βρε τονυ και τι σημαινει αυτο? αν πληρωσες δηλαδη τελος ταξινομησης και φπα παιρνεις φορολογικη ασυλια?
τεσπα ειπαμε ο καθενας τη γνωμη του παμε παρακατω...
Printable View
Το παραδειγμα το διορθωσα. Εβαλα 30.000 τον χρονο. Δεν νομιζω τα ταξι να κανουν 30Κ τον χρονο. Παλι περισσοτερα εξοδα σε βενζινη εχει το 316. Τι να κανουμε ετσι ειναι, αν δεν το βλεπεις δεν φταιω εγω.
Γινομαι κουραστικος αλλα μαλλον δεν εχεις καταλαβει την διαφορα χρησης. Γιατι δηλαδη με τα νομιμα λεφτα μου να μην μπορω να παρω ενα πολυτελες αυτοκινητο που εχω πληρωσει τους φορους που του αναλογουν κατα την αγορα? Ενω αμα τα φαω σε κρουαζιερες και ταξιδια εκει μια χαρα δεν χρειαζεται να εχω τεκμηριο και μπορω να δηλωνω 5 χιλιαρικα η και ανεργος.
Αμα το χρησιμοποιω το αυτοκινητο των εκατονταδων χιλιαδων ευρω, που εχω ηδη πληρωσει τον φορο που του αναλογει κατα την αγορα, θα το πληρωνω στο κρατος μεσω εμμεσων φορων, οπως εγραψα παραπανω. Αν και αυτο δεν το βλεπεις οτι ισχυει, παλι δεν φταιω εγω.
Για μια ακομα φορα (και τελευταια) θα πω οτι ενα δικαιο συστημα στην αγορα του αυτοκινητου θα πρεπει να βασιζεται στην χρηση και οχι στην κατοχη αφου αυτη εχει ηδη φορολογηθει κατα την αγορα
Αν δεν μπορειτε καποιοι να το δειτε, δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
Δημητρη συμφωνω απολυτα σε ολα αυτα που λες.τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως.
παντως το χειροτερο εκτος των αλλων νομιζω οτι εκτος οτι πληρωνουμε και ξαναπληρωνουμε οτι τους κατεβει δεν βλεπουμε να γινεται τιποτα. δεν αλλαξε κατι προς το καλυτερο μεχρι στιγμης, αρα τους χαριζουμε τα λεφτα μας!
Φορολόγηση Ι.Χ βάσει εργοστασιακής άξιας?!
https://capital.gr.msn.com/Article.aspx?id=1867044
τα τελευταια λογια του κυριου πριν κλεισει,ειναι τα πιο σωστα!
Το χουμε ξαναπει: εδώ φτάσαμε να πληρώνουμε ενοίκιο στο κράτος στα σπίτια (και θα πιάσει όλο και πιό πολλούς όταν μειωθεί ή καταργηθεί το διακοσάρι απ' του χρόνου) .
Και θα ντραπούν να σκίσουν τ' αμάξια κι άλλο;
Δεν υπάρχει κριτήριο δικαιοσύνης. Κι αν υπάρχει είναι επιφανειακό. Είναι τεχνάσματα πολιτικά για στάχτη στα μάτια. Το μόνο κριτήριο είναι και θα είναι η φοροείσπραξη.
λοιπον για να ολοκληρωσω και εγω την γνωμη μου.
η κατοχη ενος αυτοκινητου συνεπαγει εξοδα συντηρησης,εξοδα που δεν γινεται να καλυφθουν χωρις εισοδημα.Αναλογα δε και τη κατηγορια του οχηματοςτοσο μεγαλυτερα ειναι αυτα.
Τωρα τα του τυπου εγω κανω 500-1000 χιλ δεν ειναι δικαιολογια γιατι υπαρχουν και αλλα παγια εξοδα.
Ο φορος αγορας πληρωθηκε στην αρχη αλλα τι γινεται αγαπητε με τα αυτοκινητα που αγοραζονται και δωριζονται σε παιδια ,ερωμενες ,τι γινεται με τις αγορες αυτοκινητων με διακανονισμο? αρα ποθεν εσχες ουσιαστικα δεν υπαρχει...
Το να πληρωνει η χρηση!!! αυτα πεστα σε καποιον που χρησιμοποιει επαγγελματικα το αυτοκινητο, γιατι μπορει να ακουγεται σωστο αυτο που λες αλλα ειναι το ποιο αδικο απο ολα.
τελος να πω οτι τα τεκμηρια αποτελουν θεωρητικα αυταποδεικτα της πραγματικοτητας που χρησιμοποιουνται για να αποδειχθει η ισχυς μιας κρίσης που συνεπαγεται ως συμπερασμα (πλουτος) καμια φορα οπως στην προκειμενη απλα ειναι λαθος και χρειαζονται εκ νεου υπολογισμο!!!
οποιος παλι δεν το καταλαβαινει αυτο δεν μπορω και εγω να κανω κατι αλλο!!