Πόσο σου πήγαν Αντρέα?? εγώ έχω παρόμοια αλλά με το bmw σήμα στα πλάγια.
Printable View
Χειροποίητο δωρακι σημερινό !!
Το εμπαξα για φιλο μιας και εγω το ειχα .....
https://www.banggood.com/K-DCAN-USB-...W-p-87652.html
Καλη τιμουλα το καλλωδιο και εγω απο εκει ειχα ψωνισει!
Μπαξαμε σημερα Μπαταρία Αυτοκινήτου Bosch S5 008 12V 77AH-780EN A-Εκκίνησης
Καλησπέρα,
στέφθηκε με επιτυχία η σημερινή επιχείρηση "Σετ ανάρτησης M-Pack" στο αμάξι μου.... Το αποτέλεσμα είναι πάνω από τις προσδοκίες μου.... Έγινε και η απαραίτητη δοκιμή στο δρόμο (Σέρρες - Θεσσαλονίκη -Σέρρες) με άριστες εντυπώσεις....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
εμπαξα κοκκινο σαλονι Μ5 στην θαλλαμηγο (530) και φρενα Μ5 , το βραδυ που θα το παρω απο το συνεργειο θα μπαξω και φωτο :thumbsup:
εμπαξα καινουργιο οχημα στο γκαραζ , λογω της καλης τιμης που το πηρα σκεφτηκα να κρατησω να μηχανικα μερη και να τα βαλω σε ενα 46 F/L που ηδη υπαρχει στην οικογενεια και τα υπολοιπα πραγματα να τα πουλησω σε κομματια . πλεον ομως επειδη η οικογενεια ερωτευτηκε το χρωμα , θα κανω το αντιθετο .
το οχημα ειναι μετατροπη απο 318ci σε Μ3 και δηλωμενο κανονικα, θα το κανω παλι 318ci μηχανικα και θα το ξεδηλωσω , το κραταει η συζυγος Μ3 απεξω με 318ci μεσα , με μαμα ζαντουλες 18αρες Μ3 και ειμαστε κομπλε :thumbsup:
αυτο που πουλιοταν ελευσινα ειναι ε?δεν το γνωριζω απλα τα παρακολουθω και βγηκε:)καλοταξιδο!:)
Ναι αυτό είναι . Απορώ γιατί δεν είχε φύγει . Θέλει μερικά μάζεματακια (ένα σετ ελατήρια , μια επισκευή στο σαλόνι , ένα πιτσιλιστηρι και μια μια βάση εξάτμισης . ) το μοτερακι του είναι του 2005, φουλ είναι (bixenon navi θερμενομενο σαλόνι parktronic
Και βάλε και ζάντες csl και Hardtop . Κομπλε !
αν επιτρεπεται ποσο?