΜ ούτε με σφαίρες...
σιγά ρε νάσο μην δώσεις μια περιουσία για να τα πάρεις γνήσια...καλύτερα να βάλεις κάνα κομπρεσέρ αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά...
φυσικά και για ιμιτασιόν λέμε ρε. τα οποία, αν ασχοληθεί ο μάστορας όπως πρέπει, κάθονται τέλεια πάνω στ'αμάξι, χωρίς ατέλειες.
Απλά τα μαμίσια φώτα τα βρίσκω προσωπικά πολύ πιο όμορφα από αυτά τα αφτερμάρκετ. Αλλά όπως είπαν και άλλοι, to each his own....ότι ευχαριστεί εσένα....
Τι εννοείς, η κούτα ? Πάντως με τη καβούκα έχω χάσει το ρασπ και μου χει λείψει πάρα πολύ.
Εννοείται ρε. Αν και για πορτ-μπαγκάζ θα σου πρότεινα μόνο γνήσιο. Οι ατέλειες στον πολυεστέρα (βλέποντάς το από πάνω) και γενικά το fit & finish δεν έχει καμία σχέση με το γνήσιο. Πέρνα μια μέρα να δεις το δικό μου και γιατί αξίζει every cent.
της σέιμπον άμα πάρει, είναι μια χαρά. πολύ καλό. αυτό έχω και εγώ, και εφαρμόζει τέλεια.
επίσεις ο προφυλακτήρας που πουλάει ο ζέφκας, σε καλό μάστορα, κάθεται τέλεια. προσωπικά, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ρίξεις μια περιουσία για παρτς που τα βρίσκεις πολύ φτηνότερα, και κάνουν σωστά την δουλειά.
εκτός βέβαια και αν μιλάμε για κόλημα με τα εργοστασιακά. εκεί πάω πάσο.
σίγουρα πάντως, μόνο σε γνήσιο σι ες ελ δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω κάτι αφτερ μαρκετ απο αυτά τα πράγματα αν πάθαινε καμμιά ζημιά.
Ο πολυεστέρας δεν κάνει 'νερά' Θωμά ?